باسلام
آسمان ارتباط آرکا در نظر دارد به جهت جلب رضایت کاربرگرامی پلن های تشویقی محدودی را ارائه دهد
http://viasky.net/s.PNG
[*=right]دارا بودن فایروال سخت افزاری ( تمام سرور ها)
[*=right]ارائه سرویس های ترافیک نامحدود
[*=right]امکان مدیریت سرویس ها از طریق پیام کوتاه
[*=right]ارائه منابع کاملا اختصاصی با امکان استعلام لحظه به لحظه
[*=right]بهرمند شدن از پشتیبان اختصاصی در زمان تهیه سرویس
[*=right]پنل مدیریت سرویس ها با امکان اتصال به کنسول
[*=right]امکان پرداخت به وسیله تمام کارت های عضو شتاب ( بهرمندی از دو درگاه مطرح)
[*=right]ارائه سرور مجازی با منابع اختصاصی از دیتاسنتر های: OVH - Continuum - Iweb - Myloc - Redstation
[*=right]لوکیشن های این آفر : فرانسه - کانادا - امریکا - آلمان
نمایی از برخی سرور های موجود جهت میزبانی شما بازدیدکننده گرامی
http://uupload.ir/files/kj5u_e9.png
http://viasky.net/e1.PNG
http://viasky.net/e2.PNG
http://viasky.net/e3.PNG
اطلاعات:
شناسه ملی: 14004044653
شماره ثبت: 51212
سامانه پیام کوتاه: 30007924004331
سامانه پشتیبانی هوشمند: 00306993854642
CPU Intel Multi Core
RAM 2 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
14 هزارتومان /ماهیانه
CPU Intel Multi Core
RAM 3 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
17 هزارتومان /ماهیانه
ما اول : 10 هزارتومان
CPU Intel Multi Core
RAM 4 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
23 هزارتومان /ماهیانه
ما اول: 15 هزارتومان
CPU Intel Multi Core
RAM 6 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
35 هزارتومان /ماهیانه
ماه اول: 25 هزارتومان
* در صورت تهیه 3 سرور 1 سرویس رایگان لحاظ خواهد شد
* لایسنس Capnel برای سرورهای رم 4 به بالا رایگان خواهد بود
نکات:
1. تعداد محدودی از این سرویس موحود می باشد
2. نرخ اصلی این سرویس 5 یورو می باید که با تخفیف لحاظ شده در این تاپیک 11 هزار تومان قابل تهیه می باشد
3. فعالیت شرکت جهانی بوده و عمدتا کاربران غیر ایرانی هستند به همین جهت وب سایت و اطلاعات برای اروپا ثبت شده است
4. تمام سرویس ها دارای بالاترین سطح استاندار جهانی می باشند ( تا رم 4 گیگ به صورت کلاستر و از رم 6 به بالا به صورت هایبرید ارائه خواهند شد)
5. نمونه تاپیک مشابه در دوره قبلی:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...409&highlight= (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=147409&highlight=)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=175601&highlight=
6. امکان پرداخت با یورو - دلار و پوند نیز وجود خواهد داشت
7. تضمین بازگشت وجه برای تمام طول دوره استفاده شما از سرویس خواهد بود
8. شیوه ثبت سفارش نیز از طریق ارتباط با بنده امکان پذیر خواهد بود به این جهت که پشتیبانی وب سایت به زبان فارسی مسلط نمی باشد متاسفانه
9. پنل مدیریت سرویس نیز در صورت درخواست ارائه خواهد شد
10. به جهت کلاستر بودن سرور ها طراحی به صورتی انجام شده است که در صورت وقوع خطا در سرویس شما , چه داخلی و چه از طرف سرور
سیستم به صورت خودکار مورد را برطرف خواهد در ودر نتیجه دسترسی و پایداری 99% تضمینی را به شما ارائه خواهد نمود
11. تمام سرور ها در مالکیت بنده و در خدمت شرکت هستند و سرور به صورت اجاره تهیه نشده است
12. نماینده رسمی دیتاسنتر Sigma و Myloc
13. تلگرام جهت بررسی سفارش و مشاوره : https://t.me/irvsk
14. پیگیری سفارش تنها از طریق وب سایت صورت خواهد گرفت
زمان تحویل: 1 الی 3 روز
ظرفیت 30 عدد
وب سایت بین المللی: https://viasky.net (https://viasky.net/)
وب سایت فارسی: https://viasky.org
صفحه پرداخت آزاد: https://viasky.net/pay
گروه در تلگرام: https://t.me/joinchat/AAAAAD9ytO6OBZpoVbAvow
در صورت نیاز توضیحات تکمیلی افزوده خواهد شد
پیروز باشید
Azade.Kaveh
April 3rd, 2017, 19:29
بسیار هم عالی .
ببخشید لایسنس سی پنل که فرمودید روی برخی پلن ها رایگان هست به چه صورت هست ؟ باید برنامه ی شما رو روی سرور نصب کنیم ؟ مثل باج افزار یاسین نباشه بعدا از ما پول بخواین ؟
viasky
April 3rd, 2017, 19:32
بسیار هم عالی .
ببخشید لایسنس سی پنل که فرمودید روی برخی پلن ها رایگان هست به چه صورت هست ؟ باید برنامه ی شما رو روی سرور نصب کنیم ؟ مثل باج افزار یاسین نباشه بعدا از ما پول بخواین ؟
باسلام
خیر با تحویل سرور لایسنس نیز ارائه خواهد شد و مشکلی نیست
لایسنس تنها بر روی سرورهای بنده فعال خواهد بود به صورت داخلی
متاسفانه اطلاعی از موردی که فرمودید بنده ندارم
سوالی داشتید درخدمتم:53:
mohammad-zebel
April 3rd, 2017, 21:13
باسلام
خیر با تحویل سرور لایسنس نیز ارائه خواهد شد و مشکلی نیست
لایسنس تنها بر روی سرورهای بنده فعال خواهد بود به صورت داخلی
متاسفانه اطلاعی از موردی که فرمودید بنده ندارم
سوالی داشتید درخدمتم:53:
امکان ارائه سرورتست بارم4وجود داره برای شبکه اجتماعی میخوام
viasky
April 3rd, 2017, 21:23
امکان ارائه سرورتست بارم4وجود داره برای شبکه اجتماعی میخوام
باسلام
به دلیل حجم بالای سفارش ها متاسفانه امکان ارائه سرویس تست وجود ندارد و از شما عذرخواهی میکنم
ولی همچنان تضمین کیفیت و یا بازگشت وجه در تمام طول دوره اعتبار شما پابرجا می باشد
سوالی داشتید درخدمتم
mohammad-zebel
April 3rd, 2017, 21:30
باسلام
به دلیل حجم بالای سفارش ها متاسفانه امکان ارائه سرویس تست وجود ندارد و از شما عذرخواهی میکنم
ولی همچنان تضمین کیفیت و یا بازگشت وجه در تمام طول دوره اعتبار شما پابرجا می باشد
سوالی داشتید درخدمتم
هر هارد اضافه چقدر میشه؟
viasky
April 3rd, 2017, 21:35
هر هارد اضافه چقدر میشه؟
۱۰۰ گیگ ۸ هزارتومان به صورت Raid
۲۵۰ گیگ ۱۵ هزارتومان بدون Raid
mohammad-zebel
April 3rd, 2017, 21:38
۱۰۰ گیگ ۸ هزارتومان به صورت Raid
۲۵۰ گیگ ۱۵ هزارتومان بدون Raid
ازکجا بایدسفارش بدم توسایت 25000تومان هست
بعد زمان تحویل سرویس تا کی هست
viasky
April 3rd, 2017, 21:57
ازکجا بایدسفارش بدم توسایت 25000تومان هست
بعد زمان تحویل سرویس تا کی هست
https://viasky.net/pay
راه ارتباطی تیکت و تلگرام
در صورت نیاز به سی پنل هم لطفا بفرمایید
April 3rd, 2017, 22:24
سلام جناب عبید
سرویس از ایران دارید؟
+
آی پی تست پینگ لطفا از همه لوکیشن های موجودی آفر پ.خ کنید
April 3rd, 2017, 22:32
سلام جناب عبید
سرویس از ایران دارید؟
+
آی پی تست پینگ لطفا از همه لوکیشن های موجودی آفر پ.خ کنید
نه متاسفانه
ولی اروپا بهتون تخفیف و لایسنس رایگان میدم
موفق باشید
w.h.t
April 3rd, 2017, 22:40
سلام دوست گرامی
نه متاسفانه
ولی اروپا بهتون تخفیف و لایسنس رایگان میدم
موفق باشید
سلام عزیز
لطفا آی پی تست پینگ پ.خ کنید
من برای سرور سایت فیلم لازم دارم برای همین بهترین پینگ به ایران رو لازم دارم . لطفا بهترین سرویسی که میتونید بدید بهم رو بفرستید واسم
پیشاپیش تشکر
موفق باشید
viasky
April 4th, 2017, 14:13
سلام عزیز
لطفا آی پی تست پینگ پ.خ کنید
من برای سرور سایت فیلم لازم دارم برای همین بهترین پینگ به ایران رو لازم دارم . لطفا بهترین سرویسی که میتونید بدید بهم رو بفرستید واسم
پیشاپیش تشکر
موفق باشید
باسلام
بنده پیغام میدم خدمت شما و بقیه موارد به صورت خصوصی بررسی خواهد شد
April 5th, 2017, 15:15
شما سرور اختصاصی هم دارید؟
viasky
April 5th, 2017, 16:11
شما سرور اختصاصی هم دارید؟
باسلام
به جهت کلو بودن سرورها بنده ترجیح دادم که سرورها در خدمت شرکت باشند و متاسفانه برای اجاره واگذار نخواهند شد
پیروز باشید
iranto
April 5th, 2017, 16:15
باسلام
به جهت کلو بودن سرورها بنده ترجیح دادم که سرورها در خدمت شرکت باشند و متاسفانه برای اجاره واگذار نخواهند شد
پیروز باشید
داخل سایتتون زدید فروش سرور اختصاصی بخاطر این پیام دادم
viasky
April 5th, 2017, 16:21
داخل سایتتون زدید فروش سرور اختصاصی بخاطر این پیام دادم
درست میفرمایید ولی ارتباطی به سرورهای این تاپیک نداره
به صورت معمولدر قالب واسطه تهیه میشه براتون ومشکلیوجود نداره
فرمایشیداشتید در این زمینه لطفا تیکت ارسالبفرمایید
نکته: سفارش های باقی مانده امشب تحویل داده خواهند شد
benim
April 5th, 2017, 23:28
دوستان سرور سفارش دادم تحویل گرفتم.
