توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت فروش آنلاین بیمه
kurdcoffee
April 16th, 2017, 23:56
سلام دوستان
کسی می تونه در مورد طراحی سایت فروش انلاین بیمه من رو راهنمایی کنه؟
متاسفانه چیزی نتونستم به صورت یک قالب آماده و ماژول های ساخته شده و ... پیدا کنم
یکی دو تا سایت بیشتر نیست که کلا برای این کار طراحی شدن من نمونه اش رو بهتون می دم اگر کسی توانایی طراحی آن رو داره پیام خصوصی بهم بده
یا اگر با وردپرس چنین چیزی میشه و کسی می دونه چطور می تونم اجرائش کنم به من بگه
باتشکر پیشاپیش
bimito.com
bimebazar.ir
ldda company
April 17th, 2017, 00:25
با سلام . دوست عزیز مواردی که گفتید رو مطالعه کردم + مشاهده دو سایت نمونه که دادید . لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید تا بهتر بتونیم موارد رو بر اساس نیاز شما بررسی کنیم :
1 ) آیا خود شما صاحب یک جور کسب و کار در حوزه بیمه هستید ( مثل دفاتر خدماتی در این زمینه ) و حالا میخواید اقدام به ارائه خدماتتون به صورت آنلاین کنید ؟
2 ) آیا شما نقش یک پیمانکار رو دارید و میخواهید خدمات دیگر بیمه ها رو در قالب یک سایت جامع و در نقش یک واسط به فروش برسونید ؟
3 ) آیا قصد دارید که به مرجعی برای مقایسه بیمه ها تبدیل بشید ؟
دوست عزیز در نهایت باید خدمتتون اعلام کنم که با بررسی دو سایت نمونه ای که شما دادید ، بنده با کمی بررسی به این نتیجه رسیدم که چنین سایتی هم بر پایه سیستم اختصاصی و هم بر پایه وردپرس قابل پیاده سازی هست . اما شما هیچ حرفی از میزان بودجه ای که برای این کار در نظر گرفتید نزدید که همین مورد در روند بررسی اختلال ایجاد میکنه .
موفق باشید ...
- - - Updated - - -
ضمنا دوست عزیز شما تاپیکتون رو در بخش اشتباهی وارد کردید . شما باید این تاپیک رو در بخش " درخواست سرویس > درخواست برنامه نویسی سایت و ... " ایجاد میکردید . ( صرفا جهت اطلاع و بدون منظور خاصی عرض کردم )
limpi
April 17th, 2017, 01:21
دوست عزیز صرفا جهت یک دوستی که البته هیچ ایده ای در مورد شرایط شما نداره توصیه میکنم با مطالعه کامل وارد این حوزه بشید. صرفا با یک تممپلیت خوب نمیشه در این کار موفق شد بلکه نیاز به روابط و پرسنل قوی هست. برای مثال خود همین بیمیتو ۱ میلیارد تومن بعد از لانچ سرمایه جذب کرده و...
موفق باشید
kurdcoffee
April 17th, 2017, 01:28
سلام ممنون از دوست عزیز از راهنماییتون متاسفانه انقدر سرمایه نداریم ولی راه های کم خرجی برای ارائه سرویس سریع و دقیق داریم که بتونه این هزینه رو جبران کنه و البته فکر نمی کنم همین سایت ها هم فروش بالایی همین حالا داشته باشن دارن نم نم کار می کنن تا یه زمانی که بشن سایتی مثل دیوار و دیجیکالا و ... تو زمینه کاری خودشون
- - - Updated - - -
سلام
هر سه گزینه شامل بنده میشه
هزینه واقعیت قیمت دقیقی کسی به من نداده از 2 میلیون گفتن تا 25 میلیون برای همین برنامه ای برای جذب سرمایه یا تهیه اون توسط خودمون نداشتیم
limpi
April 17th, 2017, 02:14
این حوزی طوری هست که بیشتر باید خارج نت برای تبلیغات بشه تا داخل نت (البته بنظر من) و مخاطبش بیشتر افراد نرمال هست. برای همین مثلا بیمیتو تبلیغاتت بیلبوردی زیادی رو شروع کرده.
در مورد سایت هم اگر یه سیستم خوب و درست حسابی بخواید نوشته بشه از صفر طوری که به api بیمه ها وصل بشه در مینیمم ترین حالت ده میلیون میشه. کمتر از این مقدار اگر کسی گفت بهتره اعتماد نکنید چون یجای کار میلنگه. و اینکه ساپورت کار مهم تر در نتیجه به کسی بدید بنویسه که همیشه هست تا پشتیبانی کنه
MJmoonwalk
April 17th, 2017, 07:45
این حوزی طوری هست که بیشتر باید خارج نت برای تبلیغات بشه تا داخل نت (البته بنظر من) و مخاطبش بیشتر افراد نرمال هست. برای همین مثلا بیمیتو تبلیغاتت بیلبوردی زیادی رو شروع کرده.
