توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد شما برای سیستم مدیریت فروشگاه
jpmo02
March 30th, 2017, 23:12
سلام
پیشنهاد شما برای بهترین فروشگاه ساز اپن سورس چی هست؟
سیستمی میخوام که کاملا قابل انعطاف باشه و بشه براش قالب و پلاگین و.. نوشت
با phpباشه در اولویته
پلاگین یاقالب واینطورچیزها توی اینترنت حالا خارجی یا ایرانی وجود داشته باشه برای الهام گیری ازشون
پشتیبانی داشته باشند
وهمینطور مستندات داشته باشه
وکلا سیستمی باشه که بعد از یه مدت غیرفعال نشه و هم برای برنامه نویس و هم برای مدیرت فروشگاه کار کردن باهاش راحت باشه
کار با سایت برعهده مدیرشه وفرض کنید که مدیرش چیزی از برنامه نویسی بلد نیست و براش راحتی مهمه ولی من که برنامه نویسم وطراحشم بتونم کارای شخصی سازی رو چه بابرنامه نویسی چه بدون اون انجام بدم
قبلا با opencart 1.6 کار میکردم
الان پیشنهادتون چیه؟
opencart ؟
magento ؟
prestashop ؟
و ... ؟
سپاس ازنظراتتون
fireserver
March 31st, 2017, 01:10
سلام
پیشنهاد شما برای بهترین فروشگاه ساز اپن سورس چی هست؟
سیستمی میخوام که کاملا قابل انعطاف باشه و بشه براش قالب و پلاگین و.. نوشت
با phpباشه در اولویته
پلاگین یاقالب واینطورچیزها توی اینترنت حالا خارجی یا ایرانی وجود داشته باشه برای الهام گیری ازشون
پشتیبانی داشته باشند
وهمینطور مستندات داشته باشه
وکلا سیستمی باشه که بعد از یه مدت غیرفعال نشه و هم برای برنامه نویس و هم برای مدیرت فروشگاه کار کردن باهاش راحت باشه
کار با سایت برعهده مدیرشه وفرض کنید که مدیرش چیزی از برنامه نویسی بلد نیست و براش راحتی مهمه ولی من که برنامه نویسم وطراحشم بتونم کارای شخصی سازی رو چه بابرنامه نویسی چه بدون اون انجام بدم
قبلا با opencart 1.6 کار میکردم
الان پیشنهادتون چیه؟
opencart ؟
magento ؟
prestashop ؟
و ... ؟
سپاس ازنظراتتون
با سلام و عرض احترام
در اولویت اول Opencart و بعد Prestashop رو براتون پیشنهاد می کنم
saeed.mihan
March 31st, 2017, 01:23
با سلام
برای پرستاشاپ از نظر دیزاین و طراحی، قالب های بسیار خوبی می توانید پیدا کنید، ضمن اینکه امکانات آن هم خوب است.
همچنین ووکامرس وردپرس را هم میتوانید مد نظر قرار دهید، از نظر ساختار بهینه و قالب خوب است.
موفق باشید
Oscar
March 31st, 2017, 01:55
با سلام
پیشنهاد بنده پرستا و بعد ووکامس هست برای کسی که میخواد شروع کنه
مجنتو و اوپن کارت هم سیستم های خوبی هستند اما شما اگر با اوپن کارت آشنایی کامل دارید همون اوپن کارت کار کنید تا هم در زمان صرفه جویی کنید هم برای آموزش پنلش به مشتری تسلط کافی داشته باشید
alicpk
March 31st, 2017, 06:07
سلام
واقعا با وجود سیستم حرفه ای مثل وردپرس و افزونه دوست داشتنی مثل ووکامرس لازمه از سیستم دیگه ای استفاده کنید؟
هزاران قالب و پلاگین مختلف برای ارتقا اونم به صورت کاملا رایگان جایی برای شک در بهترین بودن وردپرس نمیذاره
حتی حرفه ای ترین و بزرگترین سایتها هم از این سیستم ساده و قدرتمند استفاده میکنند
اگه برنامه نویس هستید پیشنهاد میکنم هسته وردپرس را ویرایش و شخصی سازی کنید و ازش لذت ببرید
mojtaba05
March 31st, 2017, 08:49
اپن کارت، هم تمام شرایطی که ذکر کردید رو داره، هم تجربه کار با اون رو دارید.
سعی کنید از آخرین نسخه ش استفاده کنید.
mohsen68
April 1st, 2017, 19:20
سلام
واقعا با وجود سیستم حرفه ای مثل وردپرس و افزونه دوست داشتنی مثل ووکامرس لازمه از سیستم دیگه ای استفاده کنید؟
هزاران قالب و پلاگین مختلف برای ارتقا اونم به صورت کاملا رایگان جایی برای شک در بهترین بودن وردپرس نمیذاره
حتی حرفه ای ترین و بزرگترین سایتها هم از این سیستم ساده و قدرتمند استفاده میکنند
اگه برنامه نویس هستید پیشنهاد میکنم هسته وردپرس را ویرایش و شخصی سازی کنید و ازش لذت ببرید
سلام
دوستان میشه لطف کنین چندتا از فروشگاه های معروف که با ووکامرس کار میکنند را نام ببرید
nima17701
April 1st, 2017, 19:46
سلام
پیشنهاد من 1.اپن کارت 2.ووکامرس است
موفق باشید