توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته شدن درگاه به پرداخت
hoka
April 23rd, 2017, 14:01
سلام دوستان عزیز
امروز صبح ایمیلی اومد برامون از به پرداخت که درگاهتون به خاطر این موضوع بسته شده
تصویر (http://up.vbiran.ir/uploads/29418149293993142416_beh.png)
موضوع چی میتونه باشه ؟ و درخواست مشخصات برای چی هست ؟
lnspiron
April 23rd, 2017, 14:43
دلیلش رو براتون نگفتن؟
سایتتون چی هست؟
hegza
April 23rd, 2017, 14:47
بدون شک یک چیز فروخین که خلاف قوانین بوده
نترسید فقط درگاه رو میبندن و کاری به کارتون ندارند
و باز کردنشم کار حضرت فیله
hoka
April 23rd, 2017, 14:48
دلیلش رو براتون نگفتن؟
سایتتون چی هست؟
دلیلشو که میدونم عزیز جان سایت هم همونی هست که فکر میکنی ولی اون درخواست مشخصات شاپرک چیه ؟
lnspiron
April 23rd, 2017, 14:58
احتمالا مشخصات هویتی شما رو میخوان!!
نمیدونم کاری باهاتون داشته باشن یا نه!!
hoka
April 23rd, 2017, 15:05
احتمالا مشخصات هویتی شما رو میخوان!!
نمیدونم کاری باهاتون داشته باشن یا نه!!
کار داشتن و نداشتنش که معلوم نیست ولی مشکل اینه که حساب یا حساب هام رو نمیبندن ؟
mhiizadi
April 23rd, 2017, 15:15
کار داشتن و نداشتنش که معلوم نیست ولی مشکل اینه که حساب یا حساب هام رو نمیبندن ؟
میتونید تا نبستن اقدام به خارج کردن پول کنید ؛ البته اگر تا الان نکرده باشن .
iraniam2000
April 23rd, 2017, 15:42
سلام
الان این سایت شماست ؟ (آدرس را به درخواست حذف کردم )
فکر کنم مشکل اصلی و نگرانی شما اینه که اقدام قانونی علیه شما انجام بگیره ؟ نگران نباشید و اگر اتفاق افتاد اعلام کنید برای دور زدن تحریم هست و هدف فقط دور زدن تحریم های ظالمانه بوده و احتمال زیاد یا تبرئه میشید یا یک جریمه کوچم و تعهد باید بدید ، فقط مراقب باشید گزارش فتا تو کار نباشه وگرنه قاضی که احتمالا هیچی هم سرش نمیشه بر اساس اون گزارش حکم صادر میکنه و اگر اینجور شد سریعا درخواست کارشناس کنید و با کارشناس مذاکره کنید مشکلی پیش نخواهد اومد
البته خوب اگر موضوع فعالیت همین هست
انشاالله مشکلی براتون پیش نمیاد
saeid1346
April 23rd, 2017, 16:01
سلام
الان این سایت (https://goo.gl/V5HnJM) شماست ؟
فکر کنم مشکل اصلی و نگرانی شما اینه که اقدام قانونی علیه شما انجام بگیره ؟ نگران نباشید و اگر اتفاق افتاد اعلام کنید برای دور زدن تحریم هست و هدف فقط دور زدن تحریم های ظالمانه بوده و احتمال زیاد یا تبرئه میشید یا یک جریمه کوچم و تعهد باید بدید ، فقط مراقب باشید گزارش فتا تو کار نباشه وگرنه قاضی که احتمالا هیچی هم سرش نمیشه بر اساس اون گزارش حکم صادر میکنه و اگر اینجور شد سریعا درخواست کارشناس کنید و با کارشناس مذاکره کنید مشکلی پیش نخواهد اومد
البته خوب اگر موضوع فعالیت همین هست
انشاالله مشکلی براتون پیش نمیاد
مطمئنید اتفاقی نمیوفته ؟
پس اطلاعات طرف رو واسه کنجکاوی میخوان برادر من ؟ :|
دادستانی تو این موارد میتونه خودش اعلام جرم کنه و علیه طرف شکایت انجام بده ، به عنوان مدعی العموم اگر درست گفته باشم.
