توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس دارکت ادمین 2 عدد
mahdiazarnia
March 30th, 2017, 01:07
با سلام
از عنوان تیپیک مشخص هست ، نیاز به 2 عدد لایسنس ماهانه دایرکت ادمین داریم
لطفا دوستان قیمت خودشون رو ارائه بدند
و لطفا لایسنس شیر نباشد و رسمی باشد
همچنین نیاز به یک لایسنس لایف تام هم داریم ، در این مورد هم قیمت هاتون رو لطفا ارائه بدید
mahdiazarnia
March 30th, 2017, 01:47
متاسفانه من نمیدونم چه صیغه ای هست که تمدید حتمی باشد
وقتی سرویسی ماهانه خریداری میشه ، یعنی اینکه می تونه مشتری ماه دیگه کنسل کنه
به هرحال یکی از سرور ها تمدید دائمی هست لطفا قیمت رو هم ارائه بدند دوستان
Z.eus
March 30th, 2017, 01:49
با سلام
از عنوان تیپیک مشخص هست ، نیاز به 2 عدد لایسنس ماهانه دایرکت ادمین داریم
لطفا دوستان قیمت خودشون رو ارائه بدند
و لطفا لایسنس شیر نباشد و رسمی باشد
همان صیغه ای که به خاطرش لایسنس شر میدن
ما لایسنس واقعی خدمتتون ارائه میکنیم و به خاطر 10 15 تومن نمی تونیم لایسنس مشتریانمون رو به خطر بندازیم اگر بنابر این باشه 10 15 تومن سهلهه برای هر لایسنس ماهانه 100 150 هزار تومان هم بدید نمی تونیم ارائه بدیم
ماهانه 12 تومان
خوب ارائه ندید دوست عزیز ، من هم انتظار قیمت پایین ندارم ، به هرحال تمام کسانی که ماهانه ارائه می دند لایسنس های لایف تایم رو دارند بصورت ماهانه می فروشن ، این رو که همه می دونیم ، پس شما باید درنظر بگیری یک سرمایه غیرقابل بازکشتی گذاشتید و داره ماهانه بهتون سود میده ولی این رو بدونید که سرویس ماهانه ، ماهانه است و هیچ تضمینی بر تمدیدش نیست
speednet
March 30th, 2017, 02:01
خوب ارائه ندید دوست عزیز ، من هم انتظار قیمت پایین ندارم ، به هرحال تمام کسانی که ماهانه ارائه می دند لایسنس های لایف تایم رو دارند بصورت ماهانه می فروشن ، این رو که همه می دونیم ، پس شما باید درنظر بگیری یک سرمایه غیرقابل بازکشتی گذاشتید و داره ماهانه بهتون سود میده ولی این رو بدونید که سرویس ماهانه ، ماهانه است و هیچ تضمینی بر تمدیدش نیست
عزیز دل ما هم نگفتیم که شما حتما از ما تهیه کنید ما آفر خودمون رو خدمتتون ارائه دادیم و شرایط سرویس دهی می تونید تهیه کنید ، می تونید تهیه نکنید ، ماهانه مشکلی نداره اگر واقعا بعد یک ماه لایسنس اف بشه اما خیلی ها از این آب گل الود ماهی میگرند که به خاطر 10 15 تومان سرمایه دیگران رو به خطر می ندازند
farssub
March 30th, 2017, 02:03
با سلام خدمت شما ، لایسنس کاملا اورجینال و اصلی 5 دلار هزینه خواهد داشت! ودارای 5 بار تغییر ای پی رایگان میباشد
در صورت نیاز در خدمتیم ، تحویل هم فردا خواهد بود
@ovhwebs