توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس whmcs ارزان
mgh494
March 28th, 2017, 15:19
سلام
دوستان لایسنس whmcs ارزون با امکان اعتبارسنجی در سایت whmcs از کجا می تونم تهیه کنم؟
شروع کار هستم هنوز نمیخوام زیاد هزینه کنم.
ممنون
hostorder
March 28th, 2017, 15:22
اگر در شروع کار هستید نیازی نیست لایسنس تهیه کنید از نسخه های ن ا ل استفاده کنید
mgh494
March 28th, 2017, 15:29
اگر در شروع کار هستید نیازی نیست لایسنس تهیه کنید از نسخه های ن ا ل استفاده کنید
اکثر دوستان در انجمن نسخه های ن ا ل رو خطرناک دونستن برای همین دنبال لایسنس هستم. تعداد سایت های محدودی که دارم سایت های مهمی هستند برای همین نمیخوام ریسک کنم.
speednet
March 28th, 2017, 15:42
اکثر دوستان در انجمن نسخه های ن ا ل رو خطرناک دونستن برای همین دنبال لایسنس هستم. تعداد سایت های محدودی که دارم سایت های مهمی هستند برای همین نمیخوام ریسک کنم.
بنده یه لایسنس دارم که می تونم 30 تومن ماهانه در خدمتتون بزارم البته نباید دامنه ای ار باشه و اسم ایران داشته باشه
و نسخه قابل نسب 6 نسخه های ابتدای 6 می باشد
mgh494
March 28th, 2017, 15:45
بنده یه لایسنس دارم که می تونم 30 تومن ماهانه در خدمتتون بزارم البته نباید دامنه ای ار باشه و اسم ایران داشته باشه
و نسخه قابل نسب 6 نسخه های ابتدای 6 می باشد
دوست عزیز، هیچ مشکلی از نظر باگ امنیتی نداره
اگر مطئن بشیم که سفارشتون تمدید میشه می تونیم 7 رو ارائه کنیم و ماهانه 33.800 خدمتون ارائه میکنیم
البته باید پرداخت سه ماهه باشه یا تضمینی که لایسنس تمدید میشه
faraso
March 29th, 2017, 10:56
سلام
میتونید از فراسو لایسنس رو تهیه کنید همراه با نمایندگی و ماژول ثبت آنی و خودکار رایگان دامنه ملی
https://www.faraso.org/whmcs/
vahab00
March 30th, 2017, 00:34
تفاوت نسخه اصلی و نال در یک فایل لایسنس هست
اگر هنوز درآمدی ندارید میتونید از نسخه نال استفاده کنید و بعد از مدتی لایسنس خریداری کرده و اورجینال کار کنید
ehsanyeganeh
March 30th, 2017, 11:08
با سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال
اگر هنوز تهیه نفرمودید به مبلغ 30 هزار تومان قابل ارائه هست
در صورت تمایل در سایت تیکت ارسال بفرمایید
باتشکر