توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دامین در رسیلو
upnull50
April 27th, 2017, 15:43
سلام دوستان
من دو روز پیش یک دامین را در رسیلو renew کردم امروز دامین باز نمی شه به جای دامین سایت test.com را باز می کنه... در طول دو روز قبل هیچ مشکلی نداشت
مشکل از چی می تونه باشه؟
meysam021
April 27th, 2017, 15:45
سلام دوستان
من دو روز پیش یک دامین را در رسیلو renew کردم امروز دامین باز نمی شه به جای دامین سایت test.com را باز می کنه... در طول دو روز قبل هیچ مشکلی نداشت
مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
بررسی نمایید شاید تمدید صورت نگرفته و دامین توسط فرد دیگری ثبت شده است
این مورد امکان ندارد
upnull50
April 27th, 2017, 15:50
سلام
بررسی نمایید شاید تمدید صورت نگرفته و دامین توسط فرد دیگری ثبت شده است
این مورد امکان ندارد
نه دوست عزیز دامین را خود من ثبت کرده بودم یک ماه به انتقاء مونده بود که دو روز پیش تمدیدش کردم الان توی پنل رسیلو تاریخ انتضا را یک سال و یک ماه دیگه زده
چون وب مانی ایران را قبول نمی کردم من با پی پال تمدید کردم ولی قبلا" هم این کار را کرده بودم مشکلی پیش نیومده بود... الان پراخت پی پال را هم چک کردم اونم مشکلی نداشت
امروز صبح هم دامین مشکلی نداشت الان دو ساعته اینجوری شده... راه حلی داره این مساله؟
- - - Updated - - -
دوستان من تماس گرفتم با ساپورت رسیلو مشکلش را حل کردن
کسی می دونه برای چی این مشکل پیش اومده بود؟
iwpanel
April 28th, 2017, 21:37
سلام دوستان
مشکل از چی می تونه باشه؟
چند حالت میتونه داشته باشه بعضی وقت ها تمدید روی pending میمونه
بعضی وقت ها تاریخ update نمیشه
بعضی وقت ها هم ارتباط با dns که قطع میشه بعد تمدید دامین , دامین sync نمیشه برای اجرای مجدد dns