توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید Vmware - راهنمایی
lnspiron
April 10th, 2017, 14:45
سلام
میخوام
Vmware رو اپگرید کنم
ولی توی این قسمت باید چی وارد کنم؟ ایا میسر رو درست اومدم ؟
35707
- - - Updated - - -
کسی بلد نیست!
sssoheil
April 11th, 2017, 00:51
درود
چرا از طریق ssh اپگرید نمیکنید ؟
mizban97
April 11th, 2017, 00:56
درود
چرا از طریق ssh اپگرید نمیکنید ؟
سلام
جهت تکمیل صحبت های همکار گرامی.
برای آپگرید وی ام ور به نسخه بالاتر میتونید بجز ssh ایزوی vm جدید خودتون روی سرور مانت کنید.
بعد نصب شروع کنید توجه کنید هیچ نیازی به پاک کردن هارد سرور نیست ایزو وی ام ور بوت کنید.
سپس در هنگام نصب وقتی که میخواید هارد انتخاب کنید هارد انتخاب میکنید بعد ازتون میپرسه که آیا میخواید آپگرید کنید؟
شما هم گزینه اول رو تیک میزنید و نصب ادامه میدید تا آپگرید کامل انجام بشه توجه کنید در این حالت اطلاعات شما حذف نخواهد شد.
sssoheil
April 11th, 2017, 01:16
درود
از طریق SSH با چند دستور ساده میتونید آپگرید کنید:
برای شروع ابتدا باید ssh را روی سرور فعال نمایید
سپس وارد ssh سرور اختصاصی شده و دستورات زیر را به ترتیب در این محیط اجرا نمایید :
در این آموزش نحوه آپدیت از هر نسخه به نسخه ۶٫۵ را برای شما شرح می دهیم ولی شما می توانید با همین آموزش با اندکی تغییر هر نسخه ای را به نسخه دلخواه خود ارتقاء دهید :
قبل از تایپ دستور زیر کلیه ماشین های مجازی را خاموش نمایید سپس دستور زیر را اجرا نمایید
بعد از اجرای reboot سرور ریست می شود و با بالا آمدن سرور مجدد وارد ssh شده و دستور زیرا اجرا نمایید.vim-cmd /hostsvc/maintenance_mode_exit
lnspiron
April 11th, 2017, 12:05
از اون روشی که خودم گفتم میشه توضیح بدید؟
lnspiron
April 14th, 2017, 22:10
کسی بلد نیس؟
limpi
April 15th, 2017, 00:21
تا جایی که بنده اطلاع دارم باید فایل آپدت رو از سسایت وی ام ور بگیرید و بر روی یکی از هارد ها بریزید و مسیرش رو وارد کنید. البته دوستانن مطلع ممکنه بهتر بدونن.
موفق باشید
fireserver
April 15th, 2017, 03:07
سلام
میخوام
Vmware رو اپگرید کنم
ولی توی این قسمت باید چی وارد کنم؟ ایا میسر رو درست اومدم ؟
35707
- - - Updated - - -
کسی بلد نیست!
باسلام و عرض احترام
احتمالاً بیش از نیم ساعت طول نبرد تا شما از طریق ایزو آپدیت بفرمائید و راحت ترین راه برای شما می باشد.
در قسمت VIB باید پکیج ViB مورد نظر رو از سایت VMware دانلود کنید و روی هارد آپلود کنید و مثل زیر آدرسش رو بزنید:
/vmfs/volumes/Datastore/DirectoryName/PatchName.zip
از طریق لینک دانلود مستقیم هم میشه آدرس دهی کرد ولی برای رعایت تمامی جوانب باید بر روی دیتا استور آپلود کنید.
salar123-user8
April 15th, 2017, 23:34
اپدیت رو داخل سایت http://www.digiboy.ir بگردید پیدا کنید. ssh رو فعال کنید.
اول اپدیت رو داخل یکی از هارد ها اپلود کنید. و دستور نصب.
esxcli software vib install -d /vmfs/volumes/Datastore/DirectoryName/PatchName.zip
یا
esxcli software vib install -v https://hostupdate.vmware.com/software/VUM/PRODUCTION/main/esx/vmw/vib20/tools-light/VMware_locker_tools-light_5.0.0-0.7.515841.vib
و در اخر reboot.
فقد توجه داشته باشید قبلش برسی کنید اپدیت با سخت افزار شما سازگار باشه.