توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در گوگل وبمستر و شناسایی تروجان
armin.rf
April 10th, 2017, 19:02
سلام
اخیرا در وبمستر تولز ما یک گزینه قرمز رنگ امده که میگه سایت شما خودکار فایل مخرب دانلود میکنه اما URL رو نذاشته !!!
روی show detailes که میزنید چی نشون میده. من قبلا گرفتار همچین مشکلی شده بودم و مشخص بود چرا و از کجا پیش اومده. توی همون قسمت پیشروی کنید تا بفهمید. عموما سایت های ایرانی به خاطر استفاده از پاپ آپ و لینک مخرب در سایت باز شده این بلا سرشون میاد که خیلی هم به ضررشون تموم میشه. یچیزایی مثل صفحه آبی ویندوز هست برای من ! ترسناک و مضر.
armin.rf
April 10th, 2017, 23:15
روی show detailes که میزنید چی نشون میده. من قبلا گرفتار همچین مشکلی شده بودم و مشخص بود چرا و از کجا پیش اومده. توی همون قسمت پیشروی کنید تا بفهمید. عموما سایت های ایرانی به خاطر استفاده از پاپ آپ و لینک مخرب در سایت باز شده این بلا سرشون میاد که خیلی هم به ضررشون تموم میشه. یچیزایی مثل صفحه آبی ویندوز هست برای من ! ترسناک و مضر.
قسمت جالب اینجاست نه پاپ اپی دارم نه کدی ... حتی بنر هم ندارم !
M.Abooali
April 11th, 2017, 04:41
متاسفانه چند سالی هست که وردپرس بدون نظارت جدی تائید انتشار پلاگین ها و قالب ها را میدهد. این امر موجب شده که لا به لای پلاگین ها و قالب هایی که حتی مستقیماً از خود سایت وردپرس میگیرید هم کدهای مخفی فراوانی باشد که برخی از آنها آلوده هم هستند.
شخصا چندین پلاگین را تجربه داشتم که کد پاپ آپ داشتند، جالب اینجا بود کدهای درون اونها طوری بود که برای یوزرهای سایت وردپرس و حتی ip ایشان نمایش داده نشود. عملا حتی لاگین نشده هم چک می کردیم خودمان سایت مشکلی نداشت. برای کاربران هم تصادف یهر چند کاربر یک بار نمایش میداد. با کلی دردسر بالاخره کشف و با ترک کردن کد اونو از پلاگین شمارشگر کشیدیم بیرون.. جالب اینجاست آپدیت اون پلاگین هم باز همین مشکل را داشت همچنان و مشخص بود که وردپرس هیچ نظارتی که ندارد حتی به گزارش ها هم توجه جدی نمی کنند.
شما هم ممکن است با چنین مسئله ای روبرو باشید اگر خودتان هیچ محتوای مشکل داری ندارید.
shayandavoudi
April 11th, 2017, 22:50
سلام
اخیرا در وبمستر تولز ما یک گزینه قرمز رنگ امده که میگه سایت شما خودکار فایل مخرب دانلود میکنه اما URL رو نذاشته !!!
فایل زیر رو ببینید لطفا
http://up.baran-web.ir/do.php?imgf=up.baran-web.ir_2017-04-10-190132.png
ممکنه که سایت شما در زمان مشخصی دارای فایل های exe/apk یا از این قبیل بوده باشه و اون فایل ها الان دیگه وجود نداشته باشن.
تیک بخش I have fixed these issues رو بزنید و روی Request a review کلیک کنید و در بخش توضیحات بنویسید
No sample url provided.
اگر درخواست رو رد کردن حتما مشکلی وجود داره
babakm
April 17th, 2017, 13:35
برای منم همچین مشکلی پیش اومده بود رفتم با ابزار های مختلف بررسی کردم دیدم که هیچ مشکلی نداره و بررسی مجدد زدم گوگل خودش پیامش رو حذف کرد و مشکل حل شد