PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا نشدن html در وبسرور ngnix

entel
April 23rd, 2017, 21:06
سلام دوستان من وبسرور انجنیکس رو سر راه اپاچی نصبیدم apache-ngnix کردم وبسرور رو الان مشکلی که دارم اینکه فایل های html هاست اجرا نمیشن و سفید نشون داده میشه چطور این مشکل رو حل کنم

BAMPA
April 23rd, 2017, 22:52
فایل nginx.conf را باز کنید و قسمت location ~ \.php را با خطوط زیر جایگزین کنید

location ~ \.php$ { include /path/to/fastcgi_params;
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME $document_root/$fastcgi_script_name;
}

اگر مشکلتون حل نشد لاگینگ رو در php-fpm.conf فعال کنید و نتیجش رو اینجا قرار بدید.

php_admin_value[error_log] = /var/log/fpm-php.www.log
php_admin_flag[log_errors] = on

entel
April 23rd, 2017, 23:02
سلام داش من مسیر nano /etc/nginx/nginx.conf

که کانفیگ انجنیکس هست با دستور نانو باز کردم ولی اون کدی که شما گفتید داخل اینا نبود تو فایل کانفیگ همش همینه

#user nginx;

# The number of worker processes is changed automatically by CustomBuild, according to the number of CPU cores, if it's set to "1"
worker_processes 8;
pid /var/run/nginx.pid;

#error_log logs/error.log;
#error_log logs/error.log notice;
#error_log logs/error.log info;

events {
include /etc/nginx/nginx-events.conf;
}

http {
include /etc/nginx/mime.types;

# For user configurations not maintained by DirectAdmin. Empty by default.
include /etc/nginx/nginx-includes.conf;

# Supplemental configuration
include /etc/nginx/nginx-modsecurity-enable.conf;
include /etc/nginx/nginx-defaults.conf;
include /etc/nginx/nginx-gzip.conf;
include /etc/nginx/nginx-*****.conf;
include /etc/nginx/directadmin-ips.conf;
include /etc/nginx/directadmin-settings.conf;
include /etc/nginx/nginx-vhosts.conf;
include /etc/nginx/directadmin-vhosts.conf;
}

OnlineServer
April 26th, 2017, 13:32
فایل html سفیدند یا php ؟

entel
May 12th, 2017, 01:54
داش فقط صفحات html رو باز نمیکنه نمیدونم دردش چیه

M.Abooali
May 12th, 2017, 12:01
وقتی در فایل اصلی کانفیگ وب سرور شما فایل دیگر "include " شده باشد. محتویات آن فایل نیز در بر گیرنده تنظیمات وب سرور شماست. بنابراین محتویات اون فایل ها رو نیز بررسی نمائید.

شما در وب سرور تعیین می کنید کدام پسوندها مورد پشتیبانی است، احتمالا در قسمتی که مربوط به هندل فایل ها است html را حذف یا از قلم انداخته باشید.

احتمال دیگر تنظیمات نادرست در آپاچی است. بدون دانستن تنظیمات هر دو وب سرور به طور کامل، نظر دادن دشوار است.

entel
May 14th, 2017, 22:36
وقتی در فایل اصلی کانفیگ وب سرور شما فایل دیگر "include " شده باشد. محتویات آن فایل نیز در بر گیرنده تنظیمات وب سرور شماست. بنابراین محتویات اون فایل ها رو نیز بررسی نمائید.

شما در وب سرور تعیین می کنید کدام پسوندها مورد پشتیبانی است، احتمالا در قسمتی که مربوط به هندل فایل ها است html را حذف یا از قلم انداخته باشید.

احتمال دیگر تنظیمات نادرست در آپاچی است. بدون دانستن تنظیمات هر دو وب سرور به طور کامل، نظر دادن دشوار است.

تنظیمات انجنیکس که دستکاری نشده اپاچی هم قبل اینکه انجنیکس اپاچی کنم خود اپاچی html رو میخوند شما اگر احتمالات رو بگید من بررسی کنم میفهمم مشکل از اون هست یا نه تو mem type انجنیکس html تعریف شده بود

entel
May 18th, 2017, 12:07
لطفا یکی موارد قابل بررسی رو بگه تا چک کنم باتشکر

yonesweb.org
May 21st, 2017, 02:40

کد:
fastcgi_index index.php;

entel
May 29th, 2017, 18:19

کد:
fastcgi_index index.php;

سلام ممنون از راهنماییتون ولی دوست عزیز لطفا پست تکراری ارسال نکنید همین گفته شما رو اقای بام پا تو پست های قبلی گفتن منم گفتم همچین قسمتی location ~ \.php تو فایل کانفیگ nginx نیست سایر فایل های کانفیگ رو بررسی کردم نبود لطفا دقیقتر راهنمایی بفرمایید لاگ ها رو بررسی کردم این ارور هم بود

ورژن انجنیکس nginx/1.10.3 است

AH01276: Cannot serve directory /home/test/domains/test.com/public_html/wp-content/uploads/2017/04/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.htm,index.shtml,index.php,index. php5,index.php4,index.php3,index.phtml,index.cgi,i ndex.pl) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive

entel
May 30th, 2017, 04:32
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

Sajad
May 30th, 2017, 09:33
الان شما توی پوشه wp-content/uploads/2017/04/ فایل index.html گذاشتید ولی باز نمیشه؟

entel
May 30th, 2017, 16:17
بله اصلا html رو باز نمیکنه وقتی پسوند html رو به php تغییر میدی باز میشه میخام html رو هم بخونه مشکل همینه فقط

M.Abooali
June 3rd, 2017, 13:04
احتمالا مشکل شما از انجینکس نیست اصلا.

شما پرمشن فایل و همینطور مالک فایل رو چک کنید. احتمالش هست مشکل در دسترسی به فایل یا پوشه مربوط وجود داشته باشد.