باسلام، به درخواست یکی از همکاران ماژولی رایگانی برای WHMCS آماده کردیم که با استفاده از این ماژول زیر نماینده های مورد نظر در پنل نمایندگی Resello شما از طریق پرتال WHMCS حساب خود را به صورت آنلاین از طریق درگاه متصل به WHMCS شارژ کنند و دیگر نیازی به شارژ کردن دستی حساب زیر نماینده های خود نخواهید داشت. بعد از شروع پرداخت در Resello، نماینده به سایت شما منتقل شده و در صورتی که در سایت لاگین نباشد پیغامی مبنی بر الزام ورود به سایت مشاهده خواهد کرد، سپس فاکتوری برای نماینده داخل WHMCS ثبت خواهد شد که در فاکتور شماره رفرنس و اطلاعات دیگر ثبت خواهد شد. بعد پرداخت فاکتور به صورت اتوماتیک حساب نماینده در Resello شارژ خواهد شد.
آموزش راه اندازی :
ابتدا وارد کنترل پنل نمایندگی خود شوید. از منوی فاینانس، روی منوی پیمنت و سپس پیمنت گت وی کلیک نمایید روی منوی اکشن کلیک کرده و از از منوی کشویی، گزینه کاستوم بیسیک رو انتخاب کنید در قسمت نام یک نام یکتا وارد کنید و در قسمت یو آر ال ، آدرس را به صورت زیر وارد کنید (به جای yourdomain.com نام دامین خورد را وارد کنید) و تغییرات را ذخیره کنید :
http://yourdomain.com/index.php?m=resellosharj
دوباره از منوی فاینانس، روی منوی پیمنت و سپس پیمنت متد کلیک نمایید. از منوی اکشن روی گزینه اد پیمینت آپشن کلیک کنید. گت وی رو انتخاب کنید. یک نام انتخاب کنید و در گزینه دسکریپشن، توضیحات رو درج کنیداز گزینه ترانس اکشن فی میتوانید مقدار کمسیونی که درگاه از شما کم میکند وارد نمایید تاکل هزینه در فاکتور اعمال شده و توسط مشتری پرداخت شود، در غیر اینصورت گزینه 0 را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید واحد پولی پنل نمایندگی حتما باید ریال باشد.
از منوی فاینانس روی گزینه پیمنت و سپس پیمنت متد کلیک کنید. در لیست موجود ازقسمت گت وی روی گزینه موجود کلیک نمایید، در این صفحه شما کلیدهای خصوصی ، آدرس. کال بک و آدرس نوتیفای رو مشاهده میکنید سپس به تنظیمات افزونه مراجعه کرده و مشخصات را وارد کنید (کلید خصوصی - کلید خصوصی 2 - آدرس notify - آدرس پنل رسیلو - نام کاربری ادمین WHMCS) سپس تغییرات را ذخیره کنید. پایان. (این افزونه نیار به Access Control ندارد پس ضروری نیست تیک های Full Administrator و .. در تنظیمات افزونه زده شود)
برای عوض کردن description فاکتور ها، در لاین 30 فایل class/class.php میتوانید description دلخواه خود را قرار دهید :
داخل سایتتون وریفای شماره موبایل گذاشتید برای دانلود ماژول !
بهتره لینک دانلود مستقیم بدید
T.Toosi
April 26th, 2017, 22:44
داخل سایتتون وریفای شماره موبایل گذاشتید برای دانلود ماژول !
بهتره لینک دانلود مستقیم بدید
سلام، عضویت ـتون با تایید شماره تکمیل میشه.
