ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبلیغات برای وب سایت فیلم و سریال ترکیه ای

asiawiki
April 2nd, 2017, 18:19
سلام و خسته نباشید
من میخواستم برای وب سایت فیلم و سریال ترکیه ای تبلیغ کنم
مکان تبلیغ بنر سه گوش گوشه وب سایت میخوام با قیمت مناسب ( وب سایت تازه تاسیس هست )
کسانی که مایل به درج تبلیغ وب سایت من هستند قیمت را درج کنید و لینک ایدی تلگرام بزارید تماس میگیرم باهاتون ممنون میشم

lizard.tiny
April 2nd, 2017, 19:50
سلام و خسته نباشید
من میخواستم برای وب سایت فیلم و سریال ترکیه ای تبلیغ کنم
مکان تبلیغ بنر سه گوش گوشه وب سایت میخوام با قیمت مناسب ( وب سایت تازه تاسیس هست )
کسانی که مایل به درج تبلیغ وب سایت من هستند قیمت را درج کنید و لینک ایدی تلگرام بزارید تماس میگیرم باهاتون ممنون میشم

سلام

امکان ارسال روزانه 500.000 تا 1.000.000 بازدید کننده سایت فیلم ( ip و بازدید کننده اختصاصی سایت فیلم ) فراهم می باشد

برای اطلاعات بیشتر از طریق اطلاعات تماس موجود در امضاء در تماس باشید

ColdWorld
April 2nd, 2017, 20:06
سلام

امکان ارسال روزانه 500.000 تا 1.000.000 بازدید کننده سایت فیلم ( ip و بازدید کننده اختصاصی سایت فیلم ) فراهم می باشد

برای اطلاعات بیشتر از طریق اطلاعات تماس موجود در امضاء در تماس باشید

این بازدیدها چطورین؟ فیک یا واقعی؟؟
باعث پنالتی سایت نمیشن؟ قیمت؟

delta
April 2nd, 2017, 20:10
سلام.توجه کنید وارد کردن یکباره بازدید به سایت حجم بالا = مرگ وبسایت شما ....بازدید باید منطقی و اصولی باشه..شما بگید چه قدر میخواهید هزینه کنید من شما رو راهنمایی میکنم..

lizard.tiny
April 2nd, 2017, 20:32
این بازدیدها چطورین؟ فیک یا واقعی؟؟
باعث پنالتی سایت نمیشن؟ قیمت؟
در خصوص چگونگی بازدیدها از طریق اطلاعات موجود در امضاء در تماس باشید

کلیه بازدید ها کاملاً واقعی هستند

کلیه بازدید کننده ها 100 درصد بازدید کننده سایت فیلم هستند

قیمت به تعداد بازدید کننده مورد درخواست شما بستگی داره

asiawiki
April 3rd, 2017, 01:34
آقای delta (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=4168) مبلغ خاصی نیست
شما بگید چیکار باید کرد

delta
April 3rd, 2017, 03:06
آقای delta (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=4168) مبلغ خاصی نیست
شما بگید چیکار باید کرد

بالاخره دوست عزیز مبلغی رو شما برای تبلیغات در نظر گرفتید..چه 50 هزار تومان چه میلیونها تومان..بسته به مبلغ میشه بهترین گذینه با بازدهی رو گفت...
برای شروع خودتون هم یک حرکتی کنید...حتما نیاز به هزینه نیست..مثلا میتونید تو وبلاگها ثبت نام کنید و مطالب رو انجا هم بزارید لینکشو سایتتون بدید یاا نجمنها عضو بشید لینک سایتتون رو امنضاتون بزارید و..