Genral X2
April 7th, 2017, 12:28
یه نصیحت از یه داغ دیده،
از ایشون نخرید. 10 تومن ارزش ارزون خریدن نداره. بروید 20-25 تومن بدید بخرید ولی حداقل مطمئنید سرور درست و حسابی بهتون میدن. با 10 تومن نه سرور گیرتون میاد نه پشتیبانی. اینم معلوم نیست اکانتهای هک شده vps دارن بهتون میندازند.
خودتون میدونید خلاصه. من که پولم رفت.
جناب اقای داغ دیده! جای این ... گفتنتون می تونید می تونید یه اعتراض محرمانه بزنید و ....
من به شخصه چندین بار از ایشون سرور گرفتم کیفیت سرور هاشون که اصن حرف نداره
نکته جالب اینه تازه سایتو زدن یعنی من تازه خبر دار شدم بنده خدا 24 ساعته تو تلگرام بهمون جواب میداد حتی یه بار ساعت 5 صبح سرورم خراب شد منم بد جور کار داشتم بنده خدا جواب داد و فیکسش کرد تو سایت هم که خوب جواب میدن
فک کنم شفاف سازی کردم ایشون جز تخریب کاری دیگه ای نداشت اقای عبید واقعا رکورد شکنی کرد در این سایت بابت قیمت پایین و ... پس بیایید قبول کنیم برای خودش دشمن تراشید
viasky
April 7th, 2017, 15:17
جناب اقای داغ دیده! جای این ... گفتنتون می تونید می تونید یه اعتراض محرمانه بزنید و ....
من به شخصه چندین بار از ایشون سرور گرفتم کیفیت سرور هاشون که اصن حرف نداره
نکته جالب اینه تازه سایتو زدن یعنی من تازه خبر دار شدم بنده خدا 24 ساعته تو تلگرام بهمون جواب میداد حتی یه بار ساعت 5 صبح سرورم خراب شد منم بد جور کار داشتم بنده خدا جواب داد و فیکسش کرد تو سایت هم که خوب جواب میدن
فک کنم شفاف سازی کردم ایشون جز تخریب کاری دیگه ای نداشت اقای عبید واقعا رکورد شکنی کرد در این سایت بابت قیمت پایین و ... پس بیایید قبول کنیم برای خودش دشمن تراشید
باسلام
سرور ایشون پنل تحت وب هم با همان مشخصات داشت به صورت html5
ولی متاسفانه ایشون شناخت کافی نداشتند و از بنده هم برای تحت وب نپرسیدند
نهایتا اگر دوست داشتند با بنده در تماس باشند جهت راهنمای و یا بازگشت وجه
سپاس از شما خوبان
hamidjoon
April 8th, 2017, 16:47
خسته نباشید
بنده یه سرور می خوام تا 10 تومن
امکانش هست سرور اول رو کمی کاهش بدین ؟
viasky
April 8th, 2017, 16:59
خسته نباشید
بنده یه سرور می خوام تا 10 تومن
امکانش هست سرور اول رو کمی کاهش بدین ؟
باسلام
بنده یک سرور رم 1 گیگ و ماهیانه 11 هزارتومان می تونم تقدیمتون کنم
سوالی داشتید بفرمایید درخدمتم
benim
April 18th, 2017, 18:16
سلام خدمت کاربران و مدیران
خواهشا پست رو با دقت بخونید
من از این اقا بنام داوود که ادمی هست که به کاربرانش انگ مشکل روحی میزنه و با این کار میخاد پول مشتری رو بالا بکشه شاکی هستم.
اولا من از ایشون هفته پیش سرور درخواست دادم که بماند که چقدر بنده رو الاف کردن و اخرشم دقیقا با این عنوان که پولتم نمیده و سرور رو هر وقت دلم میخاد بهت میدم و بهانه کردن چون پیش فروش
منم اینجا اومدم پست گذاشتم و گفتم رفتار و برخورد ایشون با مشتریو ایشونم خودشون و رفقا با درست کردن ایدی فیک در تاپیک به نفع خودشون پست میزاشتند.
اخرشم خودش پیام داد و گفت پستت رو تو تاپیک حذف کن من الان بهت سروری که پولش رو خودم داده بودم گفته میدم اونم با منت
بعد یه مدت سروروم قطع شد و پیگیر شدم گفت ابیوز داشتی منم گفتم اکی باز کن اگر یکبار دیگه ابیوز گرفتم که نگرفتم و نمیگرفتم دیگه بهت نمیگم باز کنی
حالا اقا ابیوز دیگران رو بدون اینکه طرف بگه بازم کن باز کرده پس ابیوز بهانه کردنت چی بود
در تلگرام کاربری رو که یه هفته بود ابیوز داشت بدون اینکه کاربر بخواد سرورش رو باز کرد
من خودم از جاهایی سرور گرفتم که ابیوز داشتم تذکر دادند و دوباره باز کردن
اما این اقا چون عقده التماس و خواهش داره من با کلی خواهش ازش خواستم سرور رو باز کنه اونم با کلی ناز و ادا باز کرد.
قشنگ معلوم هست که منتظر بهانس تا پول مشتری رو بخوره
من مشتری قدیم اینجا و سایتها هستم و سرور هم از بیشتر جاها گرفتم تا الان خداوکیلی ادم مانند این اقا ندیدم.
دیرئز اومدم دیدم تو کانالش که همه رفقا خودش هستند گفته سرورا قطعه هک شدیم!!!!!!!!!!!
منم گفتم سرورم رو لازم دارم گفت میخای پورتت رو عوض کن منم پورت رو عوض کردم دیگه داخل سرور نرفت
از دیشب به اقا پیام میدم هی میگه یه مین دیگه فلان بلانه
تا الان که به ما گفت تیم بریز بیا ست کن گفتم باشه تیم ریختم هی پیام میدم کد نمیده
اخرش شاکی شدم
میگه اصلا نمیدم بهت سرور شما حق فلان نداری چه ربطی داره
باز کردی تموم شد رفت حق سو استفاده رو من بهت نمیدم
ابیوز رو بهانه کرده و میخاد مام بشیم بچه اقا
نه داداش من مثل تو عقده ندارم که منتظرکسی باشم
سرور رو ابیوز رو رفع کردی تمام شد دیگه حق نداری به بهانه اون کاری کنی مشتریت التماست کنه
من الان سرور ر میخام چون یه هفته بیشتر ازش استفاده نکردم
در ضمن مدیران محترم لیست تمام چت این اقا رو دارم
مدیر محترم خواخه میکنم شماره خودت رو بفرست یا ادرس بده حضوری بیام خدمتت
من پیام نمیتونم بدم به شما
میخام سند کارای این اقا رو بدم بهتون
viasky
April 18th, 2017, 18:18
سلام خدمت کاربران و مدیران
خواهشا پست رو با دقت بخونید
من از این اقا بنام داوود که ادمی هست که به کاربرانش انگ مشکل روحی میزنه و با این کار میخاد پول مشتری رو بالا بکشه شاکی هستم.
اولا من از ایشون هفته پیش سرور درخواست دادم که بماند که چقدر بنده رو الاف کردن و اخرشم دقیقا با این عنوان که پولتم نمیده و سرور رو هر وقت دلم میخاد بهت میدم و بهانه کردن چون پیش فروش
منم اینجا اومدم پست گذاشتم و گفتم رفتار و برخورد ایشون با مشتریو ایشونم خودشون و رفقا با درست کردن ایدی فیک در تاپیک به نفع خودشون پست میزاشتند.
اخرشم خودش پیام داد و گفت پستت رو تو تاپیک حذف کن من الان بهت سروری که پولش رو خودم داده بودم گفته میدم اونم با منت
بعد یه مدت سروروم قطع شد و پیگیر شدم گفت ابیوز داشتی منم گفتم اکی باز کن اگر یکبار دیگه ابیوز گرفتم که نگرفتم و نمیگرفتم دیگه بهت نمیگم باز کنی
حالا اقا ابیوز دیگران رو بدون اینکه طرف بگه بازم کن باز کرده پس ابیوز بهانه کردنت چی بود
در تلگرام کاربری رو که یه هفته بود ابیوز داشت بدون اینکه کاربر بخواد سرورش رو باز کرد
من خودم از جاهایی سرور گرفتم که ابیوز داشتم تذکر دادند و دوباره باز کردن
اما این اقا چون عقده التماس و خواهش داره من با کلی خواهش ازش خواستم سرور رو باز کنه اونم با کلی ناز و ادا باز کرد.
