PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد اعتبار ssl هاست Cpanel

radio
April 20th, 2017, 17:31
سلام

مثل اینکه Cpanel من 90 روز ssl بهم میده .

پیشنهاد می کنید که ssl را جداگانه بگیرم یا اینکه همین ssl سی پنل رو فعال کنم ؟

سپاس

ximenes
April 21st, 2017, 13:03
با سلام و احترام،

ssl نود روزه به صورت خودکار تمدید می‌شه. در صورتی که قصد بهره‌مندی از رنک seo گوگل و یا ایجاد روبات تلگرام دارید، همین ssl کفایت می‌کنه ولی در صورتی که قصد تهیه نماد اعتماد «دو ستاره» دارید، لازم هست یک ssl با تاریخ انقضای 1 ساله تهیه کنید.

پیروز باشید.

radio
April 25th, 2017, 14:31
با سلام و احترام،

ssl نود روزه به صورت خودکار تمدید می‌شه. در صورتی که قصد بهره‌مندی از رنک seo گوگل و یا ایجاد روبات تلگرام دارید، همین ssl کفایت می‌کنه ولی در صورتی که قصد تهیه نماد اعتماد «دو ستاره» دارید، لازم هست یک ssl با تاریخ انقضای 1 ساله تهیه کنید.

پیروز باشید.

سلام خیلی متشکرم

برای Cpanel ، اون قفل سبز رنگ و شناسه هم نمایش میده ؟

سلام
دوست عزیز
خیر اگر ادمین سرور هستید و پیغام اکسپایر شدند ssl دریافت کردید
باید سریعا ورژن سی پنل خود را به اخرین ورژن اپدیت نمایید در غیر اینصورت وب سرور شما مشکل پیدا خواهد کرد
زیر الگوریتم ssl در سی پنل به کل تغییر پیدا کرده است
سلام متشکرم
از هاستینگی که هاست گرفتم ، آخرین ورژن سی پنل نصب هست

یعنی می فرمایید اگر یک زمانی cpanel نسخه جدید بده بیرون ، باید cpanel سریعا آپدیت بشه تا ssl به مشکل بر نخوره ؟

ximenes
April 27th, 2017, 10:45
بله، ssl معتبر است و قفل سبز رنگ نمایش داده می‌شود. در صورت عدم نمایش قفل سبز رنگ آدرس وبسایت را جهت بررسی ارسال کنید. ممکن است برخی لینک‌ها به صورت http ثبت شده باشند...

p30off
June 10th, 2017, 13:38
سلام

من از گواهی نامه اس اس ال سی پنل که رایگانه استفاده میکنم
دو مشکل دارم که اگه کمک کنید ممنون میشم

یکی اینکه آدرس بار سبز رنگ نمیشه
دوم اینکه در مرورگر موبایل هشدار امنیتی میده

- - - Updated - - -

و سئوال دیگه

اگه از سرویس cloudflare استفاده کنم و از پروتکل اس اس ال اونا استفاده کنم
باید گواهینامه ساخته شده خودکار توسط سی پنل رو باید پاک کنم یا نیلز نیست و اتوماتیک بعد از تغییر دی ان اس اس اس ال کلود فلیر فعال میشه؟

ممنونم اگه راهنمایی کنید