ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با مشخصات چه کشوری در resello عضو بشیم ؟

domainlover
March 29th, 2017, 16:50
سلام با مشخصات چه کشوری در resello عضو بشیم ؟ با مشخصات اروپا عضو شدم کلی VAT اضافه میکنه . با مشخصات امارات عضو شدم ، فقط یه روش پرداخت به نام adyen داره و webmoney دیگه نداره . لطفا عزیزانی که وارد هستن راهنمایی کنن با مشخصات کجا بسازیم ؟

Oscar
March 29th, 2017, 17:08
سلام
با مشخصات ایران ثبت نام کنید امکان شارژ توسط وبمانی، ویزاکارت و مستر کارت هست

mhiizadi
March 29th, 2017, 17:14
سلام
با مشخصات ایران ثبت نام کنید امکان شارژ توسط وبمانی، ویزاکارت و مستر کارت هست
خیر نیست .

domainlover
March 29th, 2017, 17:20
ثبت نام با مشخصات ایران که ریسک هست . دوستان بهترین لوکیشن برای ثبت نام کجاست که هم شامل vat نشه و هم روش های پرداخت کاملی داشته باشه ؟ ممنون

Oscar
March 29th, 2017, 17:30
خیر نیست .

نمیدونم شاید پنل شما با ما فرق داره
طبق تصویر(1) قابلیت پرداخت با webmoney (usd) ، webmony (eur) و creditcards, cashu, ideal هست که من گزینه سوم رو زدم وارد مرحله بعدی شد که میشه ویزار کارت یا مستر کارت رو انتخاب کرد (تصویر 2)

http://s9.picofile.com/file/8290663442/resello.png

mhiizadi
March 29th, 2017, 17:47
ثبت نام با مشخصات ایران که ریسک هست . دوستان بهترین لوکیشن برای ثبت نام کجاست که هم شامل vat نشه و هم روش های پرداخت کاملی داشته باشه ؟ ممنون
vat نداره .

- - - Updated - - -

نمیدونم شاید پنل شما با ما فرق داره
طبق تصویر(1) قابلیت پرداخت با webmoney (usd) ، webmony (eur) و creditcards, cashu, ideal هست که من گزینه سوم رو زدم وارد مرحله بعدی شد که میشه ویزار کارت یا مستر کارت رو انتخاب کرد (تصویر 2)

پنل ها فرقی ندارند و برعکس ؛ الان برای ما پی پال و ... موجود هست .
ولی هم وب مانی پرداخت های ایران رو نمی پذیرد و هم ویزا ؛ در مورد وب مانی :

Re: 8002 ERROR ON PaymentDear Mohammad Hossein Izadi,

Currently, there is an issue with payments through Webmoney due to OFAC regulations.

We are looking into a viable solution, but in the meantime you can use Peygiri.com to make deposits.

Sorry for the inconvenience.

Kind regards,

Resello

domainlover
March 29th, 2017, 18:05
الان با مشخصات کشور آذربایجان عضو شدم همه روش ها رو داره . میخوام یه پرداخت انجام بدم ببینم قبول میکنن یا نه

- - - Updated - - -

اوکی شد دوستان با آذربایجان درسته