PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل من با نیک

mrtteam
December 20th, 2010, 18:50
با سلام

دوستان من زمانی که در نیک اکانت ایجاد کردم اسم و شماره همراه درست زدم و کد ملی و کدپستی اشتباه زدم ( اعداد دستکاری کردم ) که تایید بده حالا میخوام دامنه رو به یه هندل دیگه انتقال بدم باید کارت ملی و رضایت خودم براشون بفرستم و وقتی کارت ملی منو ببینند و با کانت مقایسه کنند متوجه میشند که من اشتباهی دادم امروز بهشون گفتم اینا اشتباه هست و ایا برای دامنه های من مشکلی پیش میاد یا خیر
گفتن که نیک هندل بفرستید حالا موندم بفرستم براشون یا خیر ؟؟ ایا امکان داره دامنه ها را کاری بکنند چون اون دامنه ها برای من خیلی مهم هستن ....

منتظر راهنماییش شما دوستان هستن

موفق و پیروز باشید

sohrab.khan
December 20th, 2010, 18:53
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . همین دخالت های بی مورد nic.ir باعث شده دومین Ir ارزشی نداشته باشه تو کوچکترین مساله ای nic.ir دخالت می کنه !

با سلام

دوستان من زمانی که در نیک اکانت ایجاد کردم اسم و شماره همراه درست زدم و کد ملی و کدپستی اشتباه زدم ( اعداد دستکاری کردم ) که تایید بده حالا میخوام دامنه رو به یه هندل دیگه انتقال بدم باید کارت ملی و رضایت خودم براشون بفرستم و وقتی کارت ملی منو ببینند و با کانت مقایسه کنند متوجه میشند که من اشتباهی دادم امروز بهشون گفتم اینا اشتباه هست و ایا برای دامنه های من مشکلی پیش میاد یا خیر
گفتن که نیک هندل بفرستید حالا موندم بفرستم براشون یا خیر ؟؟ ایا امکان داره دامنه ها را کاری بکنند چون اون دامنه ها برای من خیلی مهم هستن ....

منتظر راهنماییش شما دوستان هستن

موفق و پیروز باشید

mrtteam
December 20th, 2010, 18:59
حالا باید چیکار کرد مشتری پا بیخ گلوی من گذاشته که دامین میخوام بعد از 4 سال یادش افتاده البته حق داره موندم چیکار کنم .... جالب 2 تا شماره تلفن گذاشته تو اون سایت خراب شده اش هر چی هم زنگ میزنیم که باخودشون صحبت کنیم نیستن من نمیدونم این چه ارگان ؟ شرکت ؟ خراب شده ای هست انقدر مزخرف هست و جالب هست میخوان خودشون در حد ثبت کننده خارجی برسونند !!!

Sajad
December 20th, 2010, 19:24
اگه خیلی خیلی اعداد رو جابجا کردی.... اگه نه همون رو بفرست بگو حفظی زده بودم اشتباه شده :66:

mrtteam
December 21st, 2010, 10:55
دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟؟؟!!!

sohrab.khan
December 21st, 2010, 13:21
راهی که آقای Sajad (http://www.webhostingtalk.ir/member/392/) گفت تنها راه شما هست متاسفانه راه دیگه ای نیست

دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟؟؟!!!