ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریدایرکت کردن سایت

biriyaa
April 19th, 2017, 00:14
سلام
من از طریق خود سی پنل دامنه رو ریدایرکت 301 کردم روی دامنه جدید و صفحه اصلی اوکیه و مشکلی نداره اما صفحات سایت ریدایرکت نمیشه
یعنی domin1.com/page به domin2.com/page نمیره
وردپرس هستم
چطوری میشه کل سایت رو با صفحاتش ریدایرکتت 301 کرد ؟

ldda company
April 19th, 2017, 00:19
سلام ، دوست عزیز یک کد ریدایرکت 301 در فایل htaccess قرار بدید ، مشکلتون حل میشه ...
همچنین برای سیستم وردپرس هم افزونه هایی وجود داره که میتونن این کار رو انجام بدن ( در مخزن وردپرس جستجو کنید )

biriyaa
April 19th, 2017, 00:20
سلام ، دوست عزیز یک کد ریدایرکت 301 در فایل htaccess قرار بدید ، مشکلتون حل میشه ...
همچنین برای سیستم وردپرس هم افزونه هایی وجود داره که میتونن این کار رو انجام بدن ( در مخزن وردپرس جستجو کنید )

کد قرار دادم مشکل حل نشده

biriyaa
April 20th, 2017, 00:32
کسی نیست راهنمایی کنه ؟

bluehost
April 20th, 2017, 09:26
سلام
در اصطلاح وقتی یک دامنه به کلی بر روی یک دامنه دیگه ریدایرکت میشه شما هر آدرس از سایت قبلی رو بزنید به دامنه اصلی اون سایت متصل میشود
اما برخی از افزونه ها هستند که این مشکل رو رفع میکنند میتونید از قسمت افزونه های وردپرس جستجو کنید
موفق باشید

wolfsaman
April 28th, 2017, 01:09
لازمه که حتما از کنترل پنل هاست این کارو انجام بدین؟ خیلی راحت میتونین از پلاگین استفاده کنید

biriyaa
April 30th, 2017, 00:19
لازمه که حتما از کنترل پنل هاست این کارو انجام بدین؟ خیلی راحت میتونین از پلاگین استفاده کنید

لطفا نام چنتا از افزونه ها رو بگین که واقعا کار کنه

wolfsaman
April 30th, 2017, 06:17
لطفا نام چنتا از افزونه ها رو بگین که واقعا کار کنه
من خودم از این استفاده میکنم
https://wordpress.org/plugins/redirection/