توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمایه گزاری تا سقف 10 میلیون تومان
Lopez
March 27th, 2017, 03:08
سلام ؛
خسته نباشید.
مدتیه که قصد دارم با بودجه 10میلیویی در پروژه ای سهیم باشم.
به این نتیجه رسیدم موندن این پول تو بانک ارزشی نداره کمااینکه خیلی ها دیدم اینجا الان منتظر یه سرمایه ی کوچکی اند برای استارت کارشون پس این شد که شد :
اگر صاحب هاستینگی هستید که قصد توسعه دارید
اگر طراح وب هستید و قصد گسترش کار رو دارید.
اگر میخواید یک استارت تاپی رو شروع کنید.
بنده درخدمتم.
میتونید چه اینجا چه بصورت خصوصی اعلام کنید فقط جهت صرفه جویی در وقت , اگر از قبل دارای هاستیگ یا طراح وب هستید لطف کنید جزئیات کارتون-میزان مهارت - درامد ماهانه هم اعلام کنید.
درصورت نیاز هم تا 15 میلیون تومان قابل اجراست.
حضور بنده هم صرفا بعنوان سرمایه گزار است یعنی کار از شما.
مشارکت در سود/ضرر هم بصورت توافقی.
قرارداد رسمی مشارکت انجام میشه.
لطفاً ؛ عزیزانی که تعهد کاری - سر وقت بودن - صداقت کاری ندارند پی ام ندند چون درصورت امضا قرارداد تمام ملاخظات ذکر میشود.
گرفتن چک و سفته جهت ضمانت هم بستگی به نوع پیشنهاد دارد.
-من فروشم خوبه! چرا شراکت ؟!
پاسخ ساده است. در وضعیتی قرار داریم که صرفا کیفیت عالی عرضه تنها دلیل فروش خوب نیست گاهی ورود یک سرمایه هرچند کم در پروژه جهت تبلیغات میتونه تحول بزرگی رو ایجاد کنه.
دخول سرمایه جهت تبلیغات میتونه زمانی که شما باید صرف جذب مشتری میکنید بشدت کاهش بده.درواقع با این کار شما میتونید تا چند برابر فروشتون رو بیشتر کنید.در وقت کمی به چیزی برسید که بعد از دو سال میرسید.
پاس موقعیت: تهران
ممنون از وقتتون
IrIsT
March 27th, 2017, 10:17
با سلام و درود.
دقیقا من از قبل عید سایت هامو به فروش گذاشتم برای همین میزان سرمایه.
حرفتون درسته.مطمئنم هستم بیکار نمیشینید که پولتون بره تو بازی و شما واستین سود بگیرید.باز یک بازی دیگه شروع میکنید.بهترین کار برای چرخاندن هستش.
من هم همین قصد رو داشتم.اما نشد.بازی با پول و چرخوندن اون به یک سمت خوب خیلی خوبه.اما زندگی همیشه 50 50 هستش.با اینکه 100% خودمونیم.اما انسان هستیم و امکان اشتباه کوچیک و عوض شدن ورق هم هست.
سرمایه رو میخواستم بریزم تو بازار.تا حدودی موفق بودم.اولین نفری بودم که کارهایی رو کردم.اما دیگه خودتون حساب کنید.عید.بعد ریاست جمهوری.بعد بی پولی شدید ملت و .....
تا مدتی طول میکشه.البته اگه این گول یک صفر زیادتر داشت,باز بهتر میشد کاری کرد.
میتونم در خدمت باشم.فقط دوتا شرط هم دارم.حتی اگر 20م باشه
اول صبر.باید و حتما و ... هم نداریم.راه درست رو با صبر و توکل به خدا باید پیدا کرد.
دوم حمایت و پشتیبان بودن و زود پاتونو عقب نکشید.
شرط من فقط همین دوتاست.
ایمیل در خدمتم
iedb.team@gmail.com
09363102411
چون فعلا شهرستان هم هستم و توی شرطم هم گفتم.چیزی به فکرتون رسید هم میتونید بگید.اما همفکری هیچوقت فراموش نشه.
بدرود.
Lopez
March 27th, 2017, 17:09
با سلام و درود.
دقیقا من از قبل عید سایت هامو به فروش گذاشتم برای همین میزان سرمایه.
حرفتون درسته.مطمئنم هستم بیکار نمیشینید که پولتون بره تو بازی و شما واستین سود بگیرید.باز یک بازی دیگه شروع میکنید.بهترین کار برای چرخاندن هستش.
من هم همین قصد رو داشتم.اما نشد.بازی با پول و چرخوندن اون به یک سمت خوب خیلی خوبه.اما زندگی همیشه 50 50 هستش.با اینکه 100% خودمونیم.اما انسان هستیم و امکان اشتباه کوچیک و عوض شدن ورق هم هست.
سرمایه رو میخواستم بریزم تو بازار.تا حدودی موفق بودم.اولین نفری بودم که کارهایی رو کردم.اما دیگه خودتون حساب کنید.عید.بعد ریاست جمهوری.بعد بی پولی شدید ملت و .....
تا مدتی طول میکشه.البته اگه این گول یک صفر زیادتر داشت,باز بهتر میشد کاری کرد.
میتونم در خدمت باشم.فقط دوتا شرط هم دارم.حتی اگر 20م باشه
اول صبر.باید و حتما و ... هم نداریم.راه درست رو با صبر و توکل به خدا باید پیدا کرد.
دوم حمایت و پشتیبان بودن و زود پاتونو عقب نکشید.
شرط من فقط همین دوتاست.
ایمیل در خدمتم
iedb.team@gmail.com
09363102411
چون فعلا شهرستان هم هستم و توی شرطم هم گفتم.چیزی به فکرتون رسید هم میتونید بگید.اما همفکری هیچوقت فراموش نشه.
بدرود.لطفا از جزئیات کار بگید و اینکه چقدر به زمان نیاز دارید و اساسا زمان را صرف چه چیزی میشود؟
hosein-7
March 28th, 2017, 04:32
با عرض سلام . من دو ماهه دنبال همچین ادمی مثل شما میگردم که پول از اون کار از من . من همه چی بلدم . همکاری میکنم باهاتون
Lopez
March 28th, 2017, 04:59
با عرض سلام . من دو ماهه دنبال همچین ادمی مثل شما