قشنگ معلوم هست که منتظر بهانس تا پول مشتری رو بخوره
من مشتری قدیم اینجا و سایتها هستم و سرور هم از بیشتر جاها گرفتم تا الان خداوکیلی ادم مانند این اقا ندیدم.
دیرئز اومدم دیدم تو کانالش که همه رفقا خودش هستند گفته سرورا قطعه هک شدیم!!!!!!!!!!!
منم گفتم سرورم رو لازم دارم گفت میخای پورتت رو عوض کن منم پورت رو عوض کردم دیگه داخل سرور نرفت
از دیشب به اقا پیام میدم هی میگه یه مین دیگه فلان بلانه
تا الان که به ما گفت تیم بریز بیا ست کن گفتم باشه تیم ریختم هی پیام میدم کد نمیده
اخرش شاکی شدم
میگه اصلا نمیدم بهت سرور شما حق فلان نداری چه ربطی داره
باز کردی تموم شد رفت حق سو استفاده رو من بهت نمیدم
ابیوز رو بهانه کرده و میخاد مام بشیم بچه اقا
نه داداش من مثل تو عقده ندارم که منتظرکسی باشم
سرور رو ابیوز رو رفع کردی تمام شد دیگه حق نداری به بهانه اون کاری کنی مشتریت التماست کنه
من الان سرور ر میخام چون یه هفته بیشتر ازش استفاده نکردم
در ضمن مدیران محترم لیست تمام چت این اقا رو دارم
مدیر محترم خواخه میکنم شماره خودت رو بفرست یا ادرس بده حضوری بیام خدمتت
من پیام نمیتونم بدم به شما
میخام سند کارای این اقا رو بدم بهتون
متاسفانه ایشون از مشکلات روحی عجیبی برخودار هست که اصلا قابل توصیف نیست
به هرحال بنده از طرف ایشون از شما عزیزان پوزش میخوام
موفق باشید:53:
powerweb
April 18th, 2017, 23:18
من چند ماه از ایشون چتد سرور از کانادا و فرانسه داشتم بعد از 10 سال سرور داشتن پشتیبانی عالی و بهنرین کیفیت بوده با این رنج قیمت نگران نباشید از ایشون خرید کنید بدون شکی
benim
April 19th, 2017, 02:09
من چند ماه از ایشون چتد سرور از کانادا و فرانسه داشتم بعد از 10 سال سرور داشتن پشتیبانی عالی و بهنرین کیفیت بوده با این رنج قیمت نگران نباشید از ایشون خرید کنید بدون شکی
لطفا
الکی ادعای کیفیت عالی از این سرویس دهنده نکنید
اااااااا منم بعد از 15 سال سرور داشتن و فقط یک هفته خرید از ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند و الانم پول سرور دادم یک هفته به من سرور داد
بعد از یه هفته به بهانه عوض کردن پورت سرورم با کلی اطلاعات رو بست بدون هیچ دلیلی
در ضمن خواهشا الکی نیاید قصه تعریف کنید و تایید کنید درست بود سرور منو نمیخورد از داستان تکراری خوب بودن و عالی بودن این سرویس دهنده که به هیچ وجه شرکت نیست
انقدر نامعتبر هستند که یه پنل واسه وی پی اس ندارن و شما سفارش با تلگرام باید بدی خنده داره!!!!!!!
شما حتی در سایتی عضوم نمیشید اطلاعات سرورت رو ببینی برای همینم سرور من رو دلبخواهی بست
یه شماره مربوط به ایرانم ندارند هر وقت بخوان سرورا رو خاموش میکنند میرن دنبال زدن شرکت دیگه!!!!!!
نه درگاه درستی دارند و نه اطلاعات درستی در ایران برای همینم سرورا رو بخوان میدن نخوان نمیدن
به تلگرامشون برید میفهمید چه خبره
benim
April 19th, 2017, 03:38
نوشته کاربر امیر حسین
دوتا عکس فرستادی اولی که معلوم نیست اصلا برای کیه ، دومی هم از تو گوگل زیاده
و مشتری چند ماهه ایشون هستم و مشکلی نداشتم از امثال شما هم زیاد دیدم که ایشون میخواستین تخریب کنید
حالا اینم عکس حالا بگین فتوشاپه فیلمشم میزارم تا دهنت طرفدارای چاپلوس این اقا بسته بشه و خودشیرینی نکنن.
از این واضح تر هم خواستی دارم هم واسه تو هم واسه جناب داوود کسی که کلاه منو برداشت پولم رو گرفت سرور داد بعد یه هفته هم اف کرد /ولمم پس نمیده سرورمم روشن نمیکنه الانم میگم دوست دارم
جناب داوود که میگی عکسای جعلی همه مثل خودت نیستند شما شاید شیادی از این کارا میکنی من فیلمم گرفتم از کامنتها که اونا رو هم خواستی میزارم ببینم باز صدات درمیاد
بزارمش که واقعا خوار و کوچیک میشی تا بفهمی حرف زدنتو من مثل خودت خارج نشستم با مدرک جعلی شرکت بزنم پول ملتو بخورم.
نوشته کاربر امیر حسین
دوتا عکس فرستادی اولی که معلوم نیست اصلا برای کیه ، دومی هم از تو گوگل زیاده
و مشتری چند ماهه ایشون هستم و مشکلی نداشتم از امثال شما هم زیاد دیدم که ایشون میخواستین تخریب کنید
حالا اینم عکس حالا بگین فتوشاپه فیلمشم میزارم تا دهنت طرفدارای چاپلوس این اقا بسته بشه و خودشیرینی نکنن.
از این واضح تر هم خواستی دارم هم واسه تو هم واسه جناب داوود کسی که کلاه منو برداشت پولم رو گرفت سرور داد بعد یه هفته هم اف کرد /ولمم پس نمیده سرورمم روشن نمیکنه الانم میگم دوست دارم
جناب داوود که میگی عکسای جعلی همه مثل خودت نیستند شما شاید شیادی از این کارا میکنی من فیلمم گرفتم از کامنتها که اونا رو هم خواستی میزارم ببینم باز صدات درمیاد
بزارمش که واقعا خوار و کوچیک میشی تا بفهمی حرف زدنتو من مثل خودت خارج نشستم با مدرک جعلی شرکت بزنم پول ملتو بخورم.
http://worldup.ir/images/j88hvfaip9hq0ruk17tx.png (http://worldup.ir/)
امیدوارم هرچی زودتر مشکلات شما نیز برطرف بشه
اول اینه که اصلا موردی بدی صورت نگرفته و دوستان همه راضی هستند خداروشکر و سرویس های بعدی هم دقیقا همین دو عزیز تهیه کردن
که قابل استناد هست کاملا
بنده وقت این و ندارم که در برابر داستان سازی های شما مطالب تهیه کنم تا خلافش و ثابت کنم
در همین خودتون با تمام موارد پایان دادید
همین عکسی که تهیه فرمودید در Taskbar شما برنامه nlBrute باز می باشد که در ارتباط با کرک کردن سرور مجازی هست
همین متخلف بودن شما و ثابت میکنه و اینکه به راحتی ابیوز دریافت می کنید
کرک سرور مجازی + ایجاد حساب هایی متعدد + توهین های که به صورت خصوصی ارسال فرمودید
تمام موارد کامل مشخص هست
برای شما هم مجدد آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم
- - - Updated - - -
مورد اول که خودتون پیغام دادید و البته به همراه با توهین فرمودید چرا کاربر ابیوز گرفته و سرویسش فعال شده
http://uupload.ir/files/h90_2.png
مورد دوم که ادعا می کنید کاربر رضایت نداره در صورتی که دیروز چندمین سرور خودشون و سفارش دادن
http://uupload.ir/files/j4qo_3.png
موفق باشید
viasky
April 21st, 2017, 13:44
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
جهت آگاه سازی و فقط آگاه سازی نه جانب داری از آقای عبید و نه توهین به شما دوست عزیز حرفهائی دارم
1-آقای عبید به کسانی سرور میدن که مشکل برای شرکتشون ایجاد نکنند(هرمشکلی)
2-گفتید کسی پنل نداره به کل دروغه بنده پنل دارم و تصویر رو در زیر میذارم
3-میگید ادعای کیفیت عالی دارند ،به جد میتونم به گم تو این چند وقت مشکلی نداشتم
4-اطلاعات درست هم اگه می خواین همه ثبت شده هست ، شرکت ایشون ثبت شده تو ایران همین برای شما باید کافی باشه
5-درگاه آسمان پرداخت مال ایشون هست که به هرکسی مجوز زدن درگاه نمی دن
فقط تو انجمن زود قضاوت نکنید
35816
باسلام
هرچند ایشون کاربر متخلف بودند و سرویس ایشون بخاطر ابیوز مسدود شده
ولی بنده به نظرات ایشون احترام میگذارم و مشکلی با انتقاداتی که می فرمایند ندارم
همچنین تشکر از توجه و همراهی شما
نکته: بزودی سرور جدید آلمان راه اندازی خواهد شد
April 22nd, 2017, 09:21
متاسفانه ایشون از مشکلات روحی عجیبی برخودار هست که اصلا قابل توصیف نیست
به هرحال بنده از طرف ایشون از شما عزیزان پوزش میخوام
موفق باشید:53:
اونیکه مشکل داره شما هستید، نه دیگران.
