PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به طراحی بنر 2*3 متر برای نصب بنر درمیدان های شهری

hostorder
April 5th, 2017, 18:24
من واسه چیزی که میخوام تو بنر تبلیغی بزنم اون رو بهتون میگم و میخوام خود طراح نوشته های عکس هارو کنار هم فیکس کنه

ممنون میشم نمونه کارها و قیمت رو بگید

اندازه دو در سه متر
تلگرام
09338710315

خیلی هم سریع میخوام تحویل داده شه عجله دارم

almandata
April 5th, 2017, 18:54
سلام

کار سریع زیاد خوب در نمیاد

اما خواستید با هزینه 30 هزار تومان براتون انجام میدیم با سه بار ویرایش رایگان

persiancoder
April 5th, 2017, 19:58
من واسه چیزی که میخوام تو بنر تبلیغی بزنم اون رو بهتون میگم و میخوام خود طراح نوشته های عکس هارو کنار هم فیکس کنه

اندازه دو در سه متر
تلگرام
09338710315

سلام همراه با نمونه کار قوی و تعرفه مناسب در خدمتم. مشخصات تماس و آی دی تلگرام در امضاست.

farssub
April 5th, 2017, 20:11
سلام همراه با نمونه کار قوی و تعرفه مناسب در خدمتم. مشخصات تماس و آی دی تلگرام در امضاست.

بدون مشکل به ایشون بسپرید کارشون حرفه ایی هست

negarnovin
April 5th, 2017, 21:07

اندازه دو در سه متر
تلگرام
09338710315

در کمترین زمان ممکن نهایت گرافیک و قیمت 28 هزار تومان طراحی می گردد

hostorder
April 6th, 2017, 02:18
به مدیرت ثامن بنر پروژه ارسال گردید با تشکر از دوستان

delta
April 6th, 2017, 02:31
3 متر بنر ان هم در میدان های شهرداری!! فک کنم کمترین حالت چند ده میلیون تومانی خرجش هست.... بعد طراح های عزیز 30 هزار تومان افر میدند!!! پول نوشابه نصاب بنر!!

به کسی بر نخوره نه استارتر نه دوستان طراح منظورم با هیچکدوم نیست..منظور من بی در و پیک بودن قیمتها و بی ارزش بودن حرفه ادمها تو ایرانه...

hoka
April 6th, 2017, 05:28
3 متر بنر ان هم در میدان های شهرداری!! فک کنم کمترین حالت چند ده میلیون تومانی خرجش هست.... بعد طراح های عزیز 30 هزار تومان افر میدند!!! پول نوشابه نصاب بنر!!

به کسی بر نخوره نه استارتر نه دوستان طراح منظورم با هیچکدوم نیست..منظور من بی در و پیک بودن قیمتها و بی ارزش بودن حرفه ادمها تو ایرانه...

وقتی جایی نیست که از یک طراح حمایت بشه و اون رو استخدام کنه که کار های بزرگ رو انجام بده با بیمه و ... طراح قرار هست چکار کنه ؟ کاسه ی گدایی دست بگیره یا مثل د-زد های عزیز اینکار رو بکنه ؟

مشکل جای دیگر است

AINALE
April 6th, 2017, 15:16
خب هر چیزی قیمتی داره
طراحی یک عدد بنر زیاد هم سخت نیست.و حدود 30 تومن هم خوب نیست ولی بدم نیست طرح های دیگه هستند که هم وقت گیرند و هم دقت زیاد میخوان و قیمت اصلی یک طرح گرافیکی اونجا معلوم میشه
وگرنه بنر و کارت ویزیت و پوستر و غیره کار های کوچکی هستند