PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی شبکه

BPN
April 21st, 2017, 20:37
با سلام،

یک مودم LH92 ایرانسل دارم که وای فای هست و یه سری از دیوایس ها با وای فای بهش متصل هستند سیستم خانگی من با یو اس بی به مودم متصل هست و دائم روشن هست،

یک دستگاه دارم که اسمش رو نمیارم اما فقط از Lan اینترنت میگیره و باید به جهت اینترنت دار کردنش از Lan استفاده کنم، میخوام راهنماییم کنید که چکار کنم تو ویندوز 10 که یه شبکه ایجاد کنم که از طریق اتصال اون دستگاه با کابل Lan به کارت شبکه سیستم خانگی اون دستگاه هم به اینترنت متصل بشه

bluehost
April 21st, 2017, 21:04
سلام
سوالتون یکم در هم برهم هست
اما اگر میخوایید با استفاده از lan به سیستم خانگی اینترنت وصل کنید میتونید یک hub بزارید و وصلش کنید
در صورتی که منظورتون چیز دیگری بود بگید تا پاسخ داده بشه

BPN
April 21st, 2017, 21:08
سلام
سوالتون یکم در هم برهم هست
اما اگر میخوایید با استفاده از lan به سیستم خانگی اینترنت وصل کنید میتونید یک hub بزارید و وصلش کنید
در صورتی که منظورتون چیز دیگری بود بگید تا پاسخ داده بشه

البته به نظرم کاملا درخواستم واضح بود، اما خبر اگر کامپیوتر بود که راحت شبکه میکردم ببینید فرض کنید من یک کارتخوان دارم (فرض کنید دستگاه من چیز دیگری هست که نیاز به اینترنت داره که فقط با پورت لن میتونه بگیره) و سیستمم هم با کابل یو اس بی به اینترنت متصل هست و حالا روی سیستم یه کارت شبکه بیکار دارم میخوام با استفاده از اون کارت شبکه و یه کابل لن اون دستگاه رو به کامپیوترم متصل کنم تا اینترنت کامپیوتر از طریق لن به دستگاه برسه

bluehost
April 21st, 2017, 21:15
میتونید از hub یا switch استفاده کنید
یا از مبدل های چند پورت که بتونید به از اون دستگاه به دستگاه های دیگه اینترنت بدید

- - - Updated - - -

البته اگه اون دستگاه خودتون هم مثل دستگاه وای فای و ... هست فقط با یک کابل میتونید به هم وصلشون کنید

BPN
April 21st, 2017, 21:35
میتونید از hub یا switch استفاده کنید
یا از مبدل های چند پورت که بتونید به از اون دستگاه به دستگاه های دیگه اینترنت بدید

- - - Updated - - -

البته اگه اون دستگاه خودتون هم مثل دستگاه وای فای و ... هست فقط با یک کابل میتونید به هم وصلشون کنید

متاسفانه هیچ مبدل یا سوییچی ندیدم برای اینکار اگه میشناسید معرفی کنید، اون دستگاه هم ر س ی و ر هست و فقط از طریق لن اینترنت میگیره ، عرض کردم یه راهی نیاز دارم از طریق سیستم اینکارو انجام بدم نه سخت افزار

BPN
April 21st, 2017, 23:00
انجام دادم خودم، با کابل لن دستگاهو به ورت کارت شبکه سیستم متصل کردم و از رجیستری ویندوز10 قابلیت روتر بودن رو فعال کردم و دستی به دستگاه و کامپیوتر ای پی دادم و موفق شدم دستگاه رو اینترنت دار کنم

bluehost
April 21st, 2017, 23:05
انجام دادم خودم، با کابل لن دستگاهو به ورت کارت شبکه سیستم متصل کردم و از رجیستری ویندوز10 قابلیت روتر بودن رو فعال کردم و دستی به دستگاه و کامپیوتر ای پی دادم و موفق شدم دستگاه رو اینترنت دار کنم
خب خدارو شکر که مشکلتون رفع شد
اگر مجدد در این رابطه مشکلی داشتید در همین تایپیک اعلام کنید تا دوستان پاسخ بدهند