شما سر بنده رو هم کلاه گذاشتید.
با کلی علافی و معطلی سرور رو دیر بهم دادید. اونهم بدرد نمیخورد. نتونستم وارد بشم. کلا منت میزارید سر آدم .
پاسخگو هم که نیستید.
انجمن وبهاستینگ هم بجای تخلف و برخورد با شما، ما رو محروم میکنند.
پست گذاشتم پست منو پاک میکنند و منو مسدود میکنند.
لطفا وقتی چند نفر میگن فلان فروشنده متخلف هست ، جلوشو بگیرید ، نه اینکه جلو کاربران رو بگیرید.
viasky
April 22nd, 2017, 09:26
لطفا وقتی آشنایی ندارید با پنل وبلد نیستیدکارکنید دیگران و متهمنکنید
April 22nd, 2017, 11:44
مگه شما سرویسی هم ارائه میکنید که پنل داشته باشه.
از بس علاف شدیم که خودمون به ندانم کاری افتادیم.
یه 10تومن بیشتعر هزینه کرده بودیم و یه سرویس بهتر میخریدیم بهتر از منت گذاشتن سرویس 10 تومنی شما بودید.
همون بلایی که الان سرمون در اومد و یه سرور 30 تومنی گرفتم. گرون هست ولی خیالم راحته طرف هم پشتیبانی میکنه هم سرور با کیفیت هست.
viasky
April 22nd, 2017, 13:20
دوست گرامی لطفا دقت بفرمایید سرویس های معرفی شده در قالب سفارش های پیش فروش می باشد
همچنین زمان تحویل بین 1 الی 3 روز است به همین دلیل پیش فروش نام گرفته است
بنده خدمت شما پنل مشخصات و کامل ارسال کردم طبق فرمایش شما که میکروتیک میخواستید و اطلاعات آی پی هم ارسال شد
متاسفانه شما به اون پنل آشنایی کافی نداشتید و اطلاع نداشتید که هم تحت وب و هم به صورت برنامه تحت ویندوز امکان اتصال و دارید
البته ارتباط خودتون هم متاسفانه قطع کردید و بنده موفق نشدم توضیحات کافی و خدمت شما عرض کنم
در نهایت هرچند سرویس شما همچنان فعال می باشد ولی این حق برای شما وجود داره که به هر دلیلی درخواست لغو سرویس و بازگشت وجه بفرمایید
لطفا با بنده درتماس باشید
April 29th, 2017, 16:55
والا بنده مدت زیادی با ایشون کار کردم ، یک فرد بسیار با اخلاق و منطقی و از خود گذشته ای هستند .
اااااااا منم بعد از 15 سال سرور داشتن و فقط یک هفته خرید از ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند
نحوه رفتار شما و تصاویر ارائه شده توسط جناب عبید نشان دهنده سن شماست ، ظاهرا 15 سال سن شماست نه تجربه شما .
........................
سلام جناب عبید ، خسته نباشید . من واسه استارت یک سرور رم یک گیگ هم برام کافیه اما از پلان های دیگه هم اگر موجود بود مشکلی نیست ، بفرمایید میتونیم سفارش ثبت کنیم ؟
viasky
April 29th, 2017, 20:16
والا بنده مدت زیادی با ایشون کار کردم ، یک فرد بسیار با اخلاق و منطقی و از خود گذشته ای هستند .
نحوه رفتار شما و تصاویر ارائه شده توسط جناب عبید نشان دهنده سن شماست ، ظاهرا 15 سال سن شماست نه تجربه شما .
........................
سلام جناب عبید ، خسته نباشید . من واسه استارت یک سرور رم یک گیگ هم برام کافیه اما از پلان های دیگه هم اگر موجود بود مشکلی نیست ، بفرمایید میتونیم سفارش ثبت کنیم ؟
باسلام
در صورت تمایل به صورت مستقیم با بنده در تماس باشید
هچنین جهت سفارش می توانید از طریق لینک زیر اقدام بفرمایید
https://viasky.net/pay
May 12th, 2017, 14:55
مگه شما سرویسی هم ارائه میکنید که پنل داشته باشه.
از بس علاف شدیم که خودمون به ندانم کاری افتادیم.
یه 10تومن بیشتعر هزینه کرده بودیم و یه سرویس بهتر میخریدیم بهتر از منت گذاشتن سرویس 10 تومنی شما بودید.
همون بلایی که الان سرمون در اومد و یه سرور 30 تومنی گرفتم. گرون هست ولی خیالم راحته طرف هم پشتیبانی میکنه هم سرور با کیفیت هست.
شما که اخراج شدید
راجب حرفتون اره ما پنل داریم از سرویس های اقای عبید
viasky
May 15th, 2017, 10:59
شما که اخراج شدید
راجب حرفتون اره ما پنل داریم از سرویس های اقای عبید
باسلام
بله دوست گرامی صحیح فرمودید , حتما در صورت تمایل پنل ارائه خواهد شد
موفق باشید
Devil
May 15th, 2017, 21:10
من یه سرویس از شما گرفتم هنوز تحویل نداید و میخام کنسلش کنم
تیکت هم زدم داخل سایت ولی خبری نشد
viasky
May 15th, 2017, 21:41
من یه سرویس از شما گرفتم هنوز تحویل نداید و میخام کنسلش کنم
تیکت هم زدم داخل سایت ولی خبری نشد
باسلام
مشکلی نیست دوست گرامی اگر شماره روی کارت ضمیمه شده باشد امشب درخواست شما پیگیری خواهد شد
May 23rd, 2017, 23:13
از ظهر روز یکشنبه منتظر هستیم که مشکل سرور برطرف شه. متاسفانه آنلاین هستید (هم تلگرام هم انجمن) ولی جوابی نمی دید.
الان 36 ساعت گذشته و هیچ جوابی دریافت نکردم.
dare
May 24th, 2017, 01:32
سلام هر کس از این شخص خرید میکنه
خودش را اماده کنه برای هر اتفاقی و بی پاسخی همین اقای عبیدی
یعنی بگی فعلا کا پرا اتفاق افتاد اصلا جواب نمیدن یا اگر بعد بعد از هزار بار پیام
کلا از جواب دادن به مشتری و افراد زیاد حال نکینه
متاسفم
من دیروز 4گیگ رم خریدم هنوز تحویل ندادن به محض تحویل و تست به در مورد کیفیت سرورها اطلاع میدم
python68
June 19th, 2017, 08:18
دوستان بنده گفته بودم بعد از تست اعلام میکنم
الان بعد از گذشت چند روز باید بگم شما بهتره 3برابر این قیمت رو پرداخت کنید و سروری بدون پشتیبانی نگیرید
چون هنوز سرور رو کانفینگ و نصب نکردن یه سی پنل بود که اونم از کار افتاده
پشتیبانیشون زیر صفر هستش
یعنی هیچی به هیچی...
chichosting.net
June 19th, 2017, 18:21
با سلام و احترام
بنده 13 سفارش داشتم همگی انجام شده اند
کیفیت و پشتیبانی عالی بوده تا الان
4 سرور دیگر سفارش داده شد
1 سرور تحویل داده شد
و 3 سرور دیگر مانده
امیدوارم کیفیت و خدمات پایدار و همیشگی باشد چرا که ما با این روند عادت کردیم و تصمیم نداریم از جای دگر خرید کنیم
lordfire
June 19th, 2017, 18:47
یک سرور اختصاصی + یک سرور برای آپلود فایل تهیه شد که هر دو کیفیت مناسبی داشتند.
سایت بنده که روی این سرور هست:
trinitycomics.pw
dizaji_saeed
June 19th, 2017, 22:05
باسلام خدمت همه دوستان و عزیزان
وخت همگی بخیر و طاعات و عبادات قبول درگاه حق تعالی ان شاءالله
بنده در این تاپیک نه به عنوان همکار ، بلکه به عنوان یک کاربر ساده ، فیدبک مجموعه بی نظیر جناب عبید رو بیان میکنم. چون به شخصه در سطحی نیستم که خودم رو بکشم بالا تا با جناب عبید در یک سطح باشم
خوشبختانه ما افتخار و همچنین سعادت کار کردن با جناب عبید رو قبلترها داشتیم. کم و بیش با سایر همکاران که در این انجمن هم هستن ، همکاراییایی داشتیم و داریم. (همکاران خودشون در جریان هستن و عرض ارادت به همگیشون). خلاصه این یک امر طبیعی در بین سرویس دهنده ها هست که گهگاه با یکدیگر همکاراییایی میکنن.
به جرئت میتونم بگم اولا خوده شخص جناب عبید عزیز ، یکی از با وجدان کاری ترین شخصی بودن که باهاشون کار کردیم. دوما کیفیت سرویسهای ارائه شدشون که حداقل خوده بنده هم در یکی دو مورد از ایشون تهیه کرده بودم ، واقعا عاالی بودند.
در این میان مشکلی هم برای سرویسها پیش نیومده بود که بخام در مورد پشتیبانیشون نظر بدم.
ولی حداقلش ما که تماما از این مجموعه خاطره خوش داریم و این هم برامون عزیز خواهد بود.
امیدوارم برای افرادی هم که مشکلاتی پیش اومده ، به زودی حل بشه
ارادتمند همگی
python68
June 20th, 2017, 18:33
دوستان کلاهبرداری اینشون تایید میشه با مدارک
من 24خرداد بهشون پیغام دادم سرور میخوام و کی تحویل میدین گفتن همون روز
همون روزشون بعد از کلی پیغام دادن شد 2روز دیگه!!