الان قضیه خربزه خوردن و لرزیدنه ! حالا منتظر باش ببین چی میشه ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد برات.
iraniam2000
April 23rd, 2017, 16:07
مطمئنید اتفاقی نمیوفته ؟
پس اطلاعات طرف رو واسه کنجکاوی میخوان برادر من ؟ :|
دادستانی تو این موارد میتونه خودش اعلام جرم کنه و علیه طرف شکایت انجام بده ، به عنوان مدعی العموم اگر درست گفته باشم.
الان قضیه خربزه خوردن و لرزیدنه ! حالا منتظر باش ببین چی میشه ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد برات.
دوست عزیز اول بخون درست چی نوشتم بعد نقل قول کن
اتفاقی که میافته ، ولی مانده به دفاع فرد و اتفاقی که میافته نهایتا جریمه هست و من هم گفتم دو حالت داره یا فتا اعلام جرم کرده و پرونده تشکیل داده فرستاده دادگاه یا نه خود دادستانی تشکیل پرونده داده که مورد اول بیشتر اتفاق میافته و در صورتی که فتا تشکیل پرونده داده باشه بر حسب گزارش ماموران قاضی حکم میده و در صورت دفاع متهم مبنی بر رد اتهامات با هزینه خودش میتونه درخواست کارشناس بکنه و قاضی هم دستور بررسی کارشناس رسمی دادگستری را میده که این کارشناس معتمد دادگاه هست و هر گزارشی بده قاضی دقیقا بر اساس اون حکم نهایی را صادر میکنه
پ.ن.
اکثرا نگرانی اصلی افراد در اینجور مواقع این هست که زندان و تشکیل پرونده خواهد شد یا نه ؟ که اگر هر حکمی مبنی بر محکومیت شما مانند جریمه و زندان داده بشه که خوب سابقه و پرونده خواهد شد برای فرد ولی در صورت تبرئه هیچ پرونده ای تشکیل نشده و حتی پرونده به فتا ارجاع داده نمیشه و در همان دادگاه مختومه و آرشیو میشه تا در استعلامات برای فرد پرونده ای نباشه
ولی خوب زندان تنها در صورت تکرار و عدم تعهد به تعهدنامه داده شده داده میشه و بار اول بنا به دستور رییس کل قوه مقننه مبنی بر کاهش تعداد زندانیان ، قضات سعی در عدم صدور حکم زندان دارند
اینجا هم حالا ما صد در صد نمیدانیم دقیقا جریان چی هست و تماما حدس و گکان هست
saeid1346
April 23rd, 2017, 16:14
دوست عزیز اول بخون درست چی نوشتم بعد نقل قول کن
اتفاقی که میافته ولی مانده به دفاع فرد و اتفاقی که میافته نهایتا جریمه هست و من هم گفتم دو حالت داره یا فتا اعلام جرم کرده و پرونده تشکیل داده فرستاده دادگاه یا نه خود دادستانی تشکیل پرونده داده که مورد اول بیشتر اتفاق میافته و در صورتی که فتا تشکیل پرونده داده باشه بر حسب گزارش ماموران قاضی حکم میده و در صورت دفاع متهم مبنی بر رد اتهامات با هزینه خودش میتونه درخواست کارشناس بکنه و قاضی هم دستور بررسی کارشناس رسمی دادگستری را میده که این کارشناس معتمد دادگاه هست و هر گزارشی بده قاضی دقیقا بر اساس اون حکم نهایی را صادر میکنه
اره شرمنده داداش. متنای قبلی رو خوندم فک کردم شما هم میگی مشکلی نیست !
نه تو این موارد خود دادستانی اعلام جرم کرده چون اگر فتا اعلام جرم کرده بود از دادسرا نامه میرفت قضیه اش فرق میکرد.
البته شاید هم فتا ارجاع داده به دادستانی.
مدتی پیش صحبت کردم با یکی از دوستان که خبر داره از این موضوعات گفت بخاطر این که هر سایتی باز میشه واسه طرف با چیز پی ان ( سیاسی ، مستهجن و .... ) میتونن از قوانین مرتبطت با این موضوع استفاده کنن !
