توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیمیت شدن پورت سرور هتزنر به پورت 10 مگ
irani1
April 5th, 2017, 08:55
سلام . دوستان سرور ex41 من ماه پیش تا 29 میلادی 30 ترابایت پهنای باند مصرف کرد که به پورت ده مگ لیمیت شد ولی با گذشت چند روز از ماه میلادی جدید پورت هنوز به یک گیگ برنگشته . کسی هست راهنمایی کنه ؟ با تشکر .
hospusco
April 5th, 2017, 09:02
سلام . دوستان سرور ex41 من ماه پیش تا 29 میلادی 30 ترابایت پهنای باند مصرف کرد که به پورت ده مگ لیمیت شد ولی با گذشت چند روز از ماه میلادی جدید پورت هنوز به یک گیگ برنگشته . کسی هست راهنمایی کنه ؟ با تشکر .
باید درخواست ارتقا پرت به 1 رو بدید و اگر ترافیک اضافه مصرف کردید هزینشو پرداخت کنید تا مجدد به حالت قبل برگرده
tak--host
April 5th, 2017, 11:24
هزینه ترافیک مصرفی رو پرداخت کنید
اعلام کنید پرت به حالت قبل برگرده
rayanagostar
April 6th, 2017, 09:59
منم همین مشکل رو داشتم دقیقا . باید اول هزینه ترافیک اضافه رو پرداخت کنید و درخواست بدید
redhat10
April 6th, 2017, 19:59
وقتی پرت لیمیت هست هزینه ای نداشته که لازم باشه پرداخت کنید
فقط بهشون اطلاع بدید باز میشه
همین قانون خودشونم بفرستید کفایت میکنه
Option 2If you exceeded the traffic limit once, and don't plan on exceeding it again, we can remove the restriction, though this is only possible in the following month. To request this, please send a support request to our "Product advice" team via the Robot (https://wiki.hetzner.de/index.php/Robot/en), clearly stating the cause of the increased traffic usage and the reason it will not happen again. For example, a single application caused a lot of traffic but has now been removed.
irani1
June 3rd, 2017, 18:05
سلام . دوستان دفعه قبل اطلاع دادم و پورت رو برگردوندند ولی این ماه میگن دیگه این امکان نیست و باید آپشن یک رو انتخاب کنم :
Option 1If you expect to exceed the traffic limit on a regular basis, we can offer a permanent default connection for your server. This means that if your server crosses the traffic limit the connection will not be restricted but you will be charged € 1.17 (price plus VAT, if applicable (https://wiki.hetzner.de/index.php/Payment_FAQ/en#How_much_VAT_do_I_need_to_pay.3F)) per additional TB. To order the permanent connection please log in to your robot account, click on the server in your server overview, click on the "IPs"-tab (already preselected) and then click on the button "Traffic-Flatrate" and follow the instructions.
من سرور رو از واسط خریدم الان واسط باید چه کار کنه دقیقا تا سرور چون انگار وارد نیست ! ممنون از راهنمایی هاتون .
mizban97
June 3rd, 2017, 18:07
سلام . دوستان دفعه قبل اطلاع دادم و پورت رو برگردوندند ولی این ماه میگن دیگه این امکان نیست و باید آپشن یک رو انتخاب کنم :
Option 1
If you expect to exceed the traffic limit on a regular basis, we can offer a permanent default connection for your server. This means that if your server crosses the traffic limit the connection will not be restricted but you will be charged € 1.17 (price plus VAT, if applicable (https://wiki.hetzner.de/index.php/Payment_FAQ/en#How_much_VAT_do_I_need_to_pay.3F)) per additional TB. To order the permanent connection please log in to your robot account, click on the server in your server overview, click on the "IPs"-tab (already preselected) and then click on the button "Traffic-Flatrate" and follow the instructions.
من سرور رو از واسط خریدم الان واسط باید چه کار کنه دقیقا تا سرور چون انگار وارد نیست ! ممنون از راهنمایی هاتون .
سلام
اگر سرور شما قبل شروع ماه میلادی جدید لیمیت شده باشد.
اول ماه میلادی یعنی 1 ام میتونید درخواست بدید براتون فعال کنند.
در غیر این صورت باید هزینه ترافیک اضافه پرداخت کنید.
irani1
June 3rd, 2017, 18:25
سلام
اگر سرور شما قبل شروع ماه میلادی جدید لیمیت شده باشد.
اول ماه میلادی یعنی 1 ام میتونید درخواست بدید براتون فعال کنند.
در غیر این صورت باید هزینه ترافیک اضافه پرداخت کنید.
27 ماه میلادی قبل ده مگ شد و یک دفعه دیگم شده بود که درخواست دادم پورت برگشت ولی این دفعه این پیام رو دادن :
we have set option 2 from http://wiki.hetzner.de/index.php/Traffic/en already once at 7th Apr 2017 (2017040703001228).
Option 2 is only possible for 1 time as explained in the link above.
So you can now only take option 1, which you can set yourself in your robot as described in the link above.
Kind regards
mhiizadi
June 3rd, 2017, 18:40
27 ماه میلادی قبل ده مگ شد و یک دفعه دیگم شده بود که درخواست دادم پورت برگشت ولی این دفعه این پیام رو دادن :
we have set option 2 from http://wiki.hetzner.de/index.php/Traffic/en already once at 7th Apr 2017 (2017040703001228).
Option 2 is only possible for 1 time as explained in the link above.
So you can now only take option 1, which you can set yourself in your robot as described in the link above.
Kind regards
در آپشن 2 شما بهشون تضمین دااده اید که مصرف ترافیک دیگر زیاد نخواهد شد برای اون سرور و فقط یک بار میتوان استفاده کرد .
حالا که ترافیک تان دوباره بیشتر از محدودیت شده است؛ باید به ازای هر ترابایت مصرفی هزینه را پرداخت کنید .
irani1
June 3rd, 2017, 18:54
مصرف ماه قبل این بوده :
33,219.907
حالا یکم واضح توضیح میدین الان باید چه کار کرد ؟
redhat10
June 3rd, 2017, 19:25
الان باید تایید کنید که ترافیک نامحدود بشهو در پایان هر دوره براتون فاکتور ترافیک مصرفی اضافی را محاسبه کنند