توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن دایرکت ادمین روی vps
amirali.6731
April 8th, 2017, 01:43
سلام دوستان ی سرور دارکت ادمین جدید کانفیگ کردم وقتی میخام از وی پی اس ویندوزی ک دارم وصل وارد پنل مدیریت بشم اون صفحه باز نمیشه اصلا صفحه ی لوگین هم نمیاد ک بخام برم داخل انگار همچین صفحه ای وجود نداره ولی با پی سی خودم باز میشه و کار میکنه
HiSupportnet
April 8th, 2017, 15:15
سلام دوستان ی سرور دارکت ادمین جدید کانفیگ کردم وقتی میخام از وی پی اس ویندوزی ک دارم وصل وارد پنل مدیریت بشم اون صفحه باز نمیشه اصلا صفحه ی لوگین هم نمیاد ک بخام برم داخل انگار همچین صفحه ای وجود نداره ولی با پی سی خودم باز میشه و کار میکنه
وقت بخیر،
با توجه به اینکه می فرمایید از طریق کامپیوتر خودتون بدون مشکل صفحه رو باز می کنید، لطفا CMD سرور ویندوز رو باز کنید و دستور زیر را با جایگزین کردن IP دایرکت ادمین وارد کنید:
ping xxx.xxx.xxx.xxx
اگر نتیجه با تکرار IP در 4 سطر بدون TimeOut نمایش داده شد یعنی اینکه احتمالا سرور ویندوزیتون در پورت 2222 محدودیت داره.
اگر نتیجه به صورت Time Out بود، IP سرور ویندوزی شما در فایروال سرور دایرکت ادمین مسدود شده باشد. (در این صورت لازمه IP سرور ویندوزی رو از لیست سیاه فایروال دایرکت ادمین حذف کنید.)