توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با مشخصات چه کشوری در resello عضو بشیم ؟
domainlover
March 29th, 2017, 16:50
سلام با مشخصات چه کشوری در resello عضو بشیم ؟ با مشخصات اروپا عضو شدم کلی VAT اضافه میکنه . با مشخصات امارات عضو شدم ، فقط یه روش پرداخت به نام adyen داره و webmoney دیگه نداره . لطفا عزیزانی که وارد هستن راهنمایی کنن با مشخصات کجا بسازیم ؟
Oscar
March 29th, 2017, 17:08
سلام
با مشخصات ایران ثبت نام کنید امکان شارژ توسط وبمانی، ویزاکارت و مستر کارت هست
mhiizadi
March 29th, 2017, 17:14
سلام
با مشخصات ایران ثبت نام کنید امکان شارژ توسط وبمانی، ویزاکارت و مستر کارت هست
خیر نیست .
domainlover
March 29th, 2017, 17:20
ثبت نام با مشخصات ایران که ریسک هست . دوستان بهترین لوکیشن برای ثبت نام کجاست که هم شامل vat نشه و هم روش های پرداخت کاملی داشته باشه ؟ ممنون
Oscar
March 29th, 2017, 17:30
خیر نیست .
نمیدونم شاید پنل شما با ما فرق داره
طبق تصویر(1) قابلیت پرداخت با webmoney (usd) ، webmony (eur) و creditcards, cashu, ideal هست که من گزینه سوم رو زدم وارد مرحله بعدی شد که میشه ویزار کارت یا مستر کارت رو انتخاب کرد (تصویر 2)
ثبت نام با مشخصات ایران که ریسک هست . دوستان بهترین لوکیشن برای ثبت نام کجاست که هم شامل vat نشه و هم روش های پرداخت کاملی داشته باشه ؟ ممنون
vat نداره .
- - - Updated - - -
نمیدونم شاید پنل شما با ما فرق داره
طبق تصویر(1) قابلیت پرداخت با webmoney (usd) ، webmony (eur) و creditcards, cashu, ideal هست که من گزینه سوم رو زدم وارد مرحله بعدی شد که میشه ویزار کارت یا مستر کارت رو انتخاب کرد (تصویر 2)
پنل ها فرقی ندارند و برعکس ؛ الان برای ما پی پال و ... موجود هست .
ولی هم وب مانی پرداخت های ایران رو نمی پذیرد و هم ویزا ؛ در مورد وب مانی :
Re: 8002 ERROR ON PaymentDear Mohammad Hossein Izadi,
Currently, there is an issue with payments through Webmoney due to OFAC regulations.
We are looking into a viable solution, but in the meantime you can use Peygiri.com to make deposits.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Resello
domainlover
March 29th, 2017, 18:05
الان با مشخصات کشور آذربایجان عضو شدم همه روش ها رو داره . میخوام یه پرداخت انجام بدم ببینم قبول میکنن یا نه