mizban97
April 26th, 2017, 23:19
سلام
جناب طوسی میتونید راجب سیستم ریسلو بیشتر توضیح بدید؟
یعنی مشتریان مبلغ شارژ بصورت ریالی به ریسلو پرداخت میکنند اونم بصورت مستقیم؟
مگه ریسلو ریال هم قبول میکنه؟
tikweb.ir
April 26th, 2017, 23:49
سلام
این ماژول اصلا کاری به ریسلو نداره
کارش این هست بجای اینکه مشتری به شما ریالی پرداخت کنه و شما بالانس حساب کاربرتون رو دستی شارژ کنید
این روال خودکار انجام میشه
یعنی مشتری داخل پنل نمایندگی که از شما داره گیتوی شتابی رو انتخاب میکنه وارد سایت شما میشه پرداخت میکنه بعد حسابش شارژ میشه
حالا برای استفاده از این مبلغی که شارژ کرده باید حساب ریسلو اصلی شما شارژ داشته باشه
یعنی ممکنه کاربر 500 دلار شارژ کنه و محدودیتی نداره اما حساب اصلی شما فقط 50 دلار شارژ داشته باشه
پس کاربر فقط میتونه از 50 دلارش استفاده کنه و بعدش ریسلو ارور کمبودی بالانس میده به مشتری
T.Toosi
April 26th, 2017, 23:56
سلام
سلام، داخل resello میتونید currency یا همون واحد پول تایین بکنید که خودش یک لیست داره که IRR هم شاملش میشه، یک سیستم exchange rate هم برای تبدیل irr به usd یا .. داره و در آخر اکانت زیر نماینده با همان currency شارژ و نمایش داده می شود، سپس اگر زیر نماینده دامین خریداری کند اگر نماینده usd نداشته باشد ارور میدهد.
mizban97
April 26th, 2017, 23:57
این ماژول اصلا کاری به ریسلو نداره
کارش این هست بجای اینکه مشتری به شما ریالی پرداخت کنه و شما بالانس حساب کاربرتون رو دستی شارژ کنید
این روال خودکار انجام میشه
یعنی مشتری داخل پنل نمایندگی که از شما داره گیتوی شتابی رو انتخاب میکنه وارد سایت شما میشه پرداخت میکنه بعد حسابش شارژ میشه
حالا برای استفاده از این مبلغی که شارژ کرده باید حساب ریسلو اصلی شما شارژ داشته باشه
یعنی ممکنه کاربر 500 دلار شارژ کنه و محدودیتی نداره اما حساب اصلی شما فقط 50 دلار شارژ داشته باشه
پس کاربر فقط میتونه از 50 دلارش استفاده کنه و بعدش ریسلو ارور کمبودی بالانس میده به مشتری
با تشکر از توضیحات شما.
بعد برای این مورد درگاه باید از بانک و واسط فرقی نداره ؟
میشه هر دو روی ریسلو ست کرد و درگاه باز کرد.
بعد مشتری از اون طریق پول پرداخت میکنه درسته؟
tikweb.ir
April 27th, 2017, 00:00
با تشکر از توضیحات شما.
بعد برای این مورد درگاه باید از بانک و واسط فرقی نداره ؟
میشه هر دو روی ریسلو ست کرد و درگاه باز کرد.
بعد مشتری از اون طریق پول پرداخت میکنه درسته؟
ماژول اصلا کاری به درگاه پرداخت سایت شما نداره
درگاه شما هر چی باشه مهم نیست
فقط باید کاربر فاکتوری که داخل سایت شما انجام میده رو پرداخت کنه حالا از هر روشی
تا اکانت ریسلوش شارژ بشه
T.Toosi
April 28th, 2017, 17:10
امکان بازگشت کاربر به پنل resello بعد از پرداخت فاکتور اضافه شد.
almandata
April 28th, 2017, 19:14
سلام
ممنون
دو سوال
اول اینکه آدرس پنل خواسته
پنل کاربری وارد کنیم یا پنل ریسلر؟
و اینکه نام کاربری سیستم هم که میخواد
سیستم whmcs منظور هستش یا ایمیل داخل ریسلو رو وارد کنیم؟
T.Toosi
April 28th, 2017, 20:34
سلام
ممنون
دو سوال
اول اینکه آدرس پنل خواسته
پنل کاربری وارد کنیم یا پنل ریسلر؟
و اینکه نام کاربری سیستم هم که میخواد
سیستم whmcs منظور هستش یا ایمیل داخل ریسلو رو وارد کنیم؟
سلام خواهش،
آدرس پنل ریسلر، مانند :
http://faranevis.hostcontrol-backoffice.com/
نام کاربری هم برای WHMCS، نام کاربری ادمین WHMCS را وارد کنید.
ghfarhad2
May 26th, 2017, 18:18
سلام و تشکر بابت زحمات شما.