بعد قرار بود کانفینگش کنن البته کانفینگ اولیه که همش میپیچوندن
منم که تخصصی ندارم توی زمینه کانفینگ ایشونم بدون هیچ تنظیم و راه اندازی بعد از 2روز سرور و لایسنس سی پنل بدون تنظیم و کانفینگ تحویل دادن که 2روزم موند رو دستم و هی پیغام میدادم اونم آخرش گفت به همکار دیگه اش بگم
فرداش سی پنل از کار افتاد یعنی مشکل لایسنس داشت چون trial داده بودن همکارشونم اینو تایید کردن
ایشونم اومدن گناه تنظیم نکردن خودشون بعد از 5روز رو انداختن گردن من که چرا هاست نیم ir ردی برا همین سی پنل رو بستن!!!
چرا میگم لایسنس نزده بودن چون whm از همون اولش که با net تنظیم کردم پیغام آپگرید و خرید لایسنس میداد.
بعدشم که کلی پیام دادم که بررسی کنن یه 12 ساعتی طول کشید منم اومدم واقعیت رو به دوستان گفتم که اینا پشتیانی ندارن و به خاطر همین قوانین نداشتشون سرویس من رو بستن توی تلگرامم گفتن که برو هر کاری میخوای بکن که تصاویرش رو پیوست کردم
و اینکه ایشون بچه گیشون و هم اینکه فهم و شعور و ادب نداشتشون رو به من نسبت دادن!!
حالا تصمیم با خودتونه خواستین بخرین اما با این قوانین بچه گانه و عقده ای خودشون:
- هر چی گفتن بگین چشم
- سرور رو ندادن بعد از چند روز بگین فدای سرت
- پشتیبانی نکردن بگین عیب نداره
- لایسنس مشکل داشت بگید من غلط کردم
و...
پولتونم یه وقت نگید حرومتون باشه ها چون میگن بی ادبین و شعور ندارین!!
البته اگرم توان داشتید به جای 23 تومن 25 تومن بدید بچه ان گناه دارن!!
عکس ها از اول ردیف شده می تونید تمامی تاریخ ها و ساعت هایی که من پیغام دادم و پاسخ داده مشخصه دیگه نمیشتونه زیرش بزنه
البته هیچ بعید نیست بیاد بگه فتوشاپه:)
البته الان با همون ادب و شعورشون بنده رو بدهکار و مسدود و بلاک کردن!!
یا علی
vpsman
June 20th, 2017, 20:14
دوست عزیز ایشون سی پنل رو اول بصورت تریال میدن بعد لایسنس روش فعال میکنن ما چندین سروربه این شکل ازشون داریم
این که شما اومدی دامنه ir ست کردی ۱۰۰ درصد مشکل از خودته که این کارو کردی و باعث شدی ای پی سرور بلاک بشه
لطفا اطلاعات خودتو زیاد تر کن که بدونی دامنه ای ار با سی پنل چکار میکنه.
اقای عبید با اخلاق ترین ادمیه ک من تا حالا باهاش کار کردم
python68
June 20th, 2017, 20:18
دوست عزیز ایشون سی پنل رو اول بصورت تریال میدن بعد لایسنس روش فعال میکنن ما چندین سروربه این شکل ازشون داریم
این که شما اومدی دامنه ir ست کردی ۱۰۰ درصد مشکل از خودته که این کارو کردی و باعث شدی ای پی سرور بلاک بشه
لطفا اطلاعات خودتو زیاد تر کن که بدونی دامنه ای ار با سی پنل چکار میکنه.
اقای عبید با اخلاق ترین ادمیه ک من تا حالا باهاش کار کردم
شما که اطلاعاتت زیاده بگو ببینم آی پی اگه بلاک بشه میشه روش دوباره لایسنس ریخت؟!!
و اینکه 5روز طول میدن یه سرور رو؟
اولش چرا دروغ میگه همین امروز میدم بعد دیگه چواب نمیده؟
آره اخلاقش واقعا حرف نداره!!
اخلاق داشت که شعورش نداشتشو به رخم نمیکشید
ashadata
June 20th, 2017, 20:35
شما که اطلاعاتت زیاده بگو ببینم آی پی اگه بلاک بشه میشه روش دوباره لایسنس ریخت؟!!
و اینکه 5روز طول میدن یه سرور رو؟
اولش چرا دروغ میگه همین امروز میدم بعد دیگه چواب نمیده؟
آره اخلاقش واقعا حرف نداره!!
اخلاق داشت که شعورش نداشتشو به رخم نمیکشید
ای پی بلاک بشه لایسنس اشتراکی میشه روش فعال کرد خیلی راحت و سریع
دوم هم شاید مشکلی پیش اومده برای خیلی از دوستان پیش میاد
اخلاقشون هم خوبه معمولا
اسکرین هارو هم که دیدم متاسفانه خیلی بد دهنی کردید هر کسی بود این کارو میکرد و حقتون بوده که بلاکتون کردن
vpsman
June 20th, 2017, 20:42
نه عزیزم نمیشه روی اون ای پی دیگه لایسنس زد اون ای پی میسوزه.
داخل افرشون خورده زمان تحویل: 1 الی 3 روز
ایشون بیکار نیستن بشینن فقط با شما بحث کنن که ای فلان ای بهمان
بعدشم کسی که سایت داره و سی پنل به این شکل میخره باید اطلاعات سروری خودشو یه مقدار بالا تر ببره که اگ ارور ۵۰۰ خورد بدونه چجوری سرور رو کانفیگ ابتدایی کنه.
شما که دیدی ایشون وقت نکردن اون کانفیگو انجام بدن تو همون گروه پیام میزاشتی ما برات انجام میدادیم
من فقط یکی از سرورهام که از ایشون دارم دارم ماهیانه ۱۵۰ هزار تومن پول میدم. مطمعن باش اگر مشکلی وجود داشت تو کارشون من هیچوقت این کارو نمیکردم
python68
June 20th, 2017, 20:48
ای پی بلاک بشه لایسنس اشتراکی میشه روش فعال کرد خیلی راحت و سریع
دوم هم شاید مشکلی پیش اومده برای خیلی از دوستان پیش میاد
اخلاقشون هم خوبه معمولا
اسکرین هارو هم که دیدم متاسفانه خیلی بد دهنی کردید هر کسی بود این کارو میکرد و حقتون بوده که بلاکتون کردن
ببخشید خیلی از جناب عالی عذر میخوام
من باید قربون صدقشون میرفتم که منو نزنن
مرد مومن ایشون به جای اینکه بیان به خاطر دیرکردشون و عدم پاسخ گوییشون عذر خواهی کنن میان منو بدهکار میکنن؟!!!
عجب
خوب اگه کار واسشون پیش اومده میگفتن چند روزی صبر کن کارتو انجام میدم
یا اینکه وقتی من اینجا گفتم پشتیبانی ندارن میومد خودشو ثابت میکرد نه اینکه مثله بچه ها رفتار کنه و سرور رو مسدود کنه و حق مردم رو بخوره
انشالله که خیری نبینن از این پول.
ایشون خیلی برخورد خوبی داشتن و بد دهنی نکردن اصلا!!!!!!!!!
من عذر میخوام واقعا
خوبه حالا به لطف شما بددهنی رو هم فهمیدیم
شرمنده عزیز ولی شما هم زیاد کاسه داغتر از آش نشید لطفا
اگه واقعا ایشونو تایید میکنید پول من رو برگشت بدید و جور ایشون رو بکشید
- - - Updated - - -
نه عزیزم نمیشه روی اون ای پی دیگه لایسنس زد اون ای پی میسوزه.
داخل افرشون خورده زمان تحویل: 1 الی 3 روز
ایشون بیکار نیستن بشینن فقط با شما بحث کنن که ای فلان ای بهمان
بعدشم کسی که سایت داره و سی پنل به این شکل میخره باید اطلاعات سروری خودشو یه مقدار بالا تر ببره که اگ ارور ۵۰۰ خورد بدونه چجوری سرور رو کانفیگ ابتدایی کنه.
شما که دیدی ایشون وقت نکردن اون کانفیگو انجام بدن تو همون گروه پیام میزاشتی ما برات انجام میدادیم
من فقط یکی از سرورهام که از ایشون دارم دارم ماهیانه ۱۵۰ هزار تومن پول میدم. مطمعن باش اگر مشکلی وجود داشت تو کارشون من هیچوقت این کارو نمیکردم
ایشون بیکار نیستن وظیفه شونه به مردم جواب بدن یا اینکه نمیتونن برن یه گوشه...
پس معلوم شد هر کی با این خوش اخلاق کار میکنه اطلاعاتش ضعیفه
یکی میگه آی پی میسوزه یکی میگه نمیسوزه!!!
اگه مشکل از من بود پس چرا ایشون تونستن لایسنس رو بریزن رو همون آی پی؟!!!
ببخشیدا ولی من ازشون پرسیدم گفتن همین امروز تحویل میدن که شد 3روز!!
شما خودت اصلا سواد داری اون اسکرین شات ها رو بخونی؟
البته اگه اینجا نیاین و ازش طرفداری نکنین سرورهاتون رو مسدود میکنه بهتون حق میدم
vpsman
June 20th, 2017, 21:07
یکی میگه آی پی میسوزه یکی میگه نمیسوزه!!!
