توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت سرور دوم در Whmcs
mostafaHD
March 29th, 2017, 21:41
سلام
من یه نمایندگی Direct Admin از یه شرکت گرفتم و روی whmcs تنظیمش کردم و به درستی کار میکنه نیم سرور های اختصاصی رو هم روی دامنه تنظیم کردم.
حالا از شرکت دیگری نمایندگی Cpanel گرفتم و در whmcs در قسمت سرور ها در گروه جدید اضافه کردم اما زمانی که دکمه test رو میزنم هیچکاری نمیکنه که بفهمم به سرور وصل شده یا نه
و سفارش کاربر هم تایید نمیشه.
در ضمن برای این نمایندگی دوم هیچ دامنه ای اختصاص داده نشده
کسی میتونه تنظیمات سرور دوم رو انجام یده؟
planday
April 2nd, 2017, 23:14
سلام
من یه نمایندگی Direct Admin از یه شرکت گرفتم و روی whmcs تنظیمش کردم و به درستی کار میکنه نیم سرور های اختصاصی رو هم روی دامنه تنظیم کردم.
حالا از شرکت دیگری نمایندگی Cpanel گرفتم و در whmcs در قسمت سرور ها در گروه جدید اضافه کردم اما زمانی که دکمه test رو میزنم هیچکاری نمیکنه که بفهمم به سرور وصل شده یا نه
سلام دسترسی بدید بصورت رایگان در خدمتتون هستم.
OmidX
April 2nd, 2017, 23:18
سلام
پورت های 2086 ، 2087 ، 2082 و 2083 رو در دایرکت ادمین باز کنید، مشکل حل خواهد شد.
mizban97
April 2nd, 2017, 23:21
پورت های 2086 ، 2087 ، 2082 و 2083 رو در دایرکت ادمین باز کنید، مشکل حل خواهد شد.
سلام
اگر whmcs شما روی نمایندگی دایرکت ادمین هست.
همانطور که امید جان ذکر کردند پورت های سی پنل باید در فایروال دایرکت ادمین Allow و باز شوند.
برای انجام این مورد خودتون به فایروال دسترسی ندارید به میزبان خود اطلاع بدید تا براتون انجام بدن.