PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تماس صوتی تلگرام، رایگان است؟

reportday.ir
April 23rd, 2017, 23:32
یکی از هیجان انگیزترین مسائل در مورد تماس صوتی تلگرام برای کاربران ایرانی رایگان بودن آن است، اما واقعاً این تماس های صوتی برای شما رایگان می افتد؟ جواب هم منفی است و هم منفی نیست!

در واقع درست است که شما هزینه ای در خصوص ارتباط صوتی پرداخت نمی کنید، اما باید هزینه اینترنت مصرفی را برای برقراری این تماس پرداخت نمایید. البته نمی توان برای هر تماس با تلگرام نرخ دقیقی از مصرف اینترنت در نظر گرفت، چرا که کیفیت تماس صوتی در این مقدار تاثیرگذار است؛ اما بطور میانگین در آزمایشی که با اینترنت قابل قبول و به مدت یک دقیقه صورت گرفته، حدود 360 کیلوبایت حجم اینترنت مصرف شد که شامل 200 کیلوبایت صدای ارسالی و 160 کیلوبایت صدای دریافتی است.

نتیجه این آزمایش نشان می دهد که تماس صوتی با تلگرام مقدار کمی به صرفه تر از تماس با موبایل بوده، اما به هیچ وجه رایگان محسوب نمی شود.

حالا اگر شما از اینترنت های نامحدود استفاده می کنید و یا در محیط کار خود اینترنت دارید، مسلماً تماس صوتی تلگرام برای شما رایگان محسوب می شود. به عنوان مثال ما در پورتال یو سی (https://youc.ir)، ماهانه حدود 200 هزار تومان بابت هزینه اینترنت نامحدود ADSL پرداخت می کردیم و هزینه ای جداگانه نیز برای قبض های تلفن پرداخت می شد؛ اما حالا با تماس صوتی تلگرام، هزینه اینترنت مان ثابت مانده و هزینه تلفن به شدت کاهش یافته است. اینترنت های ادارجات نیز که دیگر جای خود را دارد!

همچنین شما می توانید با رفتن به بخش تنظیمات تلگرام وارد Data and Storage Settings شده و گزینه Use Less Data را فعال کنید. این فعالسازی باعث می شود صدای ارسالی از 200 کیلوبایت به 160 کیلوبایت کاهش پیدا کند تا مصرف مقداری پایین بیاید. البته به تبع آن، شما شاهد کاهش کیفیت صدا نیز خواهید بود.

viasky
April 24th, 2017, 00:48
دست خودم نیست ولی با اجازه باید انتقاد کنم
دوست گرامی تماس صوتی تلگرام اولین سیستم تماس صوتی در دنیا نیست
بلکه شاید دیگه جر آخرین ها به حساب بیاد
چون وقتی اون نبود : اسکایپ - وایبر - تنگو - یاهو و...
همه تماس صوتی داشتند حتی وقتی سیستم از سمت PC به طرف Smart Phone رفت
توضیحات و تمرکزها به نحوی شده که انگار انقلابی در ارتباطات صورت گرفته و برای اولین بار یک اپلیکیشن قابلیت تماس صوتی داره
اینم یکی مثل همه!
داخل پر کاربرد هست قبول - ولی دلیل نمیشه فرمول و قوانین و شرایط متفاوتی داشته باشه....
هرکاری برای بقیه انجام دادید برای این هم انجام خواهید داد
شاید کیفیت برابر باشه ( شاید)
هزینه هم یکسان نیست
با ارائه این چنین مقاله ها و پست ها و خبرهایی فقط سطح دانش خودمون و پایین میاریم
موفق باشید

reportday.ir
April 24th, 2017, 01:08
دوست خوب من viasky، سلام

بله، من کاملاً با شما موافق هستم و حتی باید اضافه کرد که وایبر تماس تصویری هم داشت و دارد یا حتی اسکایپ.
اما تلگرام در بین مردم پرطرفدارتر شد. (به هر دلیلی)

مهم ترین موضوعی که قصد اشاره به آن را داشتیم:
1) اینترنت های نامحدود بود، که اگر افرادی مثل ما اینترنت نامحدود داشته باشند، تقریباً برد می کنند. (که در وایبر و اسکایپ و... مشترک است.)
2) کاهش هزینه برای آنهایی که طرفدار تلگرام تنها هستند و از اینترنت هایی مثل سیمکارت یا حجمی استفاده می کنند با تنظیمات بیان شده در متن.

mahdiazarnia
April 24th, 2017, 14:10
شما برید تماس با whatsapp رو چک کنید بعد این رو هم چک کنید ببینید چقدر تفاوت داره
کیفیت صدای whatsapp فوق العاده بالاتر از تلگرام هست
تلگرام بیشتر برای این معروف شد که قابلیت نوشتن بوت رو داره

