توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند اکانت لیزوب-هزینه داده میشود
rewbarix
March 31st, 2017, 01:30
با عرض سلام؛ درابتدا تاپیک در بخش متفرقه باز کردم که مدیریت محترم به دلیل "ایجاد تاپیک در بخش نامناسب !
حذف کردند.اگر باز مشکلی بود خواهشمند است لطفا به بزرگی خودتون و تازه کاری بنده عفو کنند و منتقل کنند چون واقعا کارم گیره و نیازمند کمک عزیزان.
ببینید دوستان من هرچقدر که اقدام به اکانت لیزوب میکنم متاسفانه موفق نمیشم.
عاجزانه درخواست میکنم درصورتی که این امکان برای شما فراهم است لطفا بنده حقیر رو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ؟! و یا اکانت وریفای شده لیزوب رو برای ما ایجاد کنید. هزینه هم تقدیم میشود.
باز هم ممنون از شما.
speednet
March 31st, 2017, 18:28
با عرض سلام؛ درابتدا تاپیک در بخش متفرقه باز کردم که مدیریت محترم به دلیل "ایجاد تاپیک در بخش نامناسب !
حذف کردند.اگر باز مشکلی بود خواهشمند است لطفا به بزرگی خودتون و تازه کاری بنده عفو کنند و منتقل کنند چون واقعا کارم گیره و نیازمند کمک عزیزان.
ببینید دوستان من هرچقدر که اقدام به اکانت لیزوب میکنم متاسفانه موفق نمیشم.
عاجزانه درخواست میکنم درصورتی که این امکان برای شما فراهم است لطفا بنده حقیر رو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ؟! و یا اکانت وریفای شده لیزوب رو برای ما ایجاد کنید. هزینه هم تقدیم میشود.
باز هم ممنون از شما.
سلام
لطفا یک ایدی تلگرام پیام خصوصی بفرستید
Farid Saadat
March 31st, 2017, 18:59
درود. با سرور جعفري با ايدي تلگرام sarvarjafari در تماس باشيد ، مدارك شخص خارجي خريداري كنيد و با اي پي كشوري كه مدارك از اونجاست ثبت نام كنيد تا وريفايي بشه. پيروز باشيد
rewbarix
March 31st, 2017, 23:56
سلام
لطفا یک ایدی تلگرام پیام خصوصی بفرستیدبا سلام, پی ام ارسال شد.
rewbarix
April 1st, 2017, 03:51
دوستان کسی نیست ؟
MJmoonwalk
April 1st, 2017, 08:06
به سایت payment24 (https://payment24.ir/?ref=d74pw)تیکت بزنید. توی تلگرام و جاهای دیگه دنبالش نباش.
rewbarix
April 1st, 2017, 19:19
به سایت payment24 (https://payment24.ir/?ref=d74pw)تیکت بزنید. توی تلگرام و جاهای دیگه دنبالش نباش.سلام ممنون از شما. بهشون تیکت زدم.از سایر بزرگواران هم ممنون میشم نظرشون رو بگند.