عزیز جان حرفو کامل بخون همکار عزیزم فرمودند لایسنس اشتراکی میشه نصب کرد
Genral X2
June 20th, 2017, 21:50
من نمی دونم فاز شما ها چیه کی و چی هستید خدایی نمی دونم پشت اینا کی و چی هست ما چندین بار از اقا عبید سرور تهیه کردیم چندین بار هم تو همین تاپیک اعلام کردیم و این مشکلات نبوده و نخواهد بود شما رو من نمیدونم چی کار می کنید که اینطوری میشه و ... خدایی اینا رو می بینم اینطوری نوشتین فقط دوست دارم ادرستون رو بدونم >:)
اقای عبید از وجدان کاری دارند اقا جان مورد تایید بسیاری از افراد این انجمن هستند و مشکلی بر روی سرور هاشون نبوده و نخواهد بود
arinatarh.ir
June 20th, 2017, 22:31
من هم که از ایشون سرور دارم هم از نظر اخلاقی وهم از نظر تحویل سرور وهمه چی مخصوصا پشتیبانی وجواب دادن به پیام هام مشکلی نداشتم
ایشون از بعضی ها که نماد اعتماد دارن ***ی میکنن چون یکی دورد مورد برام پیش اومده بهترن فقط چون ارزون تراز بقیه میدن وسرشون شلوغ بعضی اوقات دیرجواب می دادن که اونم حل شده
معلوم نیست چه کار کردین که اینجوری شده پس باید توخودتون دنبال مشکل بگردین
چون عقل سالم هم باشه چند نفر دروغ میگن وشما راست میگین
siavash61
June 21st, 2017, 12:46
واللا من 5-6 ماهی میشه از آقا عبید سرور دارم. خودشون در جریان هستند سر نصب لایسنس و کانفیگ سی پنل چون با اسکریپت من مقداری مشکل داشتیم ایشون کاملا وقت گذاشتند و حتی من بهشون گفتم که شما سرت شلوغه شما رو علاف کردم بدم یکی دیگه کانفیگ کنه گفت خودم باید حل کنم و چند روز وقت گذاشت و حل کرد. انگار برای خودش کار رو انجام میداد نه مشتری. (این چند روز رو هم تایم سرور رو نگهداشت که من ضرر نکنم)
یه بار بهشون بیتکوین فروختم قبل اینکه حتی ارسال کنم مبلغ رو زد به کارتم. بدون اینکه منو بشناسه از قبل. مبلغ 460 هزار تومن بود (صرفا مشتریشون بودم)
یه بار مبلغ سرور رو با بیتکوین زده بودم براشون و تراکنش چند روز بود کانفیرم نمیشد و چند روز هم از سررسید تمدید گذشته بود ولی یه بار هم خبر نگرفت که آقا پول چی شد؟ خودم از خجالت هر روز بهشون پیام میدادم که تراکنش کانفیرم نشده فعلا.
سی پنل رو هم ایشون همیشه روال کارشون اینطوریه که نصب میکنند میگن فعلا 15 روز ترایل استفاده کن ترایل که تموم شد لایسنس رو میزنم برات. مشکلی نداره این حرکت. خب سی پنل 15 روز بهتون ترایل میده ایشون هم میگه خب استفاده کن ازش فعلا دیگه. نمیدونم چه مشکلی داره این حرکت؟
shahnazari
June 26th, 2017, 11:32
این ویاسکی هنوز اینجا سرور میفروشه؟؟؟!!!! :))
ملت ساده هم که دنبال جنس مفت می پرن میخرن :))
ای بابا
من از وقتی ایشون اومده اینجا فعالیت می کنه می شناسمش
فقط موندم چجوری هنوز میتونه سرویس ارائه بده با این همه خراب کاری!
و ملت میان هنوز اعتماد می کنن می خرن
بیخیال بابا چشماتونو باز کنید
انگلیسیا میگن ما انقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم
چون 2 برابر باید هزینه بدی واسه تاوانش :))
این ویاسکی هنوز اینجا سرور میفروشه؟؟؟!!!! :))
ملت ساده هم که دنبال جنس مفت می پرن میخرن :))
ای بابا
من از وقتی ایشون اومده اینجا فعالیت می کنه می شناسمش
فقط موندم چجوری هنوز میتونه سرویس ارائه بده با این همه خراب کاری!
و ملت میان هنوز اعتماد می کنن می خرن
بیخیال بابا چشماتونو باز کنید
انگلیسیا میگن ما انقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم
چون 2 برابر باید هزینه بدی واسه تاوانش :))
الان نقش شما این وسط رو نمیشه درک کرد :39: به تاپیک فروششون احترام بذارید ، چون هم پشتیبانیش خوبه هم سرویس هاش از یک سری ها که خیلی بهتره . دیگه نمیدونم گذشته خاصی داشته به من مربوط نیست فعلا که خوبه اگر بد شد یکی دیگه . خوشبختانه انقد رشد قارچ گونه خدمات هاستینگ سرور در ایران زیاده که دیگه غمی نداریم :))
الان نقش شما این وسط رو نمیشه درک کرد :39: به تاپیک فروششون احترام بذارید ، چون هم پشتیبانیش خوبه هم سرویس هاش از یک سری ها که خیلی بهتره . دیگه نمیدونم گذشته خاصی داشته به من مربوط نیست فعلا که خوبه اگر بد شد یکی دیگه . خوشبختانه انقد رشد قارچ گونه خدمات هاستینگ سرور در ایران زیاده که دیگه غمی نداریم :))
امیدوارم برداشت بد یا لحن بی ادبانه ندونی حرف من رو برادر
قصدم هم تخریب نیست بلکه روشنگریه چون سالهاست اینجام و تخصصم اینه
ایشالا نقش من رو چندین سال دیگه درک می کنی که با سرور بزرگ شی و مفهوم پایداری رو بپذیری و تو هم تلاش کنی دیگران انتخاب صحیح داشته باشند
نمیدونم الان هدفت از استفاده ی یه سرور چیه که برات مهم نیست و "اگر بد شد یکی دیگه" ولی وقتی اطلاعات مهم داشتی یا مشتری برات ارزشمند بود مهم میشه
در این رشد قارچ گونه اگه حواست جمع نباشه این تویی که ضرر می کنی وگرنه اونا با اسامی مختلف فروششون رو می کنن
در هر صورت برات آرزوی موفقیت دارم
در کل وب هاستینگ یکی از پر سابقه ترین ها تو این تخصصه و به خیلیا به رایگان میدون فعالیتی داده که هیچ جا دیگه نمیدن و اگه نبود اصن خیلیا اینی که هستن نمیشدن
من یه شخصه وامدار این سایت هستم و ازش ممنونم
ولی ای کاش کمی در جهت حفظ حقوق مشتری ها هم فعالیت ها رو زیر نظر می گرفت
Cr0w
June 26th, 2017, 19:22
احتراما ، بنده هم به اندازه کافی تجربه در این زمینه دارم و سال های زیادی در این انجمن هستم . راستش خیلی ها از این وضعیت خستن ! وضعیت نا به سامان اقتصاد رو که میبینید ؟ یک پلن سرور مجازی که در OVH نمیدونم فک کنم از 1 یورو شروع میشه رو تو ایران باید 20 هزار تومان تهیه کنیم چرا مردم دنبال همچین قیمت هایی نباشن یک سری ها هم از این آب گلالود ماهی میگیرن . به نظر من فاجعه بیش از این ها عمیق هست نه اینجا جای پرداختن به این موضوع ها هستش نه این که دیگه حوصلش و داریم (منظورم به اکثر کسایی که هم عقیدن) . خودم مشتری خیلی از این هاستینگ های موقتی بودم یادش به خیر یکی بود vpsfars نمیدونم عاقبتش چی شد ولی بد جور کلاه مارو برداشت . تو وب هاستینگ تاک کلاه برداری میشه میای از حقت دفاع کنی بن میشی بلایی که سر اکانت قبلیم اومد . مام کسب و کارمون اونقدر مثل خیلی ها بزرگ نیست و به جهت دلگرمی استفاده میکنیم .
کلا دنیای مجازی ایران ، اینترنت ایران ، خدمات اینترنت در ایران هیچ چیز به سود مشتری نیست همش به جهت مورد عنایت قرار دادنه مشتریه .
مطمئنا این پست پاک میشه . قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی ی نصیحت بردرانه به گفته خودتون ی فرد عاقل و بالغ هستید و در زمینه هاستینگ و سرور یک حرفه ای هستید به نظرم با این اوصاف خودتون رو درگیر نکنید بهتر هست ما که غیر حرفه ای بودیم به نظر شما :D چیزی نصیبمون نشد .
تشکر و ادای احترام
viasky
June 26th, 2017, 19:45
باسلام
دوستان گرامی لطفابهمطالب خارج ازبحث تاپیک نفرمایید لطفا
خداروشکرمی کنیمکه همچنان بعد از ۱۰ سال فعالیت کاربرهای مجموعه کاری بندهرضایت کافی و دارند
به هر حال به دور از انتظار نیست که وقتی شما بیش از ۹۵۰ کاربر فعال داشته باشید از بین این افراد تعدادی پیدا خواهند شد که...
