ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آی پی های یک سرور

SaeedFazlollahzadeh
April 23rd, 2017, 19:43
سلام

شما سرور دارید با مثلا 1000 تا آی پی، خب؟

مثلا از 1.1.1.1 دارید تا 1.1.1.255 (256 دیگه نمیشه، درسته؟ یا اشتباه می کنم؟) و حالا چن تا رنج آی پی دیگه.

من مشتری میام یه سرور مجازی (حالا چه vPs و چه vDs) می خرم. شما هم یه آی پی به من میدین

این آی پی های شما تموم بشه چه کار می کنید؟ آی پی جدید می خرید از اون دیتاسنتر؟ یا از آی پی های قبلی که دیگه مهلتش تموم شده هم استفاده می کنید؟ منظورم اینه که مثلا من یه سرور می خرم و شما آی پی 1.2.3.4 بهم میدین. یه ماه بعد دیگه تمدید نمی کنم و این آی پی و یوزر پسوردش میره برای خودش.

حالا نفر بعدی بخواد سرور بخره و آی پی شمام تموم شده باشه، همون 1.2.3.4 رو دوباره برای مشتری جدید تنظیم می کنید؟ یا نمیشه این کار رو کرد و باید حتما آی پی جدید بخرید؟

حالا اصلا این آی پی های دنیا به آخر برسه چی؟ اینقدر رو می دونم که IPv6 رو ساختن که آی پی های بیشتری رو توی خودش جا بده. منظورم اینه که سرور ها آی پی ورژن 6 هستن یا 4؟

داشتم به اینا فکر می کردم که به همین دو تا حالتی که گفتم رسیدم و چیز دیگه ای رو نتونستم بهش برسم.

برای سوال پرسیدن هم چه جایی بهتر از وب هاستینگ؟:d

تشکر از همه

BAMPA
April 23rd, 2017, 20:06
جواب خلاصه :

بله ، واگذار میشه به مشتری جدید

یکی از مشکلات پیش رو تمام شدن ظرفیت ipv4 بود که اگر اشتباه نکنم در قاره امریکا تکمیل شد و اومدن سولوشن ipv6 رو ارائه دادن بعنوان راهکار

Z.eus
April 24th, 2017, 00:51
سلام

شما سرور دارید با مثلا 1000 تا آی پی، خب؟

مثلا از 1.1.1.1 دارید تا 1.1.1.255 (256 دیگه نمیشه، درسته؟ یا اشتباه می کنم؟) و حالا چن تا رنج آی پی دیگه.

من مشتری میام یه سرور مجازی (حالا چه vPs و چه vDs) می خرم. شما هم یه آی پی به من میدین

این آی پی های شما تموم بشه چه کار می کنید؟ آی پی جدید می خرید از اون دیتاسنتر؟ یا از آی پی های قبلی که دیگه مهلتش تموم شده هم استفاده می کنید؟ منظورم اینه که مثلا من یه سرور می خرم و شما آی پی 1.2.3.4 بهم میدین. یه ماه بعد دیگه تمدید نمی کنم و این آی پی و یوزر پسوردش میره برای خودش.

حالا نفر بعدی بخواد سرور بخره و آی پی شمام تموم شده باشه، همون 1.2.3.4 رو دوباره برای مشتری جدید تنظیم می کنید؟ یا نمیشه این کار رو کرد و باید حتما آی پی جدید بخرید؟

حالا اصلا این آی پی های دنیا به آخر برسه چی؟ اینقدر رو می دونم که IPv6 رو ساختن که آی پی های بیشتری رو توی خودش جا بده. منظورم اینه که سرور ها آی پی ورژن 6 هستن یا 4؟

داشتم به اینا فکر می کردم که به همین دو تا حالتی که گفتم رسیدم و چیز دیگه ای رو نتونستم بهش برسم.

برای سوال پرسیدن هم چه جایی بهتر از وب هاستینگ؟:d

تشکر از همه

با سلام و عرض ادب؛

درصورتی که شما آیپی مثلا 1.2.3.4 را تهیه کنید(سرور مجازی یا اختصاصی)، این آیپی اختصاصی شماست. درصورتی که هاستینگ آیپی تمام کند مجبور است یک رنج جدید تهیه کند.

آیپی ورژن ۶ یک راه حلی هست برای آیپی ورژن ۴. چرا که ورژن ۴ محدود است و به عنوان راهکار آیپی ورژن ۶ ارائه شد که اگر عامیانه بگوییم حالا حالا ها تمام نخواهد شد.. !

در واقع ظرفیت ورژن 6 مقدار ۳.۴ ضربدر ۱۰ به توان ۳۸ است!

موفق باشید.