ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت اکانت Hetzner بدون گذرنامه؟

joomla2
April 9th, 2017, 17:12
سلام دوستان.

میخواهم سرور از دیتاسنتر هتزنر آلمان بخرم. آیا بدون گذرنامه میشه اکانت Hetzner را تایید کرد؟

مثلا با کارت ملی و یا...

tikweb.ir
April 9th, 2017, 17:14
خیر اصلا

joomla2
April 9th, 2017, 17:21
ما شرکت ثبت شده داریم.
آیا میشه حساب را به نام شرکت ایجاد کنیم و مدارک شرکت را ارسال کنیم برای تایید؟

Ashkankamangar.ir
April 9th, 2017, 17:23
سلام دوستان.

میخواهم سرور از دیتاسنتر هتزنر آلمان بخرم. آیا بدون گذرنامه میشه اکانت Hetzner را تایید کرد؟

مثلا با کارت ملی و یا...

بله میشه

joomla2
April 9th, 2017, 17:26
بله میشه

ممنون.
اسکن کارت ملی تنها ارسال کنم؟
یا قبض و این چزا هم نیاز است؟

Ashkankamangar.ir
April 9th, 2017, 17:28
ممنون.
اسکن کارت ملی تنها ارسال کنم؟
یا قبض و این چزا هم نیاز است؟

به یک نفر که در اروپا اقامت دارد بگید از اینترنت خونه ثبت نام کنه و آدرس هم دقیقا همون آدرس واقعی رو بده با مشخصات واقعی دیگه هیچ مدرکی نمیخواد
من خودم دو پنل دارم با آدرس واقعی و مشخصات واقعی خودم باز کردم و سرور رو هم تحویل دادند

tikweb.ir
April 9th, 2017, 21:16
به یک نفر که در اروپا اقامت دارد بگید از اینترنت خونه ثبت نام کنه و آدرس هم دقیقا همون آدرس واقعی رو بده با مشخصات واقعی دیگه هیچ مدرکی نمیخواد
من خودم دو پنل دارم با آدرس واقعی و مشخصات واقعی خودم باز کردم و سرور رو هم تحویل دادند
تحویل میدند اما بعدا ممکنه مدارک بخوان
پس بهتره روزه شک دار نگیریم !

Ashkankamangar.ir
April 9th, 2017, 21:45

سلام خدمت دوست عزیز من 50 درصد پستهایی که در این انجمن دارم آموزشی هست و هرگز صحبتی نکردم که باعث آسیب به کسی بشه حتی دقیقا زمانی که همکاران پول بابت نصب آنتی شلر میگرفتند من رایکان آموزش رو در نت قرار دادم
بحث اینه من تست کردم یک پنل 9 ماهه و یکی 2 ماهه داریم و مدرکی نخواستند
اکرم بخواند کسی که اقامت داره هر نوعی کارت شناساییش رو میتونه بفرسته
ولی من میگم نیازی به مدرک نیست ولی باز تاکید میکنم
دقیقا آیپی که باهاش سرویس میخرید آیپی همون آدرسی باشه که میزنین توی پنل و آدرس فیک نباشه
یعنی از توی سرور مجازی هتزنر آلمان نرید پنل بسازید بعد آدرس بزنین مثلا برلین اونا خر نیستن بلانسبت
مشخصات واقعی آدرس نام و آیپی واقعی و از اروپا البته من از اتریش تست کردم که همسایه ی آلمان هست شاید از مثلا هلند یا فرانسه این اتفاق نیوفته

mhiizadi
April 9th, 2017, 22:18
هتزنر سابقه نداشته بعد از باز شدن پنل مدارک بخواد .

- - - Updated - - -

سلام خدمت دوست عزیز من 50 درصد پستهایی که در این انجمن دارم آموزشی هست و هرگز صحبتی نکردم که باعث آسیب به کسی بشه حتی دقیقا زمانی که همکاران پول بابت نصب آنتی شلر میگرفتند من رایکان آموزش رو در نت قرار دادم
دقیقا آیپی که باهاش سرویس میخرید آیپی همون آدرسی باشه که میزنین توی پنل و آدرس فیک نباشه
یعنی از توی سرور مجازی هتزنر آلمان نرید پنل بسازید بعد آدرس بزنین مثلا برلین اونا خر نیستن بلانسبت
مشخصات واقعی آدرس نام و آیپی واقعی و از اروپا البته من از اتریش تست کردم که همسایه ی آلمان هست شاید از مثلا هلند یا فرانسه این اتفاق نیوفته
کاملا صحیح میفرمایید ؛ ولی با این روش 19% مالیات تا 30% ممکنه روی هزینه ها اضافه بشه .

