توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت هاست دانلود ( خیلی مهم )
saeedhabibi
March 27th, 2017, 14:35
با سلام و عرض ادب
دوستان برای یکی از دوستان ما مشکلی پیش اومده یعنی تمام فایل های داخل هاست دانلود با وارد کردن آدرس هاست قابل مشاهده هستش که کار جالبی نیست و امنیت هاست به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و دنبال راه ئ چاره ای هستیم تا این امنیت رو ایجاد کنیم و محتوای داخل هاست دانلود نمایش داد نشود. یعنی الان و قی آدرس dl.yoursite.ir را در مرورگر وارد میکنیم تمامی پوشته ها و فایل ها قابل نمایش و قابل دانلود می باشدند. چه راهکاری دارید لطفا ذکر کنید.
اما هاست دانلود هایی دیدم که فایل index.php ندارند ولی باز امنیت دارند و محتوا نمایش داده نمی شود و الان من این فایل رو به هاست اضافه کردم و درست شد اما در زیر صفحه با متنی ارر 503 مواجه میشیم که زیاد جالب نیست.
هاست سی پنل هستش و به پشتیبانی اطلاع دادم عرض کردن در انجمن ها ذکر کنم و هاست بدون مشکل هست.
لطفا راه نمایی کنید آیا باید سطح دسترسس تعیین کنیم و یا چیزیدیگر ....
ممنون
Ashkankamangar.ir
March 27th, 2017, 15:19
با سلام و عرض ادب
دوستان برای یکی از دوستان ما مشکلی پیش اومده یعنی تمام فایل های داخل هاست دانلود با وارد کردن آدرس هاست قابل مشاهده هستش که کار جالبی نیست و امنیت هاست به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و دنبال راه ئ چاره ای هستیم تا این امنیت رو ایجاد کنیم و محتوای داخل هاست دانلود نمایش داد نشود. یعنی الان و قی آدرس dl.yoursite.ir را در مرورگر وارد میکنیم تمامی پوشته ها و فایل ها قابل نمایش و قابل دانلود می باشدند. چه راهکاری دارید لطفا ذکر کنید.
اما هاست دانلود هایی دیدم که فایل index.php ندارند ولی باز امنیت دارند و محتوا نمایش داده نمی شود و الان من این فایل رو به هاست اضافه کردم و درست شد اما در زیر صفحه با متنی ارر 503 مواجه میشیم که زیاد جالب نیست.
هاست سی پنل هستش و به پشتیبانی اطلاع دادم عرض کردن در انجمن ها ذکر کنم و هاست بدون مشکل هست.
ممنون
سلام باید از طرف سرور امن بشه یعنی وقتی پوشه رو نگاه کنید ارور 403 بده... باید از طرف سرور و هاستینگ اکی بشه و کار خاصی هم نداره
اگر نشد یه فایل خالی
index.html
index.php
بسازید
یا میتونید در پوشه ی مورد نظر یه فایل
.htaccess
بسازید و توش بذارید
Options +Indexes
IrIsT
March 27th, 2017, 16:15
با سلام.
در واقع من متوجه نشدم.الان امنیت رو در چی میدونید؟نشان ندادن فایل ها؟که با htaccess درست میشه که دوستمون گفتن.
اما در واقع چی میخوان؟جالبه که واسه اولین بار یکی رو دیدم که به فکر امنیت سرور دانلود است.بسیار عالی
09363102411
در صورت تمایل در تماس باشید تا بیشتر صحبت کنید.تلگرام فعلا ندارم.
بدرود.
saeedhabibi
March 27th, 2017, 21:39
سلام باید از طرف سرور امن بشه یعنی وقتی پوشه رو نگاه کنید ارور 403 بده... باید از طرف سرور و هاستینگ اکی بشه و کار خاصی هم نداره
اگر نشد یه فایل خالی
index.html
index.php
بسازید
یا میتونید در پوشه ی مورد نظر یه فایل
.htaccess
بسازید و توش بذارید
Options +Indexes
خب دوست عزیز فایل .htaccess رو ایجاد و متن فوق رو داخل قرار دادن اما هیچ چیز تغییر پیدا نکرد.
برای ساخت
index.html
index.php
هم باید عرش کنم با اینکار مجبور هستیم برای هر فولدر این فایل رو آپلود کنیم که زیاد جالب نیست
black.p
March 27th, 2017, 22:46
با سلام و عرض ادب
ممنون
عزیز شما سطح دسترسی پوشه هات رو روی 511 تنظیم کن اوکی میشه
saeed.mihan
March 27th, 2017, 23:41
اگر میخواهید فایل دانلود شود ولی محتوای پوشه نمایش داده نشود سطح دسترسی را روی 751 تنظیم کنید.
