ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کرون جاب در whmcs

zdesign
April 10th, 2017, 14:20
سلام خسته نباشید . من با یک مشکل بسیار بزرگ مواجه شدم . کرون جاب من ناقص عمل میکنه . یعنی فقط آپدیت whmcs رو چک میکنه . نه سرویسی رو مسدود میکنه نه ایمیلی میفرسته نه پیامکی ! هیچی . ممنون میشم راهنماییم کنید .

amin karimi
April 10th, 2017, 15:20
با سلام تو تنظیمات اتوماسیون بررسی کنید و تیک های لازمه رو بزنید

در صورت موفق نشدن از طریق تلگرام در ارتباط باشید

bluehost
April 10th, 2017, 16:22
سلام
از داخل هاست کد کران جاب رو تعریف کردید؟
http://docs.whmcs.com/Cron_Configuration
به این صفحه مراجعه کنید توضیحات کامل در سایت اصلی whmcs داده شدهموفق باشید

zdesign
April 10th, 2017, 17:24
سلام
از داخل هاست کد کران جاب رو تعریف کردید؟
http://docs.whmcs.com/Cron_Configuration
به این صفحه مراجعه کنید توضیحات کامل در سایت اصلی whmcs داده شدهموفق باشید
همه تنظیمات درست هست .
تو خوده whmcs هم میگه که توی همون ساعتی که تنظیم کردم اجرا شده . ولی فقط آپدیت خود whmcs رو چک میکنه . بقیه کارایی که باید انجام بده رو انجام نمیده .
به کسی دست نزده . از یک روزی به بعد دیگه این کار انجام نشده .

bluehost
April 10th, 2017, 17:40
همه تنظیمات درست هست .
تو خوده whmcs هم میگه که توی همون ساعتی که تنظیم کردم اجرا شده . ولی فقط آپدیت خود whmcs رو چک میکنه . بقیه کارایی که باید انجام بده رو انجام نمیده .
به کسی دست نزده . از یک روزی به بعد دیگه این کار انجام نشده .
از ورژن نال شده استفاده میکنید یا اورجینال؟
در صورت امکان دسترسی ارسال کنید مشکلتون بررسی بشود

zdesign
April 14th, 2017, 17:27
متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست .
ممنون میشم راهنماییم کنید

host-net
April 14th, 2017, 17:35
درود و احترام

از داخل سرور قسمت کرون جاب ساعت رو تغییر بدین مثلا بزارید 11 همینطور ساعت قسمت کرون جاب whmcs رو هم روی 11 قرار بدین مشکلتون حل میشه

موفق باشید

zdesign
April 14th, 2017, 17:37
درود و احترام

از داخل سرور قسمت کرون جاب ساعت رو تغییر بدین مثلا بزارید 11 همینطور ساعت قسمت کرون جاب whmcs رو هم روی 11 قرار بدین مشکلتون حل میشه

موفق باشید
کرون جاب به درستی ران میشه ! اما میگم که فقط آپدیت whmcs رو چک میکنه ! در حالی که هیچ تغییراتی هم اعمال نشده ! ولی باز هم فقط همونو چک میکنه !
نمیدونم مشکل از کجاست و چی اما واقعا من کارم شده روزی 200 تا هاست رو مسدود کنم یا اخطاریه به صورت دستی براشون بفرستم !

host-net
April 14th, 2017, 17:42
کرون جاب به درستی ران میشه ! اما میگم که فقط آپدیت whmcs رو چک میکنه ! در حالی که هیچ تغییراتی هم اعمال نشده ! ولی باز هم فقط همونو چک میکنه !
نمیدونم مشکل از کجاست و چی اما واقعا من کارم شده روزی 200 تا هاست رو مسدود کنم یا اخطاریه به صورت دستی براشون بفرستم !

درود این موردی که عرض کردم برای یکی از کاربرامون چند روز پیش رخ داده بود
اطلاعات سرور براشون ارسال میشد ولی مسدود کردن و ... اعمال نمیشد
Automation Settings شما سبز رنگ هست اکی زده؟

bluehost
April 14th, 2017, 17:46
سلام
یک بک آپ از دیتابیس سایتتون بگیرید بعد آخرین ورژن whmcs رو نصب کنید ببینید حل میشه یا نه
همینطور ببینید آی پی هاست شما مشکلی نداشته باشه

k-pax
April 14th, 2017, 18:12
یه بار دستی از توی ssh کرون جاب اجرا کنید ببیند کامل میشه یا نه !؟

شاید بخاطر ماژول و یا چیزی کرونجاب گیر میکنه

قبلااین جوری پیش اومده که یه ماژول باعث عدم تکمیل شده و وقتی به اون ماژول میرسیده متوقف میشه !