Amy
April 9th, 2017, 22:57
با سلام
افتتاح پنل دیتاسنتر و وریفای آن با آیپی Residential از اروپا توسط ما امکان پذیر است
فرقی نمیکنه که شما با مشخصات شرکت یا شخصی ثبت نام کنید
جدیدا هتزنر در هر 2 صورت بلافاصله برای وریفای اکانت درخواست مدارک میکند.

mha1368
April 10th, 2017, 11:46
سلام..
با اجازه استارتر
اگر کسی آشنا داشته باشه آلمان...اون پنل ایجاد کنه و سرور بخره..پرداخت و ... هم انجام بده..
ولی استفاده کننده اصلی بنده باشم که ایران هستم..مشکلی پیش نمیاد برای اون طرف؟
سرور و اینا هیچی..برای اون طرف مشکلی پیش نمیاد؟

Amy
April 10th, 2017, 12:55
سلام..
با اجازه استارتر
اگر کسی آشنا داشته باشه آلمان...اون پنل ایجاد کنه و سرور بخره..پرداخت و ... هم انجام بده..
ولی استفاده کننده اصلی بنده باشم که ایران هستم..مشکلی پیش نمیاد برای اون طرف؟
سرور و اینا هیچی..برای اون طرف مشکلی پیش نمیاد؟

با سلام ،
پنل اختصاصی براتون افتتاح و وریفای میشه
در ارتباط باشید.

negarnovin
April 10th, 2017, 13:13
سلام جدیدا علاوه بر گذرنامه کارت ملی هم میخواد هتزنر
کلا سیستمش یکم عوض شده سخت تر شده
به ابیوزها هم بیشتر گیر میدن

mha1368
April 10th, 2017, 13:19
با سلام ،
پنل اختصاصی براتون افتتاح و وریفای میشه
در ارتباط باشید.

سلام
سپاس از شما..
اما آشنا دارم اون طرف..می خوام 1 اپسیلون درصد هم مشکلی برام پیش نیاد

Amy
April 10th, 2017, 13:24
سلام
سپاس از شما..
اما آشنا دارم اون طرف..می خوام 1 اپسیلون درصد هم مشکلی برام پیش نیاد

اگه خلاف قوانینشون عمل نکنید ، مشکلی پیش نمیاد
در نهایت اگه هم خلاف قوانین عمل کنید
پنل شما رو میبند و اکانت شما رو مسدود میکنند
اگه هم موضوع مهمی باشه در رابطه با کپی رایت و...
به پلیس اطلاع میدن
کم پیش میاد همچین اتفاقاتی ، ولی به هر حال باید رعایت کنید قوانینشونو

tikweb.ir
April 11th, 2017, 11:21

اگر پنل توسط شخصی از المان باز بشه ولی بعدا مدام ما با ایپی ایران لوگین کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

limpi
April 17th, 2017, 01:13
بهترین راه افتتاخ حساب با مدارک اسیایی هست که مالیانی هم نداشته باشه. از دوستانی انجمن هستن افرادی که انجام میدن
موفق باشید

viasky
April 17th, 2017, 05:39
تمام تلاش خودتون و بکنید که پنل به اسم خودتون و در مالکیت خودتون باشه
حتی اگر لازم شد مدارک و ببرید تایید کنید و ترجمه کنید و فرض بر اینکه چند صد هزارتومان هم هزینه داشته باشه
ولی به اسم خودتون باشه
بنده از روی تجربه عرض می کنم دیتاسنترهای هستند که از بنده تا 38 درصد مالیات دریافت می کنند در اروپا
ولی هیچ چیز به این اندازه به شما آرامش نمیده که وقتی لاگین می کنید اسم خودتون و مشاهده می کنید
تکلیفتون با خودتون معلوم نیست و هر چیزی که دیتاسنتر نیاز داشت دیگه لازم نیست از دیگران خواهش کنید یا دنبال کسی باشید
در مجموع مستقل باشید و هرچقدر که لازم بود برای استقلال خودتون هزینه کنید
موفق باشید

ldda company
April 17th, 2017, 20:20
سلام ...
خب دوستان برای تایید کردن مدارک در هتزنر باید مدارک انگلیسی باشن دیگه درسته ؟ خب سوال اینجاست که برای تایید شدن این مدارک ، باید کارت ملی و قبض تلفن و دیگر مدارک مورد نیاز رو در کحا ترجمه کرد که دارای اعتبار کامل باشه ؟
دارالترجمه خاصی رو اگر دوستان میشناسد ، خیلی ممنون میشیم که معرفی کنن ...

limpi
April 18th, 2017, 01:58
سلام ...
خب دوستان برای تایید کردن مدارک در هتزنر باید مدارک انگلیسی باشن دیگه درسته ؟ خب سوال اینجاست که برای تایید شدن این مدارک ، باید کارت ملی و قبض تلفن و دیگر مدارک مورد نیاز رو در کحا ترجمه کرد که دارای اعتبار کامل باشه ؟
دارالترجمه خاصی رو اگر دوستان میشناسد ، خیلی ممنون میشیم که معرفی کنن ...

مدارک شناسایی چیز حساسی مثل مثلا مدارک دانشگاهی ندارند. هر دار و الترجمه‌ی معمولی میتونه براتون انجام بده