دور از انتظار نیست و البته همچنان تلاش شده تا تمام حقوق کاربرانگرامی حفظ بشه
بنده نیز به جهت مشغله کاری و ارائه خدمات بهتر مدتی فعالیت کمتری در انجمن داشتم که صلاح بود این چنین باشه
البته همچنان این تاپیکبه جهت ثبت سفارش فعال می باشد
افتخار بنده همین حمایتی هست که کاربران در برابر یک تخریب انجام می دهند
صحبت هیچکس اهمیت نداره برای بنده
درک هرچه پر بار تر افتاده تر
و بدون شک هرچه بیشتر باشید دشمن های بیشتری دارید
برخلاف میل خیلی از عزیزان مجموعه کاری بنده پس از ۱۰ سال داره به کار خودش ادامه میده و البته طراح های جدیدی نیز بزودی ارائه خواهش شد
موفق و پیروز باشید
Earth
June 27th, 2017, 17:46
داشتم دنبال سرور دیگه میگشتم دیدم آقای عبید تاپیک دارن اینجا
به عنوان یکی از مشتریها (آیدی تلگرام gr4phist ) نظرم رو میگم. شاید به درد یکی خورد ( میدونم مشتری دنبال چی میگرده واسه همون همه موارد رو بصورت عامیانه میگم )
البته ایشون رو یکی از رفقام بهم معرفی کرده بود
تجربه 3 ماه استفاده. امروز تخلیه کردم
بی احترامی ازشون ندیدم
پیوسته پشتیبانی نمیکن ولی همکار دارن جوابگو هستن
پنل 4گیگ رم رو داشتم. سرور خوبی بود. ( منتحی من چرا مبلغ اضافه دادم . ماه اولم هم تخفیف نداشت . یعنی سه ماه 75 تومن خرج کردم )
اگه قطعی یا مشکلی باشه باید تحمل کنید. از 3 تا 15 روز متغیر
موارد جزئی رو زود انجام میدن (البته این موارد نیازه که خودتون بلد باشید وگرنه وظیفه ایشون نیست)
ابیوز ظاهرا جزو جدا ناپذیر سرورهاشون هست . من نمیدونم چیه ولی تو گروه بحثش داغ بود
تحویل 1 تا 3 روز رو ضرب 2 و گاها 3 کنید ( استثنا وجود داره )
کانفیگ اولیه رو رایگان انجام دادن
اگه کانفیگ بهتر بخواین بازم انجام میده ولی طول میکشه باید تحمل کنید که بازم رایگان برای من انجام دادن
سی پنل رایگان و گواهی رایگان داشت که همه ست بود موقع تحویل
لایسنس همه در ابتدا تریل هست که بعدا اکتیو میشه. نگران این مورد نباشید
برای پروژه های دائمی و حساس مناسب نیست . ضربه میخورید
برای تست و یادگیری توصیه میشه
برای فروش هاست اصلا توصیه نمیشه . جوابگوی مشتریهاتون نمیتونید باشید ( حتما کار با سرور رو خوب بلد باشید )
در کل تو این سه ماه من 1 ماه استفاده مفید داشتم.
اگه قرار باشه امتیاز بدم : در کل به سرور اگه مشکل پیدا نکنه از ده 8 میدم
به پشتیبانی 7
ولی تجربه کنید شاید برای شما ایده ال بود
قیمتها واقعا مناسبه
در کل از تجربم پشیمون نیستم
ایشون سومین فروشنده ای بود که باهاش کار کردم که دوتای قبلی هم زیاد کار و پشتیبانیشون فرق نمیکنه
میرم سراغ چهارمی شاید ایده ال بود
با تشکر از همه و آقای عبید
alilinks
June 28th, 2017, 01:14
تجربه استفاده از سرویس های ایشون
بعد از یک هفته و دریافت پول بنده بلاک شدم
تاپیک رو حذف کردید ببنم کامنت هم حذف میکنید؟
بلاخره تجربه شخصی بنده هست فقط
چرا فقط نظرات مثبت درج باید بشه
3619136192
viasky
June 29th, 2017, 14:04
تجربه استفاده از سرویس های ایشون
بعد از یک هفته و دریافت پول بنده بلاک شدم
تاپیک رو حذف کردید ببنم کامنت هم حذف میکنید؟
بلاخره تجربه شخصی بنده هست فقط
چرا فقط نظرات مثبت درج باید بشه
3619136192
خداروشکر بنده اینقدر اعتبار دارم که حتی سکوت کنم در برابر شما کفایت میکنه
هیچ وقت برای رفتار بچه گانه شما وقتی ندارم - هزینه پرداختی هم در زمان مشخص برگشت داده خواهد شد
-
دوستان گرامی به جهت عدم ایجاد تاپیک آفر زیر به متد 2 روز قابل سفارش می باشد
CPU Intel & AMD Multi Core
RAM 4 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Location Europe
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
هزینه ماه اول: 5 هزار تومان
نرخ ثابت ماهیانه: 23 هزار تومان
دیتاسنتر موردنظر Myloc می باشد و سرورها کلو شده هستند
* پست موقت
alilinks
June 29th, 2017, 17:15
خداروشکر بنده اینقدر اعتبار دارم که حتی سکوت کنم در برابر شما کفایت میکنه
هیچ وقت برای رفتار بچه گانه شما وقتی ندارم - هزینه پرداختی هم در زمان مشخص برگشت داده خواهد شد
-
دوستان گرامی به جهت عدم ایجاد تاپیک آفر زیر به متد 2 روز قابل سفارش می باشد
CPU Intel & AMD Multi Core
RAM 4 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Location Europe
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
هزینه ماه اول: 5 هزار تومان
نرخ ثابت ماهیانه: 23 هزار تومان
دیتاسنتر موردنظر Myloc می باشد و سرورها کلو شده هستند
* پست موقت
سکوت نکردی که فحش دادی بلاک کردی
شما ظاهرا فقط تو گروه تلگرام خودت اعتبار داری ، بهت پیشنهاد میکنم از اعتبارت جاهای دیگه پرس و جو کنی
و این که فکر کردی میتونی پول ما رو بخوری و یک آب هم روش نه برادر فعلا کیورد سایتت لینک 1 کلاهبرداری هست در گوگل
تا به زودی برم دادسرا و ازت شکایت کنم فکر نکنی ما یوزر سادهایم و از حق و حقوق میگذریم
حتی اطلاعات فایل های توی سرور رو پس ندادی ، میخوای پول رو پس بدی؟!
amirjalili72
February 11th, 2018, 14:38
به هیچ وجه از اینا خرید نکنید
آفر رو به بهونه های الکی بعد از مدتی گرون میکنن و پاسخ گو نیستند اصلا
اگر دنبال اعصاب خوردی و دردسر هستید از viasky (داوود یا همون مجید جعلی ) سرویس بگیرید
aliit
February 12th, 2018, 00:42
یبار از این اقا خریدم پولم رفت . هنوزم داره میره کسی خرید نکنه
netfa
February 18th, 2018, 04:17
من نمی دونم چرا ایشون اخراج نمیشه....!!!
ایشون یکی از کلاه بردارای سن پایین هست که برداشته سرور راه انداخته. بعد از یه مدت به دلایل مختلف مثلا گرون شدن ارز، اتک خوردن سرور و ... سرور رو دان میکنه و به هیچ پیامی جواب نمیده. من به شخصه ماهه پیش از ایشون شکایت کردم و در دست اقدام هست. اینجور آدمها رو باید ادب کرد تا بفهمن که کار اصولی و بیزینس چی هست.
به هیچ عنوان گول این آفرها رو نخورید از سمت ایشون!!!
ممنون
IGulf
February 20th, 2018, 12:33
من نمی دونم چرا ایشون اخراج نمیشه....!!!
ایشون یکی از کلاه بردارای سن پایین هست که برداشته سرور راه انداخته. بعد از یه مدت به دلایل مختلف مثلا گرون شدن ارز، اتک خوردن سرور و ... سرور رو دان میکنه و به هیچ پیامی جواب نمیده. من به شخصه ماهه پیش از ایشون شکایت کردم و در دست اقدام هست. اینجور آدمها رو باید ادب کرد تا بفهمن که کار اصولی و بیزینس چی هست.
به هیچ عنوان گول این آفرها رو نخورید از سمت ایشون!!!
ممنون
دوست عزیز شکایت حضرت عالی بی فایده هست چون ایشون اصلا ایران نیستن
netfa
February 20th, 2018, 17:10
دوست عزیز شکایت حضرت عالی بی فایده هست چون ایشون اصلا ایران نیستن
حساب ایران و درگاهشون مسدود و بلوکه میشه :)
AmirrezaMSI14
July 23rd, 2018, 09:54
با سلام بنده یک سرور مجازی از این شرکت خریداری کردم بر خلافه دیگر شرکت ها 48 ساعت است که سرویس در حالت معلق قرار دارد، شماره تماس در وبسایت در شبکه وجود ندارد، تیکت ها پاسخ داده نمی شوند، هیچ راه ارتباطی با این شرکت وجود نداره تا این لحظه بنده خرید از این مجموعه رو پیشنهاد نمیکنم.
