PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سیستم اشتراک ویژه vip

geniune
April 8th, 2017, 20:37
با سلام

دنبال سیستم اشتراک ویژه هستیم با تمامی امکانات بصورت کاملا حرفه ای

قیمت محدودیتی نداره فقط ببینیم منطقی هست و قابل پاسخگویی ست و مشکل سرعت و کانفیگ با سیستم های خاص رو نداره و خلاصه میخوایم مدت طولانی استفاده کنیم و دردسری نداشته باشیم

لطفا سیستم رو معرفی نمایید | باتشکر

domainlover
April 8th, 2017, 20:42
سلام با چه کانفیگی میخواید استفاده کنید ؟ پنل چیه ؟ وب سرور چیه ؟

توصیه میشه اگه از nginx استفاده میکنید ، سیستم اشتراکی رو انتخاب کنید که خیلی با php درگیر نباشه . چون در دانلود های همزمان بالا ارور میده nginx

orina خیلی سبک بود برای سرور اما فکر کنم دیگه فروش نداره و فکر کنم امکاناتش هم کافی نبود

geniune
April 8th, 2017, 21:49
سلام با چه کانفیگی میخواید استفاده کنید ؟ پنل چیه ؟ وب سرور چیه ؟

توصیه میشه اگه از nginx استفاده میکنید ، سیستم اشتراکی رو انتخاب کنید که خیلی با php درگیر نباشه . چون در دانلود های همزمان بالا ارور میده nginx

orina خیلی سبک بود برای سرور اما فکر کنم دیگه فروش نداره و فکر کنم امکاناتش هم کافی نبود

ممنون از شما دقیقا مشکل همینه که با php درگیر میشه و با دانلود همزمان بالای 200-300 کاربر ارور 504 میده در هاست لینوکسی بدون پنل و لایت اسپید میزبانی هاست دی ال

lizard.tiny
April 9th, 2017, 22:03
درود

خدمت شما : https://wikiservice.co/vip

domainlover
April 9th, 2017, 22:10
ممنون از شما دقیقا مشکل همینه که با php درگیر میشه و با دانلود همزمان بالای 200-300 کاربر ارور 504 میده در هاست لینوکسی بدون پنل و لایت اسپید میزبانی هاست دی ال

سلام لطفا آیدی تلگرام بذارید تا کامل راهنمایی کنم شمارو