PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر اسم دامنه و پسوند دامنه

tabtak
April 22nd, 2017, 21:19
با سلام
دوستان ایا اسم فارسی بیشتر مورد پسند گوگل هست یا معنی انگلیسیش به فرض " صنعتی" به صورت فینگلیش sanat بهتر سئو میشود یا Industry به صورت انگلیسی

ایا دامنه برای کارای خدماتی و فروشگاهی فرق میکنه بهتر دامنه برای اینا کار چی میتونه باشه، که مورد تایید گوگل باشه ایا دامنه ایرانیک جوابگو هست

bluehost
April 22nd, 2017, 21:35
سلام
واژه انگلیسی بیشتر خوانایی دارد
گوگل مشکلی با نوع دامنه ندارد

menalgeya
April 22nd, 2017, 23:32
با سلام
دوستان ایا اسم فارسی بیشتر مورد پسند گوگل هست یا معنی انگلیسیش به فرض " صنعتی" به صورت فینگلیش sanat بهتر سئو میشود یا Industry به صورت انگلیسی

ایا دامنه برای کارای خدماتی و فروشگاهی فرق میکنه بهتر دامنه برای اینا کار چی میتونه باشه، که مورد تایید گوگل باشه ایا دامنه ایرانیک جوابگو هست

با سلام

دوست عزیز شکل انگلیسی بهتر است و معنی و مفهوم اصلی را دارد

فینگلیش هم مناسبه ولی زیاد جالب نیست

Azade.Kaveh
April 22nd, 2017, 23:59
گوگل با محتوا خیلی بیشتر حال میکنه تا دامنه !

اول محتوا بعد اسم خوب .

shayandavoudi
April 24th, 2017, 09:35
سعی بفرمایید نامی مناسب برای دامنه خود انتخاب نمایید به نحوی که شبیه نام برند شما باشد.
در این مورد خیلی مسائل سئو مورد نظر نیستند و نام دامنه شما هرچه باشد با جستجوی نام برند، با کمی کار کردن بالا خواهید آمد.

Majdict.com
April 24th, 2017, 13:15
[QUOTE=tabtak;1659220]با سلام

سلام
همانطور که دوستان در بالا اشاره کردن انتخاب اسم با فرمت فارسی و انگلیسی ربطی به سئو نداره اما انتخاب اسم دامنه باید در مسیر نوع فعالیت باشه که در آینده در تبلیغات و برند سازی شما رو دچار چالش نکنه با توجه به اینکه در طراحی جدید سایت ها به سمت contect managment حرکت می کنند در گوگل هم سرچ بر اساس محتوا بیشتر کار میکنه و هرچه محتوای سایت شما غنی تر باشه رنک بهتری کسب می کنید.
موفق و پیروز باشید

AtrafNet
April 24th, 2017, 15:59
سلام
به نظر من گوگل به این چیزا اهمیت نمیده بلکه به محبوبیت فلان واژه بین سرچ کننده ها اهمیت میده.
مثلاً ممکنه یه کلمه تو ایران فارسی اش جا افتاده تر باشه یه کلمه انگلیسی اش یعنی مطمئن باشید هر چی برای کاربر مفهوم تر باشه برای گوگل هم ارزشمند تره.

نمونه اش سایت های بزرگی مثل tarfandestan.com و shahresakhtafzar.com و...
اما مثلاً انگلیسی هم باشه اما بین کاربرا محبوب باشه مثل کلمات همه گیر مثلاً host و download و software و... هم خوبه ولی مسلمه کلمه ای مثل Industry که نوشتید رو خیلی از عموم مردم بلد نیستن و هم مشکل گفتن صوتی آدرس سایتتون به دیگران رو پیدا میکنید و احتمالاً باید براشون Spell کنید و هم تو سرچ های مردم درباره اون حیطه هم ممکنه از سایت های رقیب عقب بمونید.

چون نگاه گوگل بیشتر به سایت هاییه که نگاه مردم به اونا باشه برای جمع آوری نگاه مردم هم کلیه عموم مردم رو در نظر گرفت.

tabtak
April 25th, 2017, 00:10
تشکر فراراون از تمام دوستان که من رو در این راه یاری و کمک کردن .

JahanSoft
April 25th, 2017, 02:25
فکر نمیکنم پسوند مهم باشه ولی اسم دامنه مهمه. مثلا اگه بخوای تو زمینه طراحی سایت فعالیت داشته باشی اگه اسم دامنه iransite باشه به عنوان مثال ، وقتی کاربر سرچ کنه طراحی سایت ، کلمه سایت با کلمه site تو دامنه شما مطابق میشه و تاثیر مثبتی میزاره. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

behtash007
May 2nd, 2017, 13:18
تجربه شخصی من :
اگر بخوای تاثیر انرا در ببینی بصورت قاطع بهت میگم که مثلا اگر اسم دامنه به فارسی "..... یا com.صنعت " صد در دصد جزو 6 تای اول قرار خواهی گرفت .

PER$IA
May 2nd, 2017, 20:33
من خودم ساینی رو ببینم دامنه ی یونیک و با مسما داره بیشتر جذبش میشم تا یه سایتی که دامنه ش طولانیه ، از لاین یا عدد استفاده کرده و...
البته ممکنه تاثیر اونچنانی نذاره ، ولی خیلی واضحه که بهتره دامنه مناسب و کاربر پسند باشه
پسوند دامنه هم بنظرم جالبه ، مثلا نگاه کنید به محتوایی که ساییتتون عرضه میکنه یا برندی که میخوان تولید کنید ، مسلما دامنه ی دات کام به راحتی ها بدست نمیاد
ولی میشه با یه مقدار بازی با حروف دامنه های خوبی با پسوند های مختلف درست کرد البته بعضی پسوندها واقعا گرونن !
مثلا من خودم برای پسوند ms که برای یه کشوری هست که حتی تا حالا اسمش رو هم نشنیدم باید 165 تومن بابت ثبتش هزینه کنم! فقط بخاطر اینکه میتونه مخفف messenger باشه
یا دامنه دیگه ای با پسوند LC مربوط به کشور سنت لوییس 90 تومن ثبتش آب خورد ، چون مخفف learning center میشد ! و به سایتم ربط داشت

fnazari
May 7th, 2017, 12:44
سلام این سوال منم هست کی میتونه جواب بده ممنون