با تشکر
مدارک در این پیام ضمیمه شده اند
haadey
July 24th, 2018, 15:27
ایشون خیلی وقته اینجا نمیان سرویس هایی هم که داشتن بدون اطلاع به کاربر حذف کردن یا به یه نفر دیگه فروختن
من یه سرور مجازی ازشون داشتم تقریبا دو هفته قبل از اینکه مهلتش تموم بشه، یه روز دیدم فرمتش کردن و روش CentOS و آپاچی نصب کردن دادن به یکی دیگه! هیچ جوری هم جوابگو نبودن. خدا رو شکر فایل های مهمی روش نداشتم
3832738326
ColdWorld
July 24th, 2018, 15:38
این اقاا خیلی وقته پول مردم رو خورده 1 اب هم روش. زرنگ تشریف داره. سر قضیه درگاهش میلیون ها پول مردم رو خورد الانم زده تو کار ارزهای دیجیتال و تو تلکرام هر روز انلاینه اواتار عوض میکنه و تو گروهای ارزهای دیجیتالیه مشغول فعالیتهای درخشان جدید در حوزه جدید هست. تو بیوش هم زده نماینده OVH MYLoc Cpanel:-|
program33r
July 29th, 2018, 13:01
پنل Reinstall Os داره هر وقت بخوایم سیستم عامل رو عوض کنیم؟
Cr0w
September 4th, 2018, 16:46
جناب عبید! سرور ها به مشکل برخوردند؟
Cr0w
September 5th, 2018, 13:42
بیش از 24 ساعته که سرور های ما داون هستند!
آقای عبید نه پاسخ تیکت میدید نه پیام خصوصی تکلیف ما چی هست؟
خیلی وقته پشتیبانی ایشون تبدیل شده به تا پول داری رفیقتم نوکر بند جیبتم!
izaknioton
September 6th, 2018, 00:21
کلاهبردار بین المللی داوود عبید
تمام مدارک فیک و دروغین بهمراه صدها پاسپورت و مدارک ایرانی کپی شده که با استفاده از انها درگاه پرداخت میگیرد و به کلاهبرداری خود ادامه میدهد
در زیر لینک گپ ایشون پیوست شده میتونید اطلاع رسانی کنید به سایر افراد تا گیر همچین شیادهایی نیفتن
لینک گپ شیادین شرکت دروغین آسمان ارتباط آرکا:
https://t.me/joinchat/Cp5SUj9ytO5a1l8CRkU5PA
starting
September 6th, 2018, 02:21
بیش از 24 ساعته که سرور های ما داون هستند!
آقای عبید نه پاسخ تیکت میدید نه پیام خصوصی تکلیف ما چی هست؟
خیلی وقته پشتیبانی ایشون تبدیل شده به تا پول داری رفیقتم نوکر بند جیبتم!
تکلیف ا قبل روشن بود
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=174932&page=19
کسیکه چندین بار مال ملت رو خورده بدون شک دستش بیاد در حوره های دیگه هم میخوره
ارز کشیده بالا فلینگ رو بسته رفته
Cr0w
September 6th, 2018, 03:33
والا راجب کلاه برداری، کلاه مارو که برنداشته ایشون.
پشتیبانیشون هم این چنین نبوده چند ماهیست که خودشون نمیدونم جایی کار میکنن چیه که همه چی رو رها کردن اصلا!
بد داستان اینجاست که من بک آپی که دارم ناقص هست!
- - - Updated - - -
الان بیش از 40 ساعت هست هر دو سرور ما روی هواست!
spsgorgan
September 7th, 2018, 00:30
ایشون قبلا هم همین بلا رو سر ما آورده
myyor
November 18th, 2018, 05:33
امیدوارم برداشت بد یا لحن بی ادبانه ندونی حرف من رو برادر
قصدم هم تخریب نیست بلکه روشنگریه چون سالهاست اینجام و تخصصم اینه
ایشالا نقش من رو چندین سال دیگه درک می کنی که با سرور بزرگ شی و مفهوم پایداری رو بپذیری و تو هم تلاش کنی دیگران انتخاب صحیح داشته باشند
نمیدونم الان هدفت از استفاده ی یه سرور چیه که برات مهم نیست و "اگر بد شد یکی دیگه" ولی وقتی اطلاعات مهم داشتی یا مشتری برات ارزشمند بود مهم میشه
در این رشد قارچ گونه اگه حواست جمع نباشه این تویی که ضرر می کنی وگرنه اونا با اسامی مختلف فروششون رو می کنن
در هر صورت برات آرزوی موفقیت دارم
در کل وب هاستینگ یکی از پر سابقه ترین ها تو این تخصصه و به خیلیا به رایگان میدون فعالیتی داده که هیچ جا دیگه نمیدن و اگه نبود اصن خیلیا اینی که هستن نمیشدن
من یه شخصه وامدار این سایت هستم و ازش ممنونم
ولی ای کاش کمی در جهت حفظ حقوق مشتری ها هم فعالیت ها رو زیر نظر می گرفت
من قبلا حدود دو سال پیش از اقای عبید سرویس خریدم یکبار که نیاز به هاست داشتم واقعا وقت گذاشتن و منو راهنمایی کردند و بعد من از ایشون سرور خریدم قیمتشون خوب بود و کیفیت سروشون هم خوب بود نه عالی و نه متوسط و ضعیف
اما بیشتر حرف من در مورد نظر شما در مورد انجمن وب هاستینگ هست که بنظر من متاسفانه شده منبع ***ی و درامد عده ای سودجو و بچه مدرسه ای که بصورت مقطعی پول به جیب بزنن و خیلی از هموطنانشون و تلکه کنن و از اون مهمتر زحماتشون رو ب باد بدن ....جدا از وجدان نداشته انها از نحوه مدیریت و عدم کنترل کامل و شدید انجمن ب روی فروشنده ها انتقاد دارم .
متاسفانه مدیران انجمن نقش خود را صرفا یه واسطه و بنوعی ایجاد مکانی برای فروش و خرید میدونن و نه بیشتر بلکه این مکان کنترل ویژه ای هم میخاد نه انکه صرفا این امکان رو برای عده ای فراهم کردی و تمام و دیگر کنترل و پیگیری و نظم دادن به مجموعه رو بیخیال بشی و بذاری بر عهده خود خریدار ...خب مسلمه خریدار تا یک جا میتونه از اعتبار اون فروشنده اگاه بشه و شمایی که تقریبا هر روز اشنایی داری با خدمات اون فروشنده باید تجربه خودت رو در قالب نظرسسنجی یا رتبه و اعتباردهی و .... در اختیار بزاری و نترسی از اعمال نظر و قضاوت و یا ناراحتی عده ه ای سودجو و یا رقیب.... و در اخر متاسفم برای ایرانی جماعت و نژاد و فرهنگ ایرانی که واقعا وجدان و تمام خصوصیات اخلاقی وانسانی بشدت در حال کاهش و از بین رفتن هست در کشور ما و عملا بقول گاندی وقتی ارزشها عوض بشن عوضیها با ارزش میشن و متاسفانه ***ی شده ارزش و همه تصور میکنن با کلاهبرداری و ***ی هست که تنها میشه موفق بود و اون قباحت حرامی و حلالی دیگر مانند گذشته در بین افراد نیست و زشتیها شده ارزش.....متاسفانه این کشور و افرادش دارن به مرز سوختن میرن و امیدوارم نیرویی برتر همانطور که جرقه پلیدی زده شد در این سرزمین نسبتا سوخته باعث بشه این خصوصیات زشت اخلاقی و انسانی ما از بین بره ...آمین
Reza G
November 18th, 2018, 08:31
متاسفانه مدیران انجمن نقش خود را صرفا یه واسطه و بنوعی ایجاد مکانی برای فروش و خرید میدونن و نه بیشتر بلکه این مکان کنترل ویژه ای هم میخاد نه انکه صرفا این امکان رو برای عده ای فراهم کردی و تمام و دیگر کنترل و پیگیری و نظم دادن به مجموعه رو بیخیال بشی و بذاری بر عهده خود خریدار ...خب مسلمه خریدار تا یک جا میتونه از اعتبار اون فروشنده اگاه بشه و شمایی که تقریبا هر روز اشنایی داری با خدمات اون فروشنده باید تجربه خودت رو در قالب نظرسسنجی یا رتبه و اعتباردهی و .... در اختیار بزاری
دوست عزیز اگر شما وارد یک پاساژ بشید و از اولین فروشنده (بدون پرس و جو) یک جنسی رو بخرید، بعد متوجه شید جنسش تقلبی بوده یا با قیمت پایینتری میتونستید از فروشنده دیگهای تهیهاش کنید، آیا صاحب / مدیر پاساژ باید پاسخگو باشه؟
به جرات میتونم بگم نه مدیران اینجا و نه مدیران هیچ فروم مشابهی، واقعاً با همه فروشندگان فعال در فرومشون آشنایی ندارند و اطلاعی در مورد سطح پشتیبانی و ... سرویسهاشون ندارند. که البته طبیعی هم هست. با توجه به تعداد کاربران و فروشندگان حاضر در چنین فرومهایی، امکان مانیتورینگ رفتار و فعالیت تک تک افراد عملاً ناممکن هست. کاری که شما نیاز دارید باید توسط یه سازمان بالادستی (یه چیزی شبیه انجمن صنفی یا مشابهش) انجام بشه و به نوعی کیفیت خدمات هر سرویسدهنده رو رتبهبندی کنند.
abidam
October 21st, 2019, 12:10
دوستانی که با مجموعه ویااسکای میخوان ارتباط بگیرن با ایدی جدید بنده و سایج
www.viasky.co (http://www.viasky.co)
آنجا تیکت بدهید در خدمتتان میباشم(؛
عرض میکنم بهتان تمام بدهی هایم پرداخت خواهد شد
ممنون از اطمینان عزیزان
NaSRI
October 21st, 2019, 12:21
دوستانی که با مجموعه ویااسکای میخوان ارتباط بگیرن با ایدی جدید بنده و سایج
www.viasky.co (http://www.viasky.co)
آنجا تیکت بدهید در خدمتتان میباشم(؛