ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره نحوه پرداخت با مشکلات جدید ریسلو

ParsWebIT
April 6th, 2017, 21:08
با سلام،
امروز شارژ پنل ریسلو ما تموم شد، برای پرداخت که سر زدم دیدم فقط وبمانی هست که گران و دارای مشکل هست این نوع پرداخت
من همیشه با پی پل پرداخت زدم و این وضعیت جدید کلی ضرر به ما میزنه

در فروم سرچ کردم از تاپیکها معلوم شده مدتهاست این مشکل هست، اما نتیجه خاصی نگرفتم
به ساپورت ریسلو هم تیکت کردم پی پل رو اکتیو کنند برام اما خدا میدونه کی تیکت رو ریپلی میکنند ( ساپورت افتضاح هست معمولا 1 ساعتی بعد تیکت زنگ هم میزنم برای تاکید شدید)

همکاران گرامی، لطفا تجربه خودتون رو برای من به اشتراک بگذارید،
پیشاپیش از وقتی که می گذارید متشکرم.

Amy
April 6th, 2017, 21:32
با سلام
ریسلو یکی از بدترین پشتیبانی های ممکن رو داره
خودشون رو راحت کردن ، اصلا جواب نمیدن
بهترین راه اینه که از یک شرکت دیگه برای ثبت دامنه استفاده کنید
ولی اگه خیلی بهش درخواست بشه ، احتمالا راه های پرداخت دیگه ای رو هم اضافه میکنه
موفق باشید

domainlover
April 6th, 2017, 22:02
این شرکت های دیگه که میفرمایید رو میشه نام ببرید ؟ resellerclub که تحریم کرده . جای دیگه ای هست ؟

Mr.Pouria
April 6th, 2017, 22:08
شرکت های دیگه زیادی هستن اما خب همشون با ایران یه جوری مشکل دارن ریسلو فعلا بهترینشون هست ....

ما هم فعلا درحال حاظر چند وقته با وب مانی شارژ میکنیم ...

بهترین راه هم خرید بیت کویین و چنج اون به وب مانی هست تا قیمت خوبی تموم بشه مگرنه هر دلار وبمانی برای ریسلو حدودا 4010 تومان تموم میشه

Amy
April 6th, 2017, 22:15
این شرکت های دیگه که میفرمایید رو میشه نام ببرید ؟ resellerclub که تحریم کرده . جای دیگه ای هست ؟

چرا نباشه عزیز
کلی شرکت هست
internic.net
publicdomainregistry.com
domainname.com
و.....

Ashkankamangar.ir
April 6th, 2017, 22:29
با سلام،
امروز شارژ پنل ریسلو ما تموم شد، برای پرداخت که سر زدم دیدم فقط وبمانی هست که گران و دارای مشکل هست این نوع پرداخت
من همیشه با پی پل پرداخت زدم و این وضعیت جدید کلی ضرر به ما میزنه

در فروم سرچ کردم از تاپیکها معلوم شده مدتهاست این مشکل هست، اما نتیجه خاصی نگرفتم
به ساپورت ریسلو هم تیکت کردم پی پل رو اکتیو کنند برام اما خدا میدونه کی تیکت رو ریپلی میکنند ( ساپورت افتضاح هست معمولا 1 ساعتی بعد تیکت زنگ هم میزنم برای تاکید شدید)

همکاران گرامی، لطفا تجربه خودتون رو برای من به اشتراک بگذارید،
پیشاپیش از وقتی که می گذارید متشکرم.

35680
آدرستون رو تغییر بدید
هم پیپال هم ارسال بانکی براتون فعال میشه موفق باشید

domainlover
April 6th, 2017, 22:42
با سلام
ریسلو یکی از بدترین پشتیبانی های ممکن رو داره
خودشون رو راحت کردن ، اصلا جواب نمیدن
بهترین راه اینه که از یک شرکت دیگه برای ثبت دامنه استفاده کنید
ولی اگه خیلی بهش درخواست بشه ، احتمالا راه های پرداخت دیگه ای رو هم اضافه میکنه
موفق باشید

خیلی جالب هست دو تا تیکت زده بودم بهشون بعد 2 روز بدون اینکه جواب بدن close کردن ! نهایت احترام به حقوق مشتری و پشتیبانی هستن این مجموعه resello واقعا !!!

- - - Updated - - -

ببخشید دوستان یه سوال . میشه از دو رجیسترر همزمان استفاده کرد ؟ مثلا چون ما ابتدای کار هستیم ریسلو .com و ... رو قیمت عادی میده . میخواستم ببینم میشه برای این جور دامنه ها که ریسلو گرون میده از جای دیگه اقدام کرد ؟ دو تا registrar میشه فعال باشه همزمان در whmcs ؟

mri_6889
April 6th, 2017, 23:34
چرا نباشه عزیز
کلی شرکت هست
internic.net
publicdomainregistry.com
domainname.com
و.....

اوّلی یعنی internic.net که قبلا ایران رو تحریم نکرده بود، ولی تقریبا نزدیک به یک سال است که ایران را تحریم کرده است و حتّی من را مجبور به انتقال دامنه‌هایم به جای دیگر نمود.
دومی و سومی را دقیق نمیدانم. ولی دوم هم به احتمال قوی همین طور است چون با ResellerClub تقریبا یکی است.

Sajad
April 7th, 2017, 10:41
خیلی جالب هست دو تا تیکت زده بودم بهشون بعد 2 روز بدون اینکه جواب بدن close کردن ! نهایت احترام به حقوق مشتری و پشتیبانی هستن این مجموعه resello واقعا !!!

- - - Updated - - -

ببخشید دوستان یه سوال . میشه از دو رجیسترر همزمان استفاده کرد ؟ مثلا چون ما ابتدای کار هستیم ریسلو .com و ... رو قیمت عادی میده . میخواستم ببینم میشه برای این جور دامنه ها که ریسلو گرون میده از جای دیگه اقدام کرد ؟ دو تا registrar میشه فعال باشه همزمان در whmcs ؟

این امکان در whmcs فراهم است که به ازای هر پسوند یک ریجسترار جداگانه تعیین کنید

ParsWebIT
April 7th, 2017, 22:34
35680
آدرستون رو تغییر بدید
هم پیپال هم ارسال بانکی براتون فعال میشه موفق باشید

ضمن تشکر
امروز امروز تیکت من رو جواب دادن
Dear sir,
Paypal does not allow OFAC countries to use their service. Thats why we cannot enable it for your account.

پنل رو گشتم جاهایی مثل label settings هم تغییر ادرس ندیدم
لطفا مسیر تغییر ادرس رو راهنمایی کنید
ممنونم

Ashkankamangar.ir
April 7th, 2017, 22:52
ضمن تشکر
امروز امروز تیکت من رو جواب دادن
Dear sir,
Paypal does not allow OFAC countries to use their service. Thats why we cannot enable it for your account.

پنل رو گشتم جاهایی مثل label settings هم تغییر ادرس ندیدم
لطفا مسیر تغییر ادرس رو راهنمایی کنید
ممنونم

دو قسمت داره
اولیش همون لیبل
دومی هم یوزر اصلی که دارید و باهاش لاگین میکنید رو بزنید
یعنی بالا سمت راست روی ایمیل خود کلیک و ورود به عنوان مشتری رو بزنین و اون تو هم آدرس رو عوض کنید
آدرس هم خواستید بهتون یه آدرس واقعی بدم
اینجوری هم میتونین پی پال داشته باشید هم ترانسفر بانکی بدون کارمزد

ParsWebIT
April 8th, 2017, 00:11
با تشکر ویژه از ایشان (Ashkankamangar.ir) که مشکل من رو در سریعترین زمان ممکن حل کردند.