توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین نرم افزار جهت راه اندازی سرویس بلاگ
exijen
April 3rd, 2017, 04:09
سلام به همه دوستان.
برای راه اندازی یک سایت مثل بلاگفا یا پرشین بلاگ، که سرویس بلاگ به کاربران میده، به نظر شما بهترین نرم افزاری که میشه استفاده کرد چیه؟
ممنون میشم دوستان تجربیات خودشون رو هم ذکر کنن.
phpcoding
April 3rd, 2017, 06:15
سلام به همه دوستان.
برای راه اندازی یک سایت مثل بلاگفا یا پرشین بلاگ، که سرویس بلاگ به کاربران میده، به نظر شما بهترین نرم افزاری که میشه استفاده کرد چیه؟
با سلام
اسکریپت های زیادی هستن مثل وطن بلاگ - توس بلاگ و ...
ولی خب چیز پابلیک و رایگان مشخصه که به درد بخور نیست . اذیتتون میکنه . به نظرم کارتونو بسپرید به یه برنامه نویس حرفه ای (حالا دوباره اون شخصی که نمیخوام اسمشو ببرم حاشیه درست نکنه منظورش خودشه) یکی از من حرفه ای تر . و حداقل کمه کم یک میلیون هزینه کنید اگر مشکل مالی ندارید . تا بتونید با اسکریپتی که تحویل میگیرید یه سایت قوی بالا بیارید
Allii
April 3rd, 2017, 07:44
درود.
سیستم وبلاگ دهی از وبسایت هایی هست که برای راه اندازی باید از اسکریپت اختصاصی استفاده شود. چون بحث امنیت و کیفیت سرویس دهی با توجه به سایت های حرفه ای و کم نقصی که در سطح وب وجود دارد، باید بسیار بالا باشد تا بتوانید کاربر جذب کنید.
اما اگر میخواهید سرویس دهی شما همراه با هزینه بوده و پابلیک و رایگان نباشد، میتوانید از وردپرس مولتی یوزر استفاده کنید
موفق باشید
iroo
April 4th, 2017, 11:12
وردپرس مولتی یوزر خوبه، از نظر امنیت و.... فقط کاربرها ازش فرار میکنند، چون زیاد جذاب نیست دیگه.....
planday
April 26th, 2017, 17:36
به نظر من وردپرس خوبه ولی یکی از دوستان من اسکریپت اختصاصی رو داره که براش نوشتند اگر میخواین خودشم یک سیستم وبلاگ دهی موفق داره الان ......... با من در ارتباط باشید.
بهترین راه ، اگه بودجه مناسب داشته باشید ، نوشتن اسکریپت اختصاصی هست.
LordShadows
April 27th, 2017, 13:27
بهترین کار نوشتن یک اسکریپت اختصاصی هست.
چون سیستم های آماده و از قبل طراحی شده که تو نت هم رایگان وجود داره مشکلات زیادی داره که اگه بخوایین رفع کنید همون اندازه هزینه میخواد.
mycoder
April 27th, 2017, 16:47
سلام به همه دوستان.
درود
اگه به فکر وبلاگدهی قوی هستید و میخواید با رزبلاگ یا بلاگفا رقابت کنید بهتره به فکر اسکریپت اختصاصی باشید با اسکریپت های پاپلیک شده که امنیت انچنانی هم ندارن به جایی نمیرسید
ولی اگه به فکر رقابت نیستید میتونید اسکریپت های پاپلیک شده رو به یه برنامه نویس بدید ویرایش و باگ گیری کنه
درصورت تمایل برای اسکریپت اختصاصی یا باگ گیری و ویرایش در ارتباط باشید
موفق باشید