در مورد سایت هم اگر یه سیستم خوب و درست حسابی بخواید نوشته بشه از صفر طوری که به api بیمه ها وصل بشه در مینیمم ترین حالت ده میلیون میشه. کمتر از این مقدار اگر کسی گفت بهتره اعتماد نکنید چون یجای کار میلنگه. و اینکه ساپورت کار مهم تر در نتیجه به کسی بدید بنویسه که همیشه هست تا پشتیبانی کنه
حد قیمت هم مشخص میکنید! یعنی یکی گفت 9 میلیون و نهصد یجاش میلنگه!
--
اگه خواستین ما میسازیم با طراحی عالی و هزینه مناسب.
miladgh
April 17th, 2017, 09:28
اگر تمایل داشته باشید ما در خدمت شما هستیم .
اساک سرور
Asakserver.com
@asakserver_com
09215303638
طراحی اختصاصی و یا بصورت ماژول وردپرس
Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk
ldda company
April 17th, 2017, 10:33
سلام ممنون از دوست عزیز از راهنماییتون متاسفانه انقدر سرمایه نداریم ولی راه های کم خرجی برای ارائه سرویس سریع و دقیق داریم که بتونه این هزینه رو جبران کنه و البته فکر نمی کنم همین سایت ها هم فروش بالایی همین حالا داشته باشن دارن نم نم کار می کنن تا یه زمانی که بشن سایتی مثل دیوار و دیجیکالا و ... تو زمینه کاری خودشون
- - - updated - - -
سلام
هر سه گزینه شامل بنده میشه
هزینه واقعیت قیمت دقیقی کسی به من نداده از 2 میلیون گفتن تا 25 میلیون برای همین برنامه ای برای جذب سرمایه یا تهیه اون توسط خودمون نداشتیم
بسیار خب . دوست عزیز برای انجام پروژه ای مثل این پروژه ، چندین راه وجود داره که من توضح مختصری میدم خدمتتون :
اولین کار این هست که سیستم به صورت کاملا اختصاصی برای شما طراحی بشه . یکی از ویژگی هایی که این سیستم میتونه داشته باشه این هست که با استفاده از مستندات موجود به سیستم api بیمه ها متصل بشه . در حالت کلیه مراحل کار به صورت اختصاصی از صفر تا صد انجام میشه . این حالت میتونه بسته به دیگر امکانات پروژه و همچنین انجام مواردی همچون ریسپانسیو سازی وب سایت شما ، بهبود سئو و ... دارای قیمت های متفاوتی باشه که به طیف امکانات درخواستی شما برمیگرده .
دومین کاری که میشه انجام داد ، طراحی و پیاده سازی پروژه مد نظر شما از طریق وردپرس هست که خود این مورد هم به دو دسته دیگه تقسیم میشه . 1 ) به صورت کاملا اختصاصی روی وردپرس پیاده سازی میشه و 2 ) با استفاده از قالب و سیستم های آماده و ایجاد تغییرات مد نظر در سیستم اونا ( مثل پلاگین ها ، ابزارک ها و ... ) پروژه شما تکمیل بشه .
خب طبیعتا قیمت کار با وردپرس خیلی کمتر از سیستم اختصاصی خواهد بود و زمان پروژه هم سریعتر خواهد بود . باز هم تعیین قیمت در این مورد به طیف امکانات درخواستی شما برمیگرده . البته موارد اضافی همچون تهیه و تولید اپلیکیشن اندروید هم وجود داره که این دسته هم با سفارش خریدار قابل انجام هست ...
دوست عزیز چه بهتر میشد که شما یک راه ارتباطی مثلا آیدی تلگرام خودتون رو در اختیار ما قرار میدادید تا من و دیگر دوستان در انجمن خیلی بهتر بتونیم با شما به تعامل و گفتگو بپردازیم . موفق باشید ...
limpi
April 18th, 2017, 01:54
حد قیمت هم مشخص میکنید! یعنی یکی گفت 9 میلیون و نهصد یجاش میلنگه!
--
اگه خواستین ما میسازیم با طراحی عالی و هزینه مناسب.
مشخصه که نظر قطعی نمیشه داد
بنده هم عرض کردم بهتره اعتماد نکنید
چون تجربه ثابت کرده هر ارزونی بی دلیل نیست و کدی که نوشته میشه حداکثر ۵۰ درصد کار میتونه باشه. ساپورت و پشتیبانی و مسئولیت پذیری ۵۰ درصد بقیه هست
به هر حال قصد جسارتی نبود
موفق باشید