توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ از دیتابیس
Genral X2
April 25th, 2017, 20:38
با سلام
ببخشید دوستان برای این مطلب تاپیک زدم
دوستان دوتا سی پنل دارم بعد می خواهم کل سایتم رو بیارم رو اون یکی سی پنل اونوقت فول بک اپ گرفتم رو اون یکی که می زنم فایل هام میاد ولی دیتابیس مشکل داره می خواهم دستی دیتابیس و یوزرش رو انتقال بدم به اون یکی اگه میشه واضع توضیع بدید اخه چندتا اموزش دیدم انجاموشن دادم نشد !
bluehost
April 25th, 2017, 20:41
سلام
وارد phpMyadmin بشید
روی دیتابیس موردنظر کلیک کنید و export رو بزنید
برای ریستور هم به همین روش در هاست جدید انجام بدید و گزینه import رو بزنید تا ریستور بشه
موفق باشید
Genral X2
April 26th, 2017, 12:56
ببخشی دوست عزیز
با یوزرش ریستور میشه؟
JahanSoft
April 27th, 2017, 03:51
فول بکاپ رو به مدیریت / پشتیبانی هاست بدید تا منتقل کنند براتون.
یا اینکه دیتابیس های قبلی رو export کنید و تو دیتابیس جدید import کنید ،
دیتابیس جدید رو باید بسازید در این روش
اگه نام کاربری هاست ها متفاوت باشه ، نیازه تا توی قسمت مربوط به config نام دیتابیس جدید رو وارد کنید برای هر سایت.
Genral X2
April 27th, 2017, 15:58
سلام مجدد
دوستان یوزر دیتابیس و اینا رو عوض کردم یه انجمن رو ips داشتم اون دیگه کار نمیده مطمنن باید برم تو فایل کانفیگش یوزر جدید و اینا رو بزنم ولی نمیدونم فایل کانفیگش کجاست اگه کسی می دونه ....
ips 4.1
ahmad4u
April 28th, 2017, 13:46
سلام مجدد
دوستان یوزر دیتابیس و اینا رو عوض کردم یه انجمن رو ips داشتم اون دیگه کار نمیده مطمنن باید برم تو فایل کانفیگش یوزر جدید و اینا رو بزنم ولی نمیدونم فایل کانفیگش کجاست اگه کسی می دونه ....
ips 4.1
conf_global.php اسم فایل مورد نظر شماست که در جایی که ips رو نصب کردید قرار داره.