PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد virtualizor

dellserver
March 30th, 2017, 09:24
سلام
دوستانی که در این زمینه تخصص دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
1-چگونه میتونم مثل وی ام ویر او اس رو خودم به دلخواه نصب کنم ؟
2-نصب میکروتیک رو چگونه انجام بدم ؟
3-از کدام قسمت میشه ایمپورت کرد ؟
4-برای اسفاده از میکروتیک معمولا یه فایلی هست که هارده برای نصب اون چه باید کنیم ؟

fireserver
March 30th, 2017, 09:48
با سلام و عرض احترام

در صورتی که می خواهید حرفه ای عمل کنید از مجازی ساز های Type 1 استفاده کنید

مجازی ساز های Type 2 مانند KVM از منابع سیستم عامل استفاده می کنند ولی در مجازی های Type 1, هایپروایزور سیستم عامل شما را مستقیماً با سخت افزار ارتباط می دهد و این مورد باعث می شود شما کیفیت بهتری در ماشین های مجازی خود داشته باشید.

هر چند در مجازی ساز های Hyperv و VMware که Type1 هستند پنلی خوش ظاهر جهت ارائه به کاربر نمی باشد ولی در هر حال شما از لحاظ منابع مطمعن خواهید بود و از کیفیت بیشتری برخوردار خواهید بود.

در ضمن استفاده از مجازی ساز هایی مثل KVM باعث می شود ریسک از بین رفتن اطلاعات شما بالاتر برود:
در صورتی که سیستم عامل CentOS شود اطلاعات شما به گفته پشتیبانی KVM قابل بازگشت نخواهد بود

but after reload your data will be lost there is no option to save that you can take backup before reinstall of your vps then you can reinstall

فقط زمانی قابل برگشت خواهد بود که از ماشین های مجازی شما نسخه پشتیبان وجود داشته باشد.

dellserver
March 30th, 2017, 09:52
ممنون از اطلاعاتتون اما سوول من کلا یه چیزی دیگه بودن

dellserver
March 31st, 2017, 00:33
دوستان گرامی خواهشا کمک کنید

djmohammad
March 31st, 2017, 00:45
درود
جواب همه سوالهای شما در سایت اصلی موجود می باشد

virtualizor.com/wiki/

با احترام

dellserver
March 31st, 2017, 00:49
اینجارو زیره روی کردم چیزی نداره برای سوالات من به غیر از سوال 1

بهین سرور
March 31st, 2017, 21:33
با سلام

برای جواب به تمامی سوالات شما و همچنین مشاوره در مورد Virtualizor فقط کافیست با شماره بنده ( 09101969056 ) تماس بگیرید تا کاملا راهنماییتون کنم .

سپاس
---------------------
https://www.behinserver.com

M.Abooali
April 1st, 2017, 13:05
درود،

قبل از هر چیز Virtualizor یک کنترل پانل هست نه یک مجازی ساز که در اصل شما با کمک اون به مجازی سازتون متصل خواهید شد.

1-چگونه میتونم مثل وی ام ویر او اس رو خودم به دلخواه نصب کنم ؟

به مسیر /var/virtualizor/iso رجوع کنید و فایل ها رو اونجا مستقر کنید. بعد از طریق Media -> Add ISO ایزو و مسیرش را به سیستم معرفی کنید. راهنمایی کامل:

http://virtualizor.com/wiki/Add_OS_Template

2-نصب میکروتیک رو چگونه انجام بدم ؟

با استفاده از اضاف کردن mikrotik-6.6.iso میتونید این کار رو انجام بدین.

[mikrotik-6.6.iso] => Array
(
[name] => mikrotik-6.6.iso
[filename] => mikrotik-6.6.iso
[size] => 20328448
[distro] => others
)

3-از کدام قسمت میشه ایمپورت کرد ؟
-برای اسفاده از میکروتیک معمولا یه فایلی هست که هارده برای نصب اون چه باید کنیم ؟

اگر منظور شما میکروتیک کرک شده به صورت vmdk هست که اون فایل دیسک مجازی ساز vmware است. بنابراین اشتباه هست این که بخواین چیزی را به virtualizor ایمپورت کنید. در اصل شما باید دنبال متد انتقال از یک مجازی ساز به مجازی ساز دیگر باشید. چیزی که متداول است Vmware > KVM هست.

بنده سر نخ ها رو طرح کردم، فکر می کنم با کمی تحقیق نباید در یافتن جزئیات مشکلی داشته باشید.