لطفا راهنمایی کنید اگر بخواهیم زیر نمایندهواحد پول اون usd باشه باید چیکار کنیم چون طلا هاست usd هست و خودکار تبدیل میکنید به ریال برای پرداخت و موقع برگشت usd شارژ میشود
mizbanwebhost
May 26th, 2017, 19:08
سلام
این روی چه ورژنی کار می کند ؟
اصلا فعال نمیشه . صفحه سفید میده
--------
این مورد رفع شد .
فقط موردی که هست اینه که مبلغ را 100 برابر بیشتر میفرسته یعنی 2 تا صفر بیشتر داره . کجا میشه ویرایشش کرد؟
ghfarhad2
May 26th, 2017, 21:26
سلام
--------
این مورد رفع شد .
فقط موردی که هست اینه که مبلغ را 100 برابر بیشتر میفرسته یعنی 2 تا صفر بیشتر داره . کجا میشه ویرایشش کرد؟
مورد شما تائید میشه و دوتا 00 اضافه میکنه من بررسی میکنم مالیات هم در فاکتور اضافه میشه:
'userid' => $_SESSION['uid'],
'status' => 'Unpaid',
'sendinvoice' => '1',
'taxrate' => '10.00',
'date' => date('Y-m-d'),
'duedate' => date('Y-m-d'),
'itemdescription1' => "شارژ پنل نمایندگی رسیلو / شماره رفرنس : {$this->data['reference']}",
'itemamount1' => $this->data['amount'],
'itemtaxed1' => '0',
'autoappliedcredit' => '0',
T.Toosi
May 26th, 2017, 22:45
برای مالیات:
'taxrate' => '10.00',
صفر کنید، برای 00 واحد پول resello و whmcs یکسان هست ؟
mizbanwebhost
May 26th, 2017, 23:05
خیر. resello ریال هست . whmcs تومان هست .
ولی باز هم این میشه یک صفر اختلاف نه دوتا
T.Toosi
May 26th, 2017, 23:09
خیر. resello ریال هست . whmcs تومان هست .
ولی باز هم این میشه یک صفر اختلاف نه دوتا
مبلغ مستقیم از resello داخل فاکتور بدون هیچ تبدیلی قرار میگیره، حالا از resello چرا داره با 2 تا صفر میاد باید دیباگ بشه تا مشکل پیدا بشه.
ghfarhad2
May 27th, 2017, 01:05
مبلغ مستقیم از resello داخل فاکتور بدون هیچ تبدیلی قرار میگیره، حالا از resello چرا داره با 2 تا صفر میاد باید دیباگ بشه تا مشکل پیدا بشه.
میشه لطفا یک راه حلی هم برای کسانی که واحد داخل رسیلود usd هست بفرمائید؟
نمیشه یک گزینه مانند تکس اضافه بشه که ما دلار روز مثلا 3740 را وارد کنیم تا در مقدار دلار مشتری ضرب بشود؟
T.Toosi
May 27th, 2017, 01:40
میشه لطفا یک راه حلی هم برای کسانی که واحد داخل رسیلود usd هست بفرمائید؟
نمیشه یک گزینه مانند تکس اضافه بشه که ما دلار روز مثلا 3740 را وارد کنیم تا در مقدار دلار مشتری ضرب بشود؟
اگر از resello داره usd میاد به whmcs میتونید ضرب کنید :
'itemamount1' => $this->data['amount']*3740,
mizbanwebhost
May 27th, 2017, 09:35
اگر از resello داره usd میاد به whmcs میتونید ضرب کنید :
'itemamount1' => $this->data['amount']*3740,
پس
برای این مشکل هم میشه
data['amount']*0.001
کرد
ghfarhad2
May 27th, 2017, 11:53
ممنون اون مشکل من حل شد *37.4 کردم دوتا صفر هم کم شد.