حالا حتی فروشش جرم نباشه اما تسهیل دستیابی به این موارد انجام میشه !
hossein_hatami
April 23rd, 2017, 16:28
دوستان در مورد درگاه واسط نمیدونید چجوری حکم میکنن
hoka
April 23rd, 2017, 16:32
عجب بساطی شده نت :d
مرسی از همه ی دوستان حالا باید صبر کرد و دید چه میشود
iraniam2000
April 23rd, 2017, 16:49
یعنی تخلف کننده از درگاه واسط استفاده کرده یا نه درگاه واسط داشته و کاربر تخلف کرده افتاده گردن مالک درگاه واسط؟
hossein_hatami
April 23rd, 2017, 16:53
تخلف کننده از درگاه ااسط استفاده کرده افتاد گرون درگاه واسط . منم مثل این بنده خدام فقط نمیدونم کدوم کاربر زیر ابی رفته
k-pax
April 23rd, 2017, 16:56
انقدر راحت میشه درگاهای واسط دور زد . و یا حتی درگاهیا بانکی را
درگاهای واسط باید خیلی حواسشون جمع باشه که کسی ازشون سئو استفاده نکنه
البته خیلیهاشون خودشون در جریانند که کاربراشون چی میفروشن
hossein_hatami
April 23rd, 2017, 16:59
بعصیاشونو میشه راحت فهمید ولی بعصیاشون انقدر حرفه ای کار میکنن معلوم نمیکنه
saeid1346
April 23rd, 2017, 17:00
حکم اعدام :|
ی چیزایی میگید خدایش
خب اول باید جرم مشخص بشه ببینیم مجازاتش چی پیش بینی شده اصلا ثابت میشه یا نه و ....
اکثرا دفعه اول با جریمه حل میشه.
iraniam2000
April 23rd, 2017, 17:55
تخلف کننده از درگاه ااسط استفاده کرده افتاد گرون درگاه واسط . منم مثل این بنده خدام فقط نمیدونم کدوم کاربر زیر ابی رفته
ببینید دوست گرامی طبق قانون فعلی و تعهدنامه ای که موقع گرفتن درگاه دادید شما مسئول تمامی تراکنشاتی هستید که از اون درگاه استفاده شده ولی خوب قاضی اینها را نمیدانه و اگر با کارشناس فناوری اطلاعات دادگاه که باید هزینه کارشناسی را خودتان بدید حرف بزنید تا گزارش را طوری بنویسه که به این نکته اشاره نکنه مطمئنا با توجه به بی سوادی اکثر قضات شما تبرئه خواهید شد ولی وای به زمانی که دقیقا به جمله اول من اشاره بشه و قاضی متوجه تعهدنامه بشه اونوقت دیگه تمام جرم گردن شماست و شما هم اندازه کاربر مجرم خواهید بود
کلا قضات ایرانی در زمینه فناوری اطلاعات زیاد خبره نیستند
hossein_hatami
April 23rd, 2017, 18:21
خدارو شکر همکاری با فتا رو ب طور کامل دارم از این نطر خیالم راحته . انشالله ک مشکلی پیش نمیاد . فقط نمیدونید از زمانی ک نامه از دادستانی ب شاپرک میرسه تا مراحلش طی بشه به من برسه چقدر زمان بره؟
BAMPA
April 23rd, 2017, 18:51
بطور کل دو حالت داره مورد شما :
یا اطلاعاتو فتا میخواد که باهاتون تماس میگیره برای ساماندهی و علت مسئله، که بهتره همکاری کنید
یا دادگاه شاکی شماست، که بازم دو صورت داره همونطور که دوستان گفتن یا میگید بخاطر مسائل رفع تحریم بوده یا قبول میکنن ، یا جریمه نقدی
Unknowv2
April 23rd, 2017, 19:16
برای بنده مشابه این متن اس ام اس اومد
و دقیقا 6 ماه بعدش پرونده برام باز شد اس ام اس اومد به شعبه 231 دادگاه انقلاب مشهد مراجعه کنید!
چون محصول خلاف قوانین فروخته شده بود روی درگاه
رفتم و یک صفحه دفاعیه نوشتم و فعلا که هنوز خبری نشده باید صبر کنم ببینم پرونده کارش به دادگاه میرسه یا خیر
مورد شما هم مشابه این مورد هست به احتمال زیاد
- - - Updated - - -
در ضمن زمانی که زده به دستور دادستان شاکی شما مدعی العموم هست
mehdi741
April 24th, 2017, 01:16
فکر کنم در مورد ارسال ایمیل به شاپرک مسدود سازی اکانت شما یا همون درگاهتون باشه چیز خاصی نیست نگران نباشید
0000000000
April 25th, 2017, 08:53
سلام
احتمالا یه مدت دیگه براتون یک پیامک میاد و بهتون میخوان خودتون رو به بازپرسی محلی که خودشون توی پیامک ذکر میکنند معرفی کنید.
یک پیام خصوصی به من بدید.