ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال تیکت پس از انتقال whmcs

alisc
December 22nd, 2010, 14:50
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی همکاران گرامی

من از نسخه 4.1 سیستم WHMCS ( غیر ارجینال ) استفاد می کنم .

9 ماه بود که روی سرور قبلی نصب بود و بدون هیچ گونه مشکلی کار می کرد ( هنوز هم کار میکنه ، هیچ مشکلی هم نداره )

الان انتقال دادم اون رو روی یک سرور دیگه ، اما روی این سرور بخش تیکت مشکل داره !!!

وقتی کاربر تیکت رو ارسال می کنه ، در مرحله آخر بجای اینکه شماره تیکت رو به کاربر نشون بده و بگه " تیکت شما با موفیت ارسال شد " صفحه سفید نشون میده !
ولی تیکت کاربر با موفقیت ارسال میشه !

یعنی در قسمت آخر : client . domain .ir/submitticket.php?step=3 به جای نمایش شماره تیکت ، صفحه سفید نشون میده !

اما روی سرور قبلی مشکل نداره ، داره کار میکنه !

دوستان راهنمای کنند مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟
یعنی مشکل از Database هست ؟

من اول فکر کردم شاید فایلی جا مونده باشه ، یک بار دیگه پاک کردم از اول انتقال دادم ، اما باز هم فایده ای نداشت !

لازم به ذکر سرور قبل Cpanel هست و سرور جدید Direct Admin

علاوه بر اون وقتی من میخوام تیکت کاربر رو هم پاسخ بدم ، پاسخ برای کاربر ارسال میشه ، اما برای من صفحه سفید نشون میده ؟

دوستان لطفا راهنمای کنند .

7-8 ماه دیگه قصد خرید نسخه ارجینال رو دارم ، ( پس لطفا پیشنهاد استفاده از نسخه ارجینال رو ندهید )

با تشکر فراوان از تمامی دوستان که در این تاپیک شرکت می کنند

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

لازم به ذکره که من دیتابیس و یوزر دیتابیس و پسوورد دیتابیس رو یه چیز دیگه گذاشتم ( یعنی مطابق قبلی نساختم و ) و دیتابیس قبلی رو توی این دیتابیس جدید ایمپورت کردم و اطلاعات رو در فایل configuration.php درست وارد کردم .

یعنی میتونه مشکل بخاطره اسم دیتابیس باشه ؟
باید دیتابیسی که می سازیم درست با مشخصات همون دیتابیس قبلی باشه ؟

HugeServer
December 22nd, 2010, 15:01
7-8 ماه دیگه قصد خرید نسخه ارجینال رو دارم ، ( پس لطفا پیشنهاد استفاده از نسخه ارجینال رو ندهید )

7-8 ماه دیگه مشکلتون انشاالله حل خواهد شد:)
Secret_key رو هم وارد کنید.

sohrab.khan
December 22nd, 2010, 15:12
این Secret_key کجای whmcs هست؟

HugeServer
December 22nd, 2010, 15:15
configuration.php
باید از configuration.php قبلی کپی کنید ...;)

alisc
December 22nd, 2010, 16:59

ممنون :)

جناب منظورتون این هست : $cc_encryption_hash یا Licence ?
به نظرتون برای اون هست ؟
خوب من اون رو هم از قبل کپی کردم دیگه ؟

من کلا پوشه client رو از روی سرور قدیم به سرور جدید انتقال دادم ، فقط فابل configuration.php رو تغییر دادم ، اونهم فقط اطلاعان دیتابیس رو ! نه چیز دیگر !
پس یعنی نیازی به تغییر نیست ! درسته ؟

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

من تو اون فایل چیزی به نام Secret_key ندیدم !

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

پس بخاطره دیتابیس که نمیتونه باشه ؟

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

کلا این چیزهایی هست که در فایل configuration.php هست :

<?php
$license = "1234567890";
$db_host = "localhost";
$db_username = "myname_cuser";
$db_password = "c1020";
$db_name = "myname_client";
$cc_encryption_hash = "NJp74nC9YAXSdBcT1EliCwXpeWVuhU3Oj9dqOg3SICxgZmNl1b OOx7NIGr0ioHPM";
$templates_compiledir = "templates_c/";
?>

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

:115::115::115:

دوستان گرامی من مشکل رو با یه روش تخیلی حل کردم !

یک پوشه دیگه ساختم ، اسکریپت رو آپلود کردم ، دوباره اسکریپت رو نصب کردم !
موقع نصب کردن اسکریپت اطلاعات دیتابیس قبلی رو دادم ، که انتقال داده بودم !

قشنگ وصل شد و مشکل حل شد ! :115::115::115:=D>=D>:111::111::79::79::d:d:67::67:<:-P

فقط یک سوال دیگه : مشکلی پیش نیاد یه موقع ! دیتابیس الان OK هست دیگه !

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------