AtrafNet
March 28th, 2017, 00:59
خب دوست عزیز فایل .htaccess رو ایجاد و متن فوق رو داخل قرار دادن اما هیچ چیز تغییر پیدا نکرد.
برای ساخت
index.html
index.php
هم باید عرش کنم با اینکار مجبور هستیم برای هر فولدر این فایل رو آپلود کنیم که زیاد جالب نیست
امیدوارم جناب Ashkankamangar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=9205) ناراحت نشن ولی جسارتاً باید به جای + توی این کد از منفی - استفاده بشه چون مثبت در بخش Options یعنی اجازه نه عدم اجازه.
یعنی این کد درسته:
Options -Indexes
که بهتره در اولین خط فایل htaccess. واقع در اولین پوشه ای که میزبان سایر پوشه های داخلیه مثل public_html در هاست های لینوکس قرار بدید.
saeedhabibi
March 28th, 2017, 12:14
من میخوام با یه تیر همه نشان ها رو بزنم یعنی قرار نباشه بررای هر پوشه سطح دسترسی تعیین کرد من دیدن برخی از هاست ها اینجوریه
- - - Updated - - -
الان با این کار درسا شد و لان با این صفحات روبرو میشن کاربرا
ForbiddenYou don't have permission to access /wp-theme/vip/ on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
و فایل ها دانلود میشن و این کار خوبه اما این رو بدوینید که من یه فایل
htaccess. ایجاد کردم و فقط یک خط Options -Indexes وارد کردن و بعد اون رو آپلود کردم تو
public_html آیا درسته و مشکلی نیست؟
آیا باید به غیر از Options -Indexes محتوای دیگری قرار میدادم؟
آیا میشه کاری کرد که این صفحه زیباتر بشه مثل ارار 404 و ی تصویر و یا متن فارسی و یا در نهایت دیدایرکت شدن به صفحه اصلی سایت؟
ممنون اگگر جواب بدین.
AtrafNet
March 28th, 2017, 12:46
من میخوام با یه تیر همه نشان ها رو بزنم یعنی قرار نباشه بررای هر پوشه سطح دسترسی تعیین کرد من دیدن برخی از هاست ها اینجوریه
- - - Updated - - -
الان با این کار درسا شد و لان با این صفحات روبرو میشن کاربرا
Forbidden
You don't have permission to access /wp-theme/vip/ on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
و فایل ها دانلود میشن و این کار خوبه اما این رو بدوینید که من یه فایل
htaccess. ایجاد کردم و فقط یک خط
Options -Indexes وارد کردن و بعد اون رو آپلود کردم تو
public_html آیا درسته و مشکلی نیست؟
آیا باید به غیر از
Options -Indexes محتوای دیگری قرار میدادم؟
آیا میشه کاری کرد که این صفحه زیباتر بشه مثل ارار 404 و ی تصویر و یا متن فارسی و یا در نهایت دیدایرکت شدن به صفحه اصلی سایت؟
ممنون اگگر جواب بدین.
بله همین درسته می تونید در خود کنترل پنل هاست هم این فایل رو ویرایش کنید.
اگر سی پنل دارید ممکنه این فایل مخفی باشه که باید در بخش تنظیمات فایل منیجر Show hidden files فعال باشه که بعداً بتونید از طریق خود کنترل پنل ویرایشش کنید.
اگه این گزینه رو پیدا نمی کنید این عکس رو ببینید: http://s9.picofile.com/file/8290569518/cpanel_show_hidden_files.png
برای زیبا سازی این اخطار هم خود کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین هر دو این ویژگی رو دارن.
در سی پنل به بخش Error Pages در زیر شاخه Advanced و در دایرکت ادمین به بخش Custom Error Pages در زیر شاخه Advanced Features باید برید و سپس کد HTML اخطار 403 رو با هر چیزی که می خواین جایگزین کنید.
عکس این گزینه در سی پنل: http://s9.picofile.com/file/8290570134/cpanel_error_pages.png
عکس این گزینه در دایرکت ادمین: http://s9.picofile.com/file/8290570168/directadmin_error_pages.png
دستی هم میشه با استفاده از این کد در همون فایل htaccess. یه فایل html رو به عنوان خطای 403 معرفی کرد:
ErrorDocument 403 /dir/file.html
ولی همون از سیستم خودکار کنترل پنل استفاده کنید بهتره.