توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دو وردپرس بهم
mgt1234
April 10th, 2017, 01:27
سلام دوستان
میخواییم دوتا سایت وردپرسی رو طوری به هم وصل کنیم که هر مطلبی توی سایت اول میفرستیم توی سایت دوم هم کامل ارسال بشه (با آپلود عکسا و زمینه های دلخواه و...)
راهش چیه؟
توی وردپرس معمولی یا شبکه هم فرقی نداره فقط راه حل بدید ممنون میشم. =d>
RealHAM
April 10th, 2017, 08:41
سلام
فکر کنم باید از طریق فید ریدر این کار را انجام دهید، قبلاً افزونهای بود که هر فیدی را بهش می دادی مطابق و تصاویر را می گرفت و منتشر می کرد
AMIB
April 10th, 2017, 14:47
برای انجام این کار یک راه حل جامع به سختی بتونید پیدا کنید
دو راه کلی وجود داره، مشخص شدن ابعاد همزمان سازی و شبیهسازی اون با استفاده از یک افزونه سفارشی وردپرس (http://rokaweb.ir/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C/)
و راه دوم، استفاده از لایهی پایگاه داده برای اجرای فعالیتهای مشابه انجام شده روی پایگاه اول روی پایگاه دوم که نیازمند زیرساختهای خاص سختافزاری یا مجددا برنامهنویسی یک افزونه سفارشی وردپرس خواهد بود.
bluehost
April 10th, 2017, 17:44
سلام
بهترین راه اینه که از افزونه نویسنده خودکار بر روی وردپرس استفاده کنید سپس آدرس فید ها رو بدید و تنظیمات انتخابی تا پس از انتشار در سایت اول نوشته در سایت دوم نیز منتشر شود
موفق باشید.
M.Abooali
April 10th, 2017, 17:57
یک روش ساده در خود وردپرس هست که به این منظور نیست اما ...
شما میتویند با ایمیل پست بفرستید به وردپرس حتما در پانل مدیریت بخش مربوطش را مشاهده کردید. حالا 2 راه دارید:
روش اول: برای همه وب سایت هایی که مد نظرتون هست آدرس ایمیل یکسانی را ذکر کنید و این سامانه را در همه اونها فعال کنید. اون وقت با ارسال ایمیل به اون آدرس همه سایت ها آپدیت خواهند شد.
روش دوم: برای هر سایت یک ایمیل مختص خودش داشته باشید. سپس پست خود را به میل لیست (فهرست ایمیل های سایت ها) ارسال کنید. اینطور اگر بخواهید یک پست در یکی از سایت ها منتشر نشود هم دستتان باز است و اگر سایت ها روی یک سرور باشند از نظر زمانی هم تفاوت زمان نشری حس نخواهید کرد.
dindarloo
April 10th, 2017, 23:20
در تکمیل فرمایش آقای ابوعلی وردپرس به طور پیشفرض این قابلیت رو داره که در تنظیمات > نوشتن قابل پیکره بندی هست. ولی برای شکیل شدن مطلب باید افزونه نصب کنید و تنظیمات اندکی اعمال کنید. اگر این راه رو انتخاب کردید بفرمایید تا افزونه ای که در گذشته استفاده میکردم رو پیدا کنم و معرفی کنم.
راه دیگه استفاده از داپلیکیتور هست که هر چند وقت یکبار میتونید استفاده کنید ولی با توجه به خواسته ی شما خیلی کارآمد و مرتبط نیست.
راه دیگه این هست که کاری کنید که تیبل نوشته ها رو با استفاده از اسکریپت یا به یه طریقی اتوماتیک یا دستی جایگزین تیبل نوشته ها در سایت دوم کنید. البته عکس ها اگر در کتابخانه ی وردپرس آپلود بشند عملی نیست.
راهی که آقای ابوعلی فرمودند نزدیک ترین و بهترین گزینه هست از نظر من هم.
re-za
May 4th, 2018, 23:00
در تکمیل فرمایش آقای ابوعلی وردپرس به طور پیشفرض این قابلیت رو داره که در تنظیمات > نوشتن قابل پیکره بندی هست. ولی برای شکیل شدن مطلب باید افزونه نصب کنید و تنظیمات اندکی اعمال کنید. اگر این راه رو انتخاب کردید بفرمایید تا افزونه ای که در گذشته استفاده میکردم رو پیدا کنم و معرفی کنم.
راه دیگه استفاده از داپلیکیتور هست که هر چند وقت یکبار میتونید استفاده کنید ولی با توجه به خواسته ی شما خیلی کارآمد و مرتبط نیست.
راه دیگه این هست که کاری کنید که تیبل نوشته ها رو با استفاده از اسکریپت یا به یه طریقی اتوماتیک یا دستی جایگزین تیبل نوشته ها در سایت دوم کنید. البته عکس ها اگر در کتابخانه ی وردپرس آپلود بشند عملی نیست.
راهی که آقای ابوعلی فرمودند نزدیک ترین و بهترین گزینه هست از نظر من هم.
سلام
اگه ممکنه این افزونه ای که گفتید را معرفی کنید. متشکرم