PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب دانلود زیرنویس لطفا

1993
April 22nd, 2017, 17:27
سلام دوستان
کسی قالب زیرنویس درست و حسابی سراغ داره؟

ldda company
April 22nd, 2017, 17:44
با سلام ، بهترین پیشنهاد اگر برای سایت های موزیک هست ، استفاده از اسکریپت Subsence هست . اگر هم میخواید یک سایت با مضمون زیرنویس راه اندازی کنید ، چند قالب رو سراغ داریم براتون . اما میتونید اختصاصی هم کار کنید . کاش راه ارتباطی + توضیحات بیشتری از امکاناتی که میخواید میذاشتید که بشه بهتر تصمیم گیری کرد ...
موفق باشید

- - - Updated - - -

ضمنا دوست عزیز شما چرا درخواستتون رو در بخش WHMCS ایجاد کردید ؟! لطفا در بخش درخواست ها > درخواست قالب و اسکریپت ایجاد کنید نه در این بخش که من و دیگر دوستان نتونیم پیشنهاداتمون رو بهتون ارائه کنیم ...

1993
April 22nd, 2017, 17:50
با سلام ، بهترین پیشنهاد اگر برای سایت های موزیک هست ، استفاده از اسکریپت Subsence هست . اگر هم میخواید یک سایت با مضمون زیرنویس راه اندازی کنید ، چند قالب رو سراغ داریم براتون . اما میتونید اختصاصی هم کار کنید . کاش راه ارتباطی + توضیحات بیشتری از امکاناتی که میخواید میذاشتید که بشه بهتر تصمیم گیری کرد ...
موفق باشید

- - - Updated - - -

ضمنا دوست عزیز شما چرا درخواستتون رو در بخش WHMCS ایجاد کردید ؟! لطفا در بخش درخواست ها > درخواست قالب و اسکریپت ایجاد کنید نه در این بخش که من و دیگر دوستان نتونیم پیشنهاداتمون رو بهتون ارائه کنیم ...

اوه یه لحظه فکر کردم اومدم قسمت وردپرس.لطفا مدیران محترم انتقال بدن.

سایت با مضمون زیرنویس هستش.خصوصی اگه پیام بدین ممنون میشم.

525214
April 23rd, 2017, 01:43
امکان طراحی قالب به صورت اختصاصی برای وردپرس وجود دارد.