توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری - حل مشکل با پرداخت هزینه
lnspiron
April 6th, 2017, 18:39
سلام
میخواستم بدونم کسی هست که بتونه رمز های که داخل دیتابیس whmcs کد میشن رو برگرونه یعنی اون hash رو بدم رمز رو تحویل بگیرم؟
کسی میتونه با هزینه هم مشکلی نیست.
mizban97
April 6th, 2017, 18:43
سلام
میخواستم بدونم کسی هست که بتونه رمز های که داخل دیتابیس whmcs کد میشن رو برگرونه یعنی اون hash رو بدم رمز رو تحویل بگیرم؟
درود
پسورد یوزر اصلی یادتون رفته؟
HiSupportnet
April 6th, 2017, 19:20
سلام
بستگی داره که از کدوم ورژن whmcs استفاده می کنید. اگر از ورژن 6.3 به بعد استفاده می کنید پسورد بر مبنای bcrypt کد شده در غیر اینصورت md5.
اما به طور کلی چنانچه به دیتابیس دسترسی دارید بنده پیشنهاد دیگه ای خدمت شما دارم که در صورت تمایل می تونید تیکت ارسال کنید در خدمتتون هستیم.
موفق باشید.
tak--host
April 6th, 2017, 19:24
نسخه whmcs شما چند هست؟>
lnspiron
April 6th, 2017, 19:37
نسخه 6.3
redhat10
April 6th, 2017, 19:53
قابل دیکریپت کردنکه نیست
باید اگر دسترسی به دیتابیس دارید
پسورد کد شده ای که میدونید چی هست را جایگزین کنید از طریق دیتابیس
از طریق https://bcrypt-generator.com/
میتونید یه پسورد داشته باشید برای جایگذتری دردیتابیس
SaeedFazlollahzadeh
April 6th, 2017, 19:58
جسارتا یه چی میگم ولی نمی دونم درست هست گفته ام یا نه:
ما تو ویبولتین و وردپرس اگه پسورد یادمون بره، میریم دیتابیس و تو فیلد پسورد یه پسورد جدید رو به صورت معمول وارد می کنیم، مثل "thisismytestPASSWorD". بعد نوع کد گذاریش رو مثلا md5 می ذاریم و سیو می کنیم
حالا دیتابیس و اون cms ما خودشون پسورد جدید رو thisismytestPASSWorD می دونن و هشش هم اوکیه
حالا اگه whmcs هم این شکلی باشه مشکلی نباید داشته باشید
پ.ن: تایید و تکذیب اینی که گفتم رو می ذارم به عهده عزیزانی که اطلاعات و دانش دارند، نه منی که بلد نیستم
موید باشید
lnspiron
April 6th, 2017, 20:09
یه پسورد داخل دیتابیس whmcs کد شده میخوام اگر بشه دوباره تبدیل بشه به پسورد.
چون پسورد رو فراموش کردم.
نمیخوام پسورد رو عوض کنم میخوام پسوردی که داخل whmcs کد شده رو مشاهده کنم. یعنی hash رو تبدیل کنم به password
- - - Updated - - -
کسی بلد نیست؟
hoka
April 6th, 2017, 23:07
http://www.dcode.fr/md5-hash
از این سایت کمک بگیرید . انواع و اقسام دیکد هارو داره