ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند مدرس فتوشاپ و مبانی سرور

black.p
March 28th, 2017, 18:58
سلام ، وقت بخیر

برای سایتمون نیازمند شخصی هستیم که در زمینه فتوشاپ و سرور آشنایی داشته باشه و بتونه ویدیو های آموزشی ظبط کنه.

در هفته نهایتا 2 آموزش مورد نیاز است. ویدیو ها با برنامه ای که بهتون معرفی خواهد شد باید ظبط شه ( با صدای خودتون ) ادیتش با خودم هست. شما فقط ویدیو رو ظبط خواهید کرد.
هزینه هر ویدیو با توجه به کیفیت کار از سمت ما تعیین خواهد شد.تسویه حساب هم ماهیانه خواهد بود. ( در ابتدا یه نمونه ویدیو ظبط شده نیاز هست بدید جهت تست )

دوستانی که شرایط رو دارند اطلاعات تماسشون رو پ خ کنند

Oscar
March 28th, 2017, 19:06
سلام
شما کیفیت ویدئو رو بر چه اساسی تعیین میکنید؟ روان بودن آموزش اینکه موضوعات مقدماتی و پیشرفته چقدر اختلاف قیمت داره و دقیقه ای چند مدنظرتونه؟ اگر ممکن آدرس سایت رو هم ارسال کنید

black.p
March 28th, 2017, 19:19
سلام
شما کیفیت ویدئو رو بر چه اساسی تعیین میکنید؟ روان بودن آموزش اینکه موضوعات مقدماتی و پیشرفته چقدر اختلاف قیمت داره و دقیقه ای چند مدنظرتونه؟ اگر ممکن آدرس سایت رو هم ارسال کنید

بله روان بودن آموزش مهمه، بر آموزشی که دارید توضیح میدید تسلط داشته باشید و موقع ظبط هول نکنید خودتونو و لکنت زبان نداشته باشید !
موضوعات میتونن هر چی باشن نمونه ویدیو در سایتمون ( امضا ) هست. ویدیو هایی که ظبط میشه میتونه مثلا یه سرفصل آموزشی باشه . مثلا دوره ی آموزش سی پنل. یا مطالب و ویدیو های جداگانه مثل : آموزش ویدیویی نصب سنتوس و ویندوز در vmware و مسائلی از این قبیل.
در مورد قیمت هم عرض شد که براساس کیفیت کار و معیارهایی که عرض کردم باهاتون حساب خواهیم کرد.لذا نمیشه گفت برای هر ویدیو چقدر در نظر گرفتیم. البته به قول گفتنی جوری هست که نه سیخ بسوزه نه کباب . هم شما راضی باشید هم بنده:53:

aslani
March 28th, 2017, 19:58
ببخشید اطلعات تماس بنده
ب ایدی تلگرامم پیام بدید
@linuxhosting

black.p
May 9th, 2017, 23:36
همچنان نیاز داریم

farssub
May 9th, 2017, 23:43
همچنان نیاز داریم
با سلام خدمت شما ، در صورت نیاز به ویدئو در بخش هاستینگ و سرور بنده در خدمتم
@ovhwebs

dynabanner.com
May 10th, 2017, 00:18
سلام.آیا می تونید برای شروع از پس هزینه متوسط رو به بالا (15 هزار تومان برای هر دقیقه از یک آموزش حداقل 5 دقیقه ای با سطح تازه کار و متوسط) بر بیاید؟ اگر پاسختون مثبت هست به آیدی تلگرام پیام بدید جهت گفتگو: daygraphic
ضمنا اگر شخصی رو پیدا کردید برای آموزش فتوشاپ،حتما بدید دستی به سر و روی سایتتون بکشه!

black.p
May 10th, 2017, 14:29
سلام.آیا می تونید برای شروع از پس هزینه متوسط رو به بالا (15 هزار تومان برای هر دقیقه از یک آموزش حداقل 5 دقیقه ای با سطح تازه کار و متوسط) بر بیاید؟ اگر پاسختون مثبت هست به آیدی تلگرام پیام بدید جهت گفتگو: daygraphic
ضمنا اگر شخصی رو پیدا کردید برای آموزش فتوشاپ،حتما بدید دستی به سر و روی سایتتون بکشه!

شما حالت خوبه ؟!8-} 15 ت برای هر دقیقه ؟ کجای ایران همچین پولی میدن ؟ فرانش ، فرادرس ویدیو های فوق حرفه ای تولید میکنن ، 1 ساعت ویدیو 20 ت . تازه همش هم به جیب سازنده نمیره درصدی رو خود این سایت ها بر میدارن ، خوب میدونین خودتون . 15 ت برای هر دقیقه رو برای شخصی میدن واقعا کار بلد باشه مثل جناب منصوری و امثالهم

dynabanner.com
May 10th, 2017, 15:15
شما حالت خوبه ؟!8-} 15 ت برای هر دقیقه ؟ کجای ایران همچین پولی میدن ؟ فرانش ، فرادرس ویدیو های فوق حرفه ای تولید میکنن ، 1 ساعت ویدیو 20 ت . تازه همش هم به جیب سازنده نمیره درصدی رو خود این سایت ها بر میدارن ، خوب میدونین خودتون . 15 ت برای هر دقیقه رو برای شخصی میدن واقعا کار بلد باشه مثل جناب منصوری و امثالهم
الحمدلله،بنده خوبم،شما چطور؟
ویدئو یک ساعته در اون سایت هایی که نام بردید قیمتش 15 یا 20 هزار تومان هست(یعنی محصول نهایی).برای ساخت و تولید یک ویدئو 1 ساعته 20 هزار تومان تومان نمیدن ;)
در ضمن بعضی از آموزش های موجود در سایت مثلا فرادرس رو که من دیدم نه از نظر سطح بندی،نه از نظر فن بیان گوینده و کیفیت صدا شخص (بعضی هاشون فکر می کنن توی قهوه خونه نشستن) و ... در درجه عالی هم نیستن چه برسه به فوق حرفه ای.یا آموزش های موجود در سایت های خارجی رو ترجمه کردن.ضمنا این سایت ها تولید کننده محتوای انبوه و کاربر محور (واسط فروش) هستن.مثل سایت انواتو، نه یک مجموعه اختصاصی مثل لیندا که کارمندان خودشون رو دارن.
و اینکه شما از کجا اینقدر مطمئنید شخصی که بنده میخواستم معرفی کنم در حد اون دوستی که نام بردید یا حتی بهتر از ایشون نیستن؟! :106:

موفق باشید

black.p
May 10th, 2017, 15:51
سازنده به میل خودش برای ویدیوش قیمت تعیین میکنه ، دیگه محصول نهایی و ابتدایی نداره.
والا بنده نمیدونم شما چه آموزش هایی رو دیدید ولی بنده هر چی دیدم از این سایت ها خیلی هم فن بیان خوبی داشتن و هم سطح آموزش های به نسبت پولی که میدی خوب بودن ! و قبول هم دارم بعضی از آموزش هاشون واقعا مزخرفن، طرف بچه 15 سالس اومده ویدیو آموزشی ظبط کرده !
بنده جسارت نکردم ، نه به شما نه به اون عزیزی که میخواستین معرفی کنین ، فقط عرض کردم که همچین قیمتی برای مدرس های بزرگ و کار بلد و از اون مهم تر برای سایت های بزرگ هست :)
موفق باشین