PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کار با ریسلو

NNC
April 4th, 2017, 19:30
سلام
من چند روز پیش توی سایت ریسلو ثبت نام کردم با مشخصات غیر ایرانی و اکانتم هم تایید شده الان چطوری میتونم دامین ثبت کنم ؟
حتما باید یه سیسنم whmcs وصلش کنم ؟ اصلا قیمتی چیری برای دامین نداره
توی قسمت سفارش
You currently do not have any orders. Orders can be created using a label.

میده من label رو هم برای سایتم ساختم نمیدونم باید چیکار کنم

قیمت ها رو باید خودم وارد کنم ؟

اگه دوستان اطلاعی دارند لطفا راهنمایی کنند ممنون

shahinmq
April 4th, 2017, 19:36
سلام ،

برای ثبت دامنه به صورت دستی می تونید به قسمت Products برید و بر روی گزینه ی Domains کلیک کنید.

در نهایت از Action گزینه ی Register Domain را انتخاب می کنید.

NNC
April 4th, 2017, 20:57
سلام ،

برای ثبت دامنه به صورت دستی می تونید به قسمت Products برید و بر روی گزینه ی Domains کلیک کنید.

در نهایت از Action گزینه ی Register Domain را انتخاب می کنید.

ممنون
هر دامینی وارد میکنم ارر

Enter a valid TLD.
Show quote
رو مدیه این tdl ها رو باید دستی وارد کنم ؟ منظور همون پسوند ها هست دیگه ؟

shahinmq
April 4th, 2017, 21:01
اول Customer را جستجو می کنید و بعد در کادرDomain یک دامنه مانند : ishahin.biz وارد می کنید (دامنه مورد نظر شما جهت ثبت) و در نهایت بر روی Show Quote کلیک می کنید ، درصورتی که قابل ثبت باشد بهتون هزینه را نمایش خواهد داد و همان موقع ثبت خواهد شد.

چند نکته :

درصورتی که کاربر اولین بار است دامین در پنلش ثبت می شود ، یک ایمیل تاییدیه ارسال می شود که باید تمام آن را بپذیرد
تمام مشخصات پنل به صورت انگلیسی باید وارد شود

NNC
April 4th, 2017, 21:20
اول Customer را جستجو می کنید و بعد در کادرDomain یک دامنه مانند : ishahin.biz وارد می کنید (دامنه مورد نظر شما جهت ثبت) و در نهایت بر روی Show Quote کلیک می کنید ، درصورتی که قابل ثبت باشد بهتون هزینه را نمایش خواهد داد و همان موقع ثبت خواهد شد.

چند نکته :

درصورتی که کاربر اولین بار است دامین در پنلش ثبت می شود ، یک ایمیل تاییدیه ارسال می شود که باید تمام آن را بپذیرد
تمام مشخصات پنل به صورت انگلیسی باید وارد شود

هر دامینی رو وارد میکنم

Enter a valid TLD.
Show quote

رو میاره ولی مشتری تعریف شده و مشکلی نیست
باید پسورد ها رو جایی اول تعریف کنیم ؟

shahinmq
April 4th, 2017, 21:56
از منوی Products بر روی از زیر منوی Domains رفته و بر روی Purchase Prices کلیک کنید. ببینید پسوندی که قصد ثبت دارید در لیست شما وجود دارد یا خیر.

NNC
April 4th, 2017, 22:45
از منوی Products بر روی از زیر منوی Domains رفته و بر روی Purchase Prices کلیک کنید. ببینید پسوندی که قصد ثبت دارید در لیست شما وجود دارد یا خیر.

There are no domain prices configured.

shahinmq
April 4th, 2017, 22:47
مطمئن هستید از خود سایت رسلو ثبت نام کردید ؟ از سایت های دیگر نمایندگی دریافت نکردید ؟

درصورتی که از رسلو ثبت نام کردید ، 25$ حسابتون رو شارژ کردید ؟

اگر از خود رسلو ثبت کردید ، بهشون تیکت ارسال کنید.

hospusco
April 5th, 2017, 09:12
سلام
من چند روز پیش توی سایت ریسلو ثبت نام کردم با مشخصات غیر ایرانی و اکانتم هم تایید شده الان چطوری میتونم دامین ثبت کنم ؟
حتما باید یه سیسنم whmcs وصلش کنم ؟ اصلا قیمتی چیری برای دامین نداره
توی قسمت سفارش
You currently do not have any orders. Orders can be created using a label.

میده من label رو هم برای سایتم ساختم نمیدونم باید چیکار کنم

قیمت ها رو باید خودم وارد کنم ؟

اگه دوستان اطلاعی دارند لطفا راهنمایی کنند ممنون
ماژولش رو بذارید روی whmcs و حسابتونم شارژ کنید میتونید ثبت کنید.

HiSupportnet
April 5th, 2017, 15:53
در صورتیکه که به منو Products > Domains > Purchase Price مراجعه کردید و لیستی اونجا مشاهده نمی کنید لازمه که اول مطمئن بشید ایمیل تاییده ریسلو رو بعد از ثبت نام و شارژ 25 دلاری تایید کرده باشید.
در صورتیکه اطمینان دارید از طریق منو Support > request Support from resello یک درخواست بهشون ارسال کنید تا بررسی کنند.

البته با توجه به اینکه قیمت ثبت دامنه در پکیج های ابتدایی خیلی بالاست پیشنهاد میشه حداقل با گرفتن نمایندگی کارتون رو شروع کنید. هزینه ها تون کمتر میشه.
در صورت تمایل می تونیم نمایندگی دامنه از ریسلو به صورت White-label بدون محدودیت تقدیمتون کنیم.

موفق باشید.

- - - Updated - - -

در صورتی هم که Lable ایجاد نکردید می تونید از منو settings > create new label مطابق با راهنما زیر اقدام کنید:
http://hisupport.net/clients/knowledgebase/?action=displayarticle&id=82

البته چون شما مستقیما دارید از ریسلو نمایندگی میگیرد در مرحله 4 واحد پولی رو باید دلار تعیین کنید.