ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست دامنه بین المملی

danialhooman19
March 30th, 2017, 17:26
سلام من دارم یک نمایندگی هاست میخرم و نیاز به یک دامنه بین المملی دارم چون گفتن باید دامنه بین المللی باشه وگرنه بن میشه سرور

یک دامنه موقتی تا دو روز اگر کسی بهم بده

ehsanyeganeh
March 30th, 2017, 17:27
با سلام و عرض ادب
دامنه بین الملل ارزان قیمت یکساله (تنها با 4 هزار تومان) اگر خواستید براتون ثبت میکنیم
در صورت تمایل
با ما در ارتباط باشید

iwpanel
March 30th, 2017, 17:30
سلام من دارم یک نمایندگی هاست میخرم و نیاز به یک دامنه بین المملی دارم چون گفتن باید دامنه بین المللی باشه وگرنه بن میشه سرور

سلام
Xyz براتون 4200 ثبت ميكنيم

يك ساله هم هست

danialhooman19
March 30th, 2017, 18:07
خودتون چیزی ندارید توی پنل ریسلو تون یک دامنه به اسم هاستینگ و ثبت شده باشه ثبت کرده باشید و ازاد باشه سایتی روش نباشه استفاده نکرده باشید؟ بهم بدید؟

- - - Updated - - -

نیازمندم شدید بهش

ehsanyeganeh
March 30th, 2017, 18:49
خودتون چیزی ندارید توی پنل ریسلو تون یک دامنه به اسم هاستینگ و ثبت شده باشه ثبت کرده باشید و ازاد باشه سایتی روش نباشه استفاده نکرده باشید؟ بهم بدید؟

- - - Updated - - -

نیازمندم شدید بهش

خوب دوست عزیز براتون ثبت میکنیم دیگه حتما باید قدیمی باشه!!؟؟
به اسم هاستینگ هم ثبت میکنیم نگران نباشید

danialhooman19
March 30th, 2017, 18:56
هزینه ندارم اگر رایگان ثبت میکنی ممنون هم میشم

ehsanyeganeh
March 30th, 2017, 19:00

داداش مگه ما هزینه نمیدیم که از شما هزینه نگیریم!؟
نمایندگی تون رو از ما بگیرید رایگان براتون انجام میدیم
موفق باشید

shahinmq
March 30th, 2017, 21:20
عرض سلام و احترام :

دامنه eshterak.xyz موجود هست که استفاده ای نمی شود ولی جهت استفاده هزینه ی دامین را باید پرداخت کنید و خودتون مالک آن شود(بدون پنل و هزینه ی کمتر) یا اینکه یک دامنه با همین پسوند ثبت کنید که فعلا پایین ترین تعرفه را دارد(با پنل اختصاصی)

ثبت و تعرفه دامنه (https://ishahin.biz/stpages-nameid-domain)

yourhosting
March 30th, 2017, 23:32

یک دامین .nz ثبت کنید رایگان هست

- - - Updated - - -

https://www.freedomain.nz/

persiancoder
March 30th, 2017, 23:35

شما با این وضعیت اگر وارد حرفه هاستینگ نشید هم به خودتون لطف کردید هم به جامعه هاستینگ ایران

- - - Updated - - -

شما با این وضعیت اگر وارد حرفه هاستینگ نشید هم به خودتون لطف کردید هم به جامعه هاستینگ ایران