توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب خودکار اسکریپت
a78
April 3rd, 2017, 13:59
سلام دوستان
من میخوام بعد از ثبت نام کاربر توی فولدری که مختص اون کاربر هستش یک اسکریپت بصورت خودکار نصب شه
ممنون میشم راهنمایی کنید
phpcoding
April 3rd, 2017, 18:22
سلام دوستان
من میخوام بعد از ثبت نام کاربر توی فولدری که مختص اون کاربر هستش یک اسکریپت بصورت خودکار نصب شه
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای اینکار راه های زیادی هست . یکی از این راه هارو مختصر مفید براتون توضیح میدم اگه خوشتون اومد بگید تا راه های دیگه رو هم آموزش بدم توضیحات بیشتری هم بدم
بهترین راه اینه که اسکریپت یا حالا اون فایل هاتونو روی یه آدرسی جایی آپلود کنید . با استفاده از یه سری دستورات خاص اون فایلو بخونید و بنویسید یا کپی کنید بعد استخراجش کنید و پردازش هاتونو روش انجام بدید
مثلا خود من برای اسکریپت اختصاصی چت رومم که سه ساله دارم روش کار میکنم قسمت ناحیه کاربری -> نصاب خودکار چت روم این راه رو رفتم :
اسکریپت کلی رو روی دایرکتوری لینوکس آپلود کردم (که البته شما میتونید هر جایی آپلودش کنید مثلا روی پوشه دیفالت سرور که وقتی هاست ساخته شد فایل ها خود به خود ریخته بشن که من پیشنهاد نمیکنم)
سپس با استفاده از دستورات cp لینوکس اون فایلو میخونم و مینویسم روی هاست مشتری
بعد با استفاده از دستورات Zip Archive استخراجش میکنم و پردازش هامو روش انجام میدم سپس فایل ZIP رو حذف میکنم
چون از طریق API به دایرکت ادمین درخواست میشه و هاستشو میسازه
با تشکر
a78
April 3rd, 2017, 18:37
برای اینکار راه های زیادی هست . یکی از این راه هارو مختصر مفید براتون توضیح میدم اگه خوشتون اومد بگید تا راه های دیگه رو هم آموزش بدم توضیحات بیشتری هم بدم
بهترین راه اینه که اسکریپت یا حالا اون فایل هاتونو روی یه آدرسی جایی آپلود کنید . با استفاده از یه سری دستورات خاص اون فایلو بخونید و بنویسید یا کپی کنید بعد استخراجش کنید و پردازش هاتونو روش انجام بدید
مثلا خود من برای اسکریپت اختصاصی چت رومم که سه ساله دارم روش کار میکنم قسمت ناحیه کاربری -> نصاب خودکار چت روم این راه رو رفتم :
اسکریپت کلی رو روی دایرکتوری لینوکس آپلود کردم (که البته شما میتونید هر جایی آپلودش کنید مثلا روی پوشه دیفالت سرور که وقتی هاست ساخته شد فایل ها خود به خود ریخته بشن که من پیشنهاد نمیکنم)
سپس با استفاده از دستورات cp لینوکس اون فایلو میخونم و مینویسم روی هاست مشتری
بعد با استفاده از دستورات Zip Archive استخراجش میکنم و پردازش هامو روش انجام میدم سپس فایل ZIP رو حذف میکنم
چون از طریق API به دایرکت ادمین درخواست میشه و هاستشو میسازه
با تشکر
ممنون از پاسختون
تا قسمت استخراج فایل zip مشکلی نیست و انجام میشه
اگه ممکنه توضیحات بیشتری راجب نحوه ایجاد دیتابیس با api بدید
و اینکه اگه راه ساده تری برای انجام اینکار هست ممنون میشم بگید.
phpcoding
April 3rd, 2017, 20:43
ممنون از پاسختون
تا قسمت استخراج فایل zip مشکلی نیست و انجام میشه
اگه ممکنه توضیحات بیشتری راجب نحوه ایجاد دیتابیس با api بدید
و اینکه اگه راه ساده تری برای انجام اینکار هست ممنون میشم بگید.
راه ساده تر که وجود نداره آسون ترینش همینه که گفتم بقیه اش پیچیده میشه
برای ساخت دیتابیس با API کافیه از توابع کارل برای ارسال درخواست استفاده کنید . یا کلاسی که خود دایرکت ادمین پیشنهادش کرده و فایل هاشو میتونید از سایت خود دایرکت ادمین بگیرید یعنی HttpSocket که سوکت هم هست و سرعت ارسال درخواست فوق العاده بالاس بخاطر سوکت بودنش . این هم داکیومنش API دایرکت ادمین که همه اطلاعات داخلش هست
https://www.directadmin.com/api.php