ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم ip اختصاصی بر روی dns

mrara
April 14th, 2017, 22:51
سلام
من یک VPS دارم که یک دومین دات IR روش آورده بودم بالا
حالا می خواستم SSL راه بندازم که طبق گفته پشتیبان باید IP اختصاصی بگیرم ( در مورد گرفتن یا نگرفتن که داستان داشتم در اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=184653)) که گرفتم
حالا تو تنظیمات DNS یک New Zone ایجاد کردم برای دات کام در اولین مرحله که می خواهم IP و Name Server رو وارد کنم به IP جدید گیر می ده که Valid نیست

35755

مشکل از کجاست بنظرتون !!

- - - Updated - - -

ببخشید انگار بخش رو اشتباه زدم و تو سرور اختصاصی زدم ، امکانش هست جابجا کنید مدیر محترم

OmidX
April 14th, 2017, 23:18
ببین دوست من ، شما اول یک zone بسازید ب نام دامین تون ، بعد بیاید 2 تا a record ایجاد کنید ب آي پی (های) سرور ، بعد ns رکورد ها رو ایجاد کنید ، مشکل حل میشه.

mrara
April 14th, 2017, 23:33
به این ترتیبی هم که شما فرمودین زدم ولی باز تو Validate IP خطا می ده

من اصلا برام سواله من چطور می تونم بفهمم که IP درست تنظیم شده ، Ping جواب می ده ولی نتونستم رو کلاینت چیزی telnet کنم ، دوستان پشتیبان می گویند که که IP فقط برای استفاده در DNS می باشد و من نمی تونم مثلا روی FTP تنظیمش کنم و با Telnet FTP چک کنم، اصلا همچین حرفهایی به نظرم غیر منطقی میاد

OmidX
April 14th, 2017, 23:59
به این ترتیبی هم که شما فرمودین زدم ولی باز تو Validate IP خطا می ده

من اصلا برام سواله من چطور می تونم بفهمم که IP درست تنظیم شده ، Ping جواب می ده ولی نتونستم رو کلاینت چیزی telnet کنم ، دوستان پشتیبان می گویند که که IP فقط برای استفاده در DNS می باشد و من نمی تونم مثلا روی FTP تنظیمش کنم و با Telnet FTP چک کنم، اصلا همچین حرفهایی به نظرم غیر منطقی میاد

این آی پی اگه از بیرون سرور پینگ دارد ک یعنی رو اینترفیس درست ست شده و مشکل شما DNS یی هست ، ببینم این آی پی رو میخواید ب دامین اختصاص بدید ؟ یا ساب دامین ؟

اگر ساب دامین هست نیازی ب ساختن zone نیست ، رو zone قبلی رایت کلیک کنید و new domain رو انتخاب کنید و داخل کادر ساب دامین رو وارد کنید ، بعد داخل ساب دامین برای www. و خود ساب دامین ب این آی پی جدید a رکورد بزنید.

قبل از تست هم حتما dnscache رو پاک کنید.

mrara
April 15th, 2017, 00:06
برای SSL یک دومین می خواهم

یک DNS برای IR دارم دقیق همه چی رو از روی اون کپی کردم
الان که DNS رو Reset کردم این خطا ها تو لاگ DNS هست

The DNS server could not bind a User Datagram Protocol (UDP) socket to 185.xx.xx.165. The event data is the error code. Restart the DNS server or reboot your computer.

The DNS server could not open socket for address 185.xx.xx.165.
Verify that this is a valid IP address for the server computer. If it is NOT valid use the Interfaces dialog under Server Properties in the DNS Manager to remove it from the list of IP interfaces. Then stop and restart the DNS server. (If this was the only IP interface on this machine and the DNS server may not have started as a result of this error. In that case remove the DNS\Parameters\ ListenAddress value in the services section of the registry and restart.)

- - - Updated - - -

این آی پی اگه از بیرون سرور پینگ دارد ک یعنی رو اینترفیس درست ست شده و مشکل شما DNS یی هست ، .

وقتی Ip رو از List ای پی های Interface حذف کردم همچنان می شه بهش ping کرد !!! یعنی جای دیگه وصله یا بخاطر اینکه vps هستش اینجوری شده

- - - Updated - - -

سرور رو ریست کردم همچنان پینگ بر روی ip اختصاصی در حال Reply بود ! مگه میشه !!!