Ashkankamangar.ir
April 24th, 2017, 15:35
متاسفانه الان مدتی هست که تماس کیفیت خوبی نداره
قطع میشه
صدای خودمو با فاصله ی 1 ثانیه دوباره میشنوم(کلا بازتاب صدا وحشتناک بده)
و وقتی صحبت میکنی طرف مقابل سکوت میکنه ولی با توجه به مکس 1 ثانیه ای گاهی وقتا حرف تو حرف میشه یعنی شما میبینی طرف ساکته حرف میزنی ولی در اصل اون حرف زده و با فاصله ارسال میشه و این خیلی بده
روزای اول خوب بود
الان افتضاح
هنوزم بهترین مسنجر اسکاپ هست

reportday.ir
April 24th, 2017, 15:49
متاسفانه الان مدتی هست که تماس کیفیت خوبی نداره
قطع میشه
صدای خودمو با فاصله ی 1 ثانیه دوباره میشنوم(کلا بازتاب صدا وحشتناک بده)
و وقتی صحبت میکنی طرف مقابل سکوت میکنه ولی با توجه به مکس 1 ثانیه ای گاهی وقتا حرف تو حرف میشه یعنی شما میبینی طرف ساکته حرف میزنی ولی در اصل اون حرف زده و با فاصله ارسال میشه و این خیلی بده
روزای اول خوب بود
الان افتضاح
هنوزم بهترین مسنجر اسکاپ هست

سلام
این مورد احتمالاً به خاطر سرعت اینترنت و دستکاری ها سرویس دهندگان است. البته ما تا به حال با چنین مشکلی مواجه نشدیم.
اگر اسکایپ هم به اندازه تلگرام مخاطب پیدا کند (در ایران) شاهد این موارد خواهد بود.

Ashkankamangar.ir
April 24th, 2017, 15:51
سلام
این مورد احتمالاً به خاطر سرعت اینترنت و دستکاری ها سرویس دهندگان است. البته ما تا به حال با چنین مشکلی مواجه نشدیم.
اگر اسکایپ هم به اندازه تلگرام مخاطب پیدا کند (در ایران) شاهد این موارد خواهد بود.

سرعت نت من هم 250 mbit/s هست.
ولی این مشلات رو دارم الان یک هفتست البته از هر 5 تماس سه تاش اینجوریه

JahanSoft
April 25th, 2017, 02:41
خیلی برنامه های بهتر از تلگرام هست که استفاده نمیشه تو ایران ... تو خود روسیه از واتس اپ بیشتر استفاده میکنند
ضمن اینکه اینترنت نامحدود شما از کدام سرویس دهنده میخرید ؟ من تا جایی که از پارس آنلاین و شاتل میدونم چیزی به اسم نامحدود واقعی ندارند ...

reportday.ir
April 25th, 2017, 02:52
خیلی برنامه های بهتر از تلگرام هست که استفاده نمیشه تو ایران ... تو خود روسیه از واتس اپ بیشتر استفاده میکنند
ضمن اینکه اینترنت نامحدود شما از کدام سرویس دهنده میخرید ؟ من تا جایی که از پارس آنلاین و شاتل میدونم چیزی به اسم نامحدود واقعی ندارند ...

سلام
از آسیاتک و شهراد استفاده می کنیم.

Ashkankamangar.ir
April 25th, 2017, 02:57
تلگرام نرم افزار خوبیه در کل از واتس اپ بهتره خداییش
و تماس صوتی هم در خودش جا بده حله و این مشکل فاصله و مکس بین صحبت که چند روزه اتفاق افتاده حل بشه بی نقص میشه

ldda company
April 25th, 2017, 10:16
با سلام ...
ضمن تشکر از استارتر ، دوستان عزیزی که با کیفیت تماس صوتی مشکل دارن ، احتمالا مشکل اساسی از سرویس دهندشون هست که خود این مورد هم به یه سری موارد دیگه بستگی داره ( مثل میزان تجهیزات سخت افزاری شرکت سرویس دهنده اینترنت شما که در نزدیکی محل زندگی شما کار گذاشته ، کیفیت پورت ها و ... ) .
ضمنا نکته ای که استارتر بهش اشاره کردن یعنی استفاده از نت نامحدود در شرکت ها ، خیلی خوب بود که واقعا هم میتونه باعث کاهش هزینه های دوستان بشه . با استفاده از این قابلیت هزینه های تماس شما کاهش چشمیگری میتونه پیدا کنه که به نوعی خودش یه جور کمک اقتصادی به حساب میاد .
تلگرام هم یک پیام رسان خوب هست که قابلیت های زیادی داره و هنوز هم راه پیشرفت زیادی داره ...
موفق باشید دوستان

seokaran.org
April 27th, 2017, 22:40
فعلا که مسدودش کردن
عزیزان با ***** شکن لنترن به راحتی میتونن تماس تلفنی تلگرام برقرار کنن