ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل مبلغ لازم برای گرفتن نمایندگی دامنه از خارج

qaplan
April 11th, 2017, 12:29
سلام

دوستان حداقل هزینه لازم برای اخذ نمایندگی دامنه از خارج چقدر هست ؟

شرایطش و مشکلاتش رو هم ممنون میشم بگید (برای پرداخت بین المللی مشکلی نداریم) .

shahinmq
April 11th, 2017, 12:36
عرض سلام و احترام :

دریافت پنل نمایندگی از رسلو کاملا رایگان هستش.

فقط برای فعال شدن پنلتون باید 25$ پنل را شارژ کنید.

که در نهایت خودتون از این شارژ جهت ثبت دامنه استفاده خواهید کرد.

صرفا جهت جلوگیری از مشکلات پیش بینی نشده با مشخصات غیر ایرانی عضو بشید هرچند تا الان رسلو مشکلی با ایرانی ها نداشته.

موفق باشید.

qaplan
April 11th, 2017, 12:45
خیلی ممنون از پاسختون

قیمت ثبت دامنه ها به چه صورت خواهد بود ؟

آیا ضروریه که با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کنم ؟

آیا میتونم با نمایندگی که از رسیلو گرفتم خودم هم در ایران نمایندگی ارایه بدهم ؟

لینکش رو هم ممنون میشم محبت بکنید.

shahinmq
April 11th, 2017, 12:48
خیلی ممنون از پاسختون

قیمت ثبت دامنه ها به چه صورت خواهد بود ؟

آیا ضروریه که با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کنم ؟

آیا میتونم با نمایندگی که از رسیلو گرفتم خودم هم در ایران نمایندگی ارایه بدهم ؟

لینکش رو هم ممنون میشم محبت بکنید.

خواهش می کنم.

در رسلو قیمت ها بستگی به slab شما داره . که در این لینک می تونید هزینه هر دامنه در هر slab را مشاهده کنید : https://www.resello.com/what-you-sell/domains

ضرورتی ندارد که با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کنید ، اما وقتی با خارج از ایران کار می کنید هیچ چیز پیش بینی شده نیست(به دلیل تحریم ها)

qaplan
April 11th, 2017, 12:59
منظور از slab چیه ؟

بنظرتون نمایندگی گرفتن از داخل بصرفه تره یا از خارج ؟

shahinmq
April 11th, 2017, 13:03
منظور از slab چیه ؟

بنظرتون نمایندگی گرفتن از داخل بصرفه تره یا از خارج ؟

slab درواقع مثل همان پکیج یا پلن هستش.

به عنوان مثال اگر 30 دامنه داشته باشید در slab دوم قرار می گیرید و هزینه ها کمی کمتر می شود.

اگر میزان ثبت دامنه کمی دارید بله بهتر هست از داخل بگیرید ولی اگر فکر می کنید تعداد دامنه هایی که ثبت می کنید زیاد هستش خیر.

qaplan
April 11th, 2017, 13:09
اگر از داخل نمایندگی بگیرم با توجه به افزایش تعداد دامنه از تخفیف برخوردار میشم ؟

قیمت اصلی دامنه رو از جایی که نمایندگی گرفتم برای من مشخص میکنه یا مرجع قیمتها همان رسیلو هست ؟

shahinmq
April 11th, 2017, 13:11
اگر از داخل نمایندگی بگیرم با توجه به افزایش تعداد دامنه از تخفیف برخوردار میشم ؟

قیمت اصلی دامنه رو از جایی که نمایندگی گرفتم برای من مشخص میکنه یا مرجع قیمتها همان رسیلو هست ؟

بستگی به سیاست جایی هستش که نمایندگی می گیرید.

ولی تا جایی که دیدم قیمت را خودشون مشخص می کنند که پلن های ابتدایی تفاوت زیادی با هزینه کردن مستقیم از خود رسلو ندارد ، مگر اینکه پلن های بالا ترشون رو خریداری فرمایید.

bluehost
April 11th, 2017, 13:49
سلام
اگر میخواید به صورت مستمر کار کنید و مشکل واسطه بودن از بین برود مستقیم بگیرید بهتره