فقط یک مشکل دیگر هست زمان که از سایت زسیلو به ادرس سایت من در index.php?m=resellosharj وارد میشه فاکتور صادر میشه ولی سایت ارور 500 میده!
dizaji_saeed
May 27th, 2017, 11:58
پس
برای این مشکل هم میشه
data['amount']*0.001
کرد
سلام
اگه برای حل دو صفر اضافی بخایم این عمل رو انجام بدیم ، باید در 0.01 ضرب بشه. (البته با در نظر نگرفتن واحدهای ریالی یا تومانی که در اون موقع فرمایش شما صحیح هست)
ghfarhad2
May 27th, 2017, 12:04
سلام
--------
این مورد رفع شد .
مشکل صفحه سفید را چطوری حل کردین؟
mizbanwebhost
May 27th, 2017, 12:08
ممنون اون مشکل من حل شد *37.4 کردم دوتا صفر هم کم شد.
فقط یک مشکل دیگر هست زمان که از سایت زسیلو به ادرس سایت من در index.php?m=resellosharj وارد میشه فاکتور صادر میشه ولی سایت ارور 500 میده!
سلام
تایید میشه . بنده هم ارور 500 میگیرم
- - - Updated - - -
مشکل صفحه سفید را چطوری حل کردین؟
سلام
بنده چک کردم دسترسی ایجاد تیبل ( جهت امنیت ) روی دیتابیس نبود که برای نصب مجددا این دسترسی را به دیتابیس دادیم نصب شد .
ghfarhad2
May 27th, 2017, 12:12
من زمانی که این ادرس را index.php?m=resellosharj را https وارد میکنم در تنظیمات ریسلو ، در سایت ارور 500 دارم و وقتی با http وارد میکنم صفحه سفید و یک علامت ! در اول صفحه
mizbanwebhost
May 27th, 2017, 12:14
من زمانی که این ادرس را index.php?m=resellosharj را https وارد میکنم در تنظیمات ریسلو ، در سایت ارور 500 دارم و وقتی با http وارد میکنم صفحه سفید و یک علامت ! در اول صفحه
بله
این مشکل را ما هم داریم . منتظریم ارایه دهنده در این مورد راه حلی اعلام کنند .
T.Toosi
May 27th, 2017, 13:05
اگر index.php?m=resellosharj مستقیم باز کنید به شما ! نشان خواهد داد چون فقط درخواست ها را از طرف resello این آدرس جواب میدهد، اگر بعد از انتقال resello به whmcs فاکتور ساخته میشود اما صفحه سفید می ماند دسترسی تیم از طریق پ خ بفرستید برای بررسی مشکل.
TARIMEHR
May 27th, 2017, 13:30
دانلود به دلیل نداشتن یک سرویس فعال در سایت شما٬ امکان پذیر نیست.
T.Toosi
May 27th, 2017, 13:44
دانلود به دلیل نداشتن یک سرویس فعال در سایت شما٬ امکان پذیر نیست.
refresh کنید.
mizbanwebhost
May 27th, 2017, 15:02
اگر index.php?m=resellosharj مستقیم باز کنید به شما ! نشان خواهد داد چون فقط درخواست ها را از طرف resello این آدرس جواب میدهد، اگر بعد از انتقال resello به whmcs فاکتور ساخته میشود اما صفحه سفید می ماند دسترسی تیم از طریق پ خ بفرستید برای بررسی مشکل.
فاکتور ساخته می شود و صفحه ارور 500 می دهد .
djdj99
July 11th, 2017, 00:12
با سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت شما.
خیلی متشکر از این ماژول خوبتون اما من ثبت نام کردم در سایت فرانویس و موبایلم هم تایید کردم اما میخواهم دانلود کنم متن زیر رو میگوید. ممنون میشوم دانلود را ازاد بزارید تا همه بتوانند از این ماژول خوبتون استفاده نمایند.
شما باید یک سفارش فعال برای محصولات یا سرویس های زیر داشته باشید تا بتوانید این آیتم را دانلود کنید :
Unable to Determine Required Product. Please contact support.