ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مترجم زبان انگلیسی برای مکالمه

bigtel
March 28th, 2017, 20:03
سلام

به یک مترجم زبان انگلیسی و مسلط کامل به مکالمه آمریکایی با حقوق ماهیانه 100 تا 200 هزار تومان نیازمندیم.

کار سبک هست و زیاد وقت گیر نیست در حد چت با افراد خارجی... می باشد.

در صورت تمایل با ایمیل زیر در ارتباط باشید:

ali.bavafa2020 @ gmail.com

hamid53214
March 28th, 2017, 20:34
ماهیانه چند ساعت وقت میگیره؟

bigtel
March 28th, 2017, 21:02
ماهیانه چند ساعت وقت میگیره؟

ماهیانه شاید 7-8 ساعت

در ماه حداقل 1 ساعت حداکثر 10 ساعت

bigtel
March 29th, 2017, 10:43
دوستانی که مایل هستند فقط از طریق ایمیل اعلام کنند.

به پیام خصوصی دسترسی ندارم.

ممنون

mgp.co.ir
March 29th, 2017, 15:02
با سلام

مایل بودید می توانید از خدمات ترجمه همزمان (http://www.betarjom.com)بترجم استفاده نمایید.
در سایت ثبت نام و تیکت ثبت نمایید.

بترجم دات کام

سیدرضا بازیار
March 29th, 2017, 15:31
با سلام

مایل بودید می توانید از خدمات ترجمه همزمان (http://www.betarjom.com)بترجم استفاده نمایید.
در سایت ثبت نام و تیکت ثبت نمایید.

بترجم دات کام

من سایت رو چک کردم
قیمت هاش رو از همه جا بالا تر میگه
مثلا یه مقاله ۹۰۰ کلمه ای از فارسی به انگلیسی حدود ۷۰ هزار تومان میشه که واقعا قیمت زیادی هست

یعنی این تاپیک که این دوست عزیزمون ارسال کردند ۵۰ کلمه هست! قیمتش میشه 30 هزار تومان

سلام
به یک مترجم زبان انگلیسی و مسلط کامل به مکالمه آمریکایی با حقوق ماهیانه 100 تا 200 هزار تومان نیازمندیم.

mgp.co.ir
March 29th, 2017, 15:47
من سایت رو چک کردم
قیمت هاش رو از همه جا بالا تر میگه
مثلا یه مقاله ۹۰۰ کلمه ای از فارسی به انگلیسی حدود ۷۰ هزار تومان میشه که واقعا قیمت زیادی هست

یعنی این تاپیک که این دوست عزیزمون ارسال کردند ۵۰ کلمه هست! قیمتش میشه 30 هزار تومان

سلام

با سلام
نرخ ترجمه یک چیز ثابت نیست به چهار عامل , نرخ ترجمه تغییر میکنه
1-زبان مبدا و مقصد
2-زمان بندی تحویل کار
3-کیفیت ترجمه
4-موضوع ترجمه

وقتی شما یک ترجمه فارسی به انگلیسی با کیفیت طلایی با تحویل فوق العاده سریع با موضوع : 'قرارداد بازرگانی' را انتخاب می کنید قطعا قیمت فوقالعاده افزایش میابد. تا یک ترجمه عمومی با زمان بندی تحویل عادی و کیفیت نقره ای !‌
چرا ؟؟ْ!! چون شما خواهان بهترین و سریعترین خدمات هستید.
چه کسانی ترجمه طلایی انجام میدهند ؟‌! کسانی که حداقل 10 سال سابقه مفید و حرفه ای ترجمه داشته و چندین کتاب ترجمه کرده اند .

سیدرضا بازیار
March 29th, 2017, 15:55
با سلام
نرخ ترجمه یک چیز ثابت نیست به چهار عامل , نرخ ترجمه تغییر میکنه
1-زبان مبدا و مقصد
2-زمان بندی تحویل کار
3-کیفیت ترجمه
4-موضوع ترجمه

وقتی شما یک ترجمه فارسی به انگلیسی با کیفیت طلایی با تحویل فوق العاده سریع با موضوع : 'قرارداد بازرگانی' را انتخاب می کنید قطعا قیمت فوقالعاده افزایش میابد. تا یک ترجمه عمومی با زمان بندی تحویل عادی و کیفیت نقره ای !‌
چرا ؟؟ْ!! چون شما خواهان بهترین و سریعترین خدمات هستید.
چه کسانی ترجمه طلایی انجام میدهند ؟‌! کسانی که حداقل 10 سال سابقه مفید و حرفه ای ترجمه داشته و چندین کتاب ترجمه کرده اند .

زمان عادی شد 30 هزار تومان! فوری میشه 54 هزار تومان!
کیفیت طلایی در زمان عادی میشه 30,000 تومان. کیفیت نقره ای در زمان عادی میشه 21,700 تومان. ترجمه برنزی میشه 13,125 تومان.
موضوع این سایت هم که تخصصی هست!

به نظر من اگه قیمت ها رو کمتر کنید، بهتر استقبال میشه! هر چند بدون شک من خودم به زودی یکی از مشتری های شما هستم :)

mgp.co.ir
March 29th, 2017, 16:05
زمان عادی شد 30 هزار تومان! فوری میشه 54 هزار تومان!
کیفیت طلایی در زمان عادی میشه 30,000 تومان. کیفیت نقره ای در زمان عادی میشه 21,700 تومان. ترجمه برنزی میشه 13,125 تومان.
موضوع این سایت هم که تخصصی هست!

به نظر من اگه قیمت ها رو کمتر کنید، بهتر استقبال میشه! هر چند بدون شک من خودم به زودی یکی از مشتری های شما هستم :)

از شما تقاضا میکنم همین انتقاد خودتان را در سامانه بترجم ( تیکت ) ثبت نمایید تا ما بتوانیم بررسی جامع تری در این مورد داشته باشیم .
تیکت : http://www.betarjom.com/Ticketing.aspx (http://www.betarjom.com/Ticketing.aspx)

Farid Saadat
March 29th, 2017, 17:15
درود. در خدمتم. در ارتباط باشيد.