ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد درگاه ایران کیش

hoka
April 21st, 2017, 13:09
سلام دوستان

بنده میخوام درگاه ایران کیش رو بگیرم ولی در مرحله ی آخر و ارسال مدارک یک مشکلی هست . نوشته فایل هارو با پسوند pdf ارسال کنید . یعنی چی ؟ فایلی که دستی پرشدرو مجدد pdf کنم ارسال کنم ؟

دوم یک برگه ای هست که نوشته گواهی بانک در آخر مدارک مورد نیاز . این صفحرو باید برم بانکی که حساب دارم بدم پر کنن ؟

سوم نوشته کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی ؟! یعنی کپی معمولی قبول نیست ؟ والا ما همه ی درگاه هامونو با کپی معمولی دادیم و قبول شد

مرسی

omid1991
April 21st, 2017, 13:33
سلام دوستان

بنده میخوام درگاه ایران کیش رو بگیرم ولی در مرحله ی آخر و ارسال مدارک یک مشکلی هست . نوشته فایل هارو با پسوند pdf ارسال کنید . یعنی چی ؟ فایلی که دستی پرشدرو مجدد pdf کنم ارسال کنم ؟

دوم یک برگه ای هست که نوشته گواهی بانک در آخر مدارک مورد نیاز . این صفحرو باید برم بانکی که حساب دارم بدم پر کنن ؟

سوم نوشته کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی ؟! یعنی کپی معمولی قبول نیست ؟ والا ما همه ی درگاه هامونو با کپی معمولی دادیم و قبول شد

مرسی

سلام وقت بخیر

عزیز pdf کردن زیاد سخت نیست تو گوگل بگردید میتونید کانورترشو پیدا کنید.
https://www.google.com/search?q=file+to+pdf

در مورد بانک هم بله باید برید
بانک شما باید از بانک مرکزی کلیه حساب های شما استعلام بگیرند که چک برگشتی اینا نداشته باشید

کپی برابر اصل هم سخت نیست برید یکی از دفتر خانه ها برابر اصل میکنند فکر کنم هر کپی رو 5 تومن میگیرن

bluehost
April 21st, 2017, 15:45
سلام دوستان

مرسی
سلام
کار آنچنان سختی نیست
شما باید درخواستتون رو به صورت اینترنتی ارسال کنید و مدارک رو تکمیل و براشون ارسال کنید
در مورد pdf کردن هم بسیار ساده هست کافیه فایل رو با برنامه ای مثل فتوشاپ و ... باز کنید و به صورت pdf ذخیره کنید از سایت هایی که به صورت آنلاین هم انجام میدن میتونید استفاده کنید
باید اصل مدارک خودتون رو ببرید به دفتر ثبت اسناد رسمی و اونجا با هزینه کمی براتون برابر اصل میکنن نهایت با 5 تومان
موفق باشید