ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای حل مشکل کتابخانه وردپرس

webhosts
April 4th, 2017, 20:39
سلام
وب سایتی با وردپرس دارشتیم که به صورت دستی به هاست دیگیری انتقال دادیم.
تمام فایل هایی که از طریق "کتابخانه" آپلود کرده بودیم در فولدر uploads وجود دارند. پس از اینکه وردپرس را به هاست جدید انتقال دادیم ، تمامی فایل های uploads در هاست وجود دارند اما وقتی وارد کتابخانه وردپرس می شویم ، چیزی نمایش داده نمیشود. ضمن اینکه عکس ها بدون مشکل باز می شوند.

چه طور می تونیم کاری کنیم که فایلهایی که در فولدر uploads وجود دارند ، در کتابخانه وردپرس نمایش داده شوند؟

با تشکر

planday
April 4th, 2017, 21:33
سلام
وب سایتی با وردپرس دارشتیم که به صورت دستی به هاست دیگیری انتقال دادیم.
تمام فایل هایی که از طریق "کتابخانه" آپلود کرده بودیم در فولدر uploads وجود دارند. پس از اینکه وردپرس را به هاست جدید انتقال دادیم ، تمامی فایل های uploads در هاست وجود دارند اما وقتی وارد کتابخانه وردپرس می شویم ، چیزی نمایش داده نمیشود. ضمن اینکه عکس ها بدون مشکل باز می شوند.

چه طور می تونیم کاری کنیم که فایلهایی که در فولدر uploads وجود دارند ، در کتابخانه وردپرس نمایش داده شوند؟

با تشکر

من احساس میکنم مشکل htaccess یا مشکل وارد کردن نادرست بانک اطلاعاتی در جا به جایی اطلاعات هستش. دسترسی بدید چک کنم.

webhosts
April 4th, 2017, 22:01
من احساس میکنم مشکل htaccess یا مشکل وارد کردن نادرست بانک اطلاعاتی در جا به جایی اطلاعات هستش. دسترسی بدید چک کنم.

احتمال زیاد مشکل از سمت دیتابیس هست.
آیا کتابخانه وردپرس table خاصی در دیتابیس دارد؟

mosenth
May 10th, 2017, 16:45
درود،
یکبار وردپرس خود را در بخش بروزرسانی ها، مجددا بروزرسانی کنید. همچنین می توانید دستی هم آخرین نسخه وردپرس را جایگزین کنید. ممکن است این موضوع به شما کمک کند

m2n
May 11th, 2017, 02:45
دسترسی پوشه رسانه را به 775 تغییر دهید عکس ها ظاهر خواهند شد.