توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش
mohsensaghi
March 28th, 2017, 09:54
سلام و خسته نباشید
من یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که فروشگاهی من به خوبی کار می کرد ولی از دیروز صبح این مشکل براش پیش اومد که در عکس گذاشتم :
35603
تمام صفحاتی که با ویژوال کمپوسر درست شدن اینطور شدن ، تو قسمت تنظیمات ویژوال کمپوسر میرم ، تو قسمت لایسنس ، پیام میده باید اکتیو کنم ، چه طور اکتیوش کنم؟
ازکجا می تونم لایسنس رو گیر بیارم ؟ هر چی میگردم پیدا نمیکنم
چه طور مشکل رو حل کنم دوستان ؟
ممنون از همتون
Allii
March 28th, 2017, 10:35
درود.
میتونید از نسخه نال استفاده کنید که پیشنهاد نمیشود.
اما اگر لایسنس میخواهید، باید از تم فارست تهیه بشود. قیمت لایسنس 34 دلار هست که در صورت تمایل بنده میتونم برای شما خریداری و نصب بکنم. ( قبلا هم چندین بار این کار انجام شده هست، در صورت تمایل اثبات پرداخت و نمونه سایت اجرا شده خدمت شما ارسال میشود ) :53:
موفق باشید
mohsensaghi
March 28th, 2017, 11:10
سلام
پس مشکل به وجود آمده از لایسنسه ؟
بعد اینکه پول خریدش به ایران زیاد میشه ؟ چه قدر میشه؟
March 28th, 2017, 11:56
سلام
پس مشکل به وجود آمده از لایسنسه ؟
بعد اینکه پول خریدش به ایران زیاد میشه ؟ چه قدر میشه؟
لزوما مشکل از لایسنس نیست، ضمن اینکه وبسایتی که بنده راه اندازی کردم بدون لایسنس تا حدودی بی ایراد بود تا اینکه نیاز به امکانات کامل تر حس شد.
در صورت تمایل اطلاعات رو برای بنده ایمیل کنید تا بررسی کنم، در صورتی که ایراد از لایسنس باشه باید خریداری کنید تا محتوا بالا بیاد. اگر هم بدون خرید لایسنس مشکل حل بشه بنده عرض میکنم چی کار کنید ;)
ایمیل رو در قسمت پیغام ها ارسال کردم.
mohsensaghi
March 28th, 2017, 12:07
سلام یوزر و پسورد رو براتون ایمیل کردم
خواهشا اگر می توانید کمک کنید که خیلی برای این فروشگاه زحمت کشیدم
ممنون