Severe health issues are found in your property. Check property health
روش که کلیک میکنم میره به صفحه Security Issues و پیام زیر رو میده :
Harmful content
Google has detected harmful content on some of your site’s pages. We recommend that you remove it as soon as possible. Until then, browsers such as Google Chrome will display a warning when users visit or download certain files from your site. Learn more
Uncommon Downloads
Some or all of the downloads on this site are showing "uncommon download" warnings.
35601
عزیزان من هرچی با ابزار های مختلف سایتم رو چک کردم تروجان یا ویروس یا چیزه دیگه ای نبود
باید چیکار کنم؟
shayandavoudi
March 28th, 2017, 00:21
درود بر عزیزان و اساتید گرامی
در قسمت گوگل وبمسترم یک خطا دارم که نوشته :
Severe health issues are found in your property. Check property health
روش که کلیک میکنم میره به صفحه Security Issues و پیام زیر رو میده :
Harmful content
Google has detected harmful content on some of your site’s pages. We recommend that you remove it as soon as possible. Until then, browsers such as Google Chrome will display a warning when users visit or download certain files from your site. Learn more
Uncommon Downloads
Some or all of the downloads on this site are showing "uncommon download" warnings.
عزیزان من هرچی با ابزار های مختلف سایتم رو چک کردم تروجان یا ویروس یا چیزه دیگه ای نبود
باید چیکار کنم؟
سلام . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
در بخش Security Issues توی Searcg console، شما میتونید فایل هایی که مورد دار هستند رو ببینید. اینا عموما فایل هایی با پسوند exe یا apk هستند که به دلیل reputation پایینی که دارند، Mallicious هستند و الزاما malware نیستن.
توصیه میشه اون فایل ها رو حذف کنید.
babakm
March 28th, 2017, 01:27
سلام . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
در بخش Security Issues توی Searcg console، شما میتونید فایل هایی که مورد دار هستند رو ببینید. اینا عموما فایل هایی با پسوند exe یا apk هستند که به دلیل reputation پایینی که دارند، Mallicious هستند و الزاما malware نیستن.
توصیه میشه اون فایل ها رو حذف کنید.
درود بر شما
عزیز تو اون قسمت چک کردم
چیزی نبود یعنی اشاره به هیچ لینک یا قسمت یا چیزی نکرده در زیر عکسش رو گذاشتم
35601
shayandavoudi
March 28th, 2017, 23:39
سلام مجدد
درخواست بررسی مجدد بدید ( Request review )
درود بر شما
عزیز تو اون قسمت چک کردم
چیزی نبود یعنی اشاره به هیچ لینک یا قسمت یا چیزی نکرده در زیر عکسش رو گذاشتم
35601
mahnaz70
May 9th, 2017, 12:17
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم لطفا زودتر راهنمایی ام کنید
سایت من چند روزی است که داخل وب مستر Robots.txt fetch و همچنین Server connectivity این قسمت ارور داده تا جایی که من خوندم مشکل از سرور هست ولی مسئول سرور میگه مشکل از سرور نیست نمیدونم واقعا چکار باید کنم و تعداد صفحاتی که خزنده ها سر زدند افت خیلی شدیدی داشته خیلی نگران هستم مشکل از چی هست و یکی از همکاران هم پرسیدم که سرور مشترک با ما دارند گفته بود قبل از ما Robots.txt fetch ارور میداده این میتونه مشکل کلی از گوگل باشه ؟ باید چکار کنم ؟
shayandavoudi
May 9th, 2017, 14:53
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم لطفا زودتر راهنمایی ام کنید
سایت من چند روزی است که داخل وب مستر Robots.txt fetch و همچنین Server connectivity این قسمت ارور داده تا جایی که من خوندم مشکل از سرور هست ولی مسئول سرور میگه مشکل از سرور نیست نمیدونم واقعا چکار باید کنم و تعداد صفحاتی که خزنده ها سر زدند افت خیلی شدیدی داشته خیلی نگران هستم مشکل از چی هست و یکی از همکاران هم پرسیدم که سرور مشترک با ما دارند گفته بود قبل از ما Robots.txt fetch ارور میداده این میتونه مشکل کلی از گوگل باشه ؟ باید چکار کنم ؟
سلام.
معمولا این چیز ها در هاستینگ ها به وجود میاد و به صورت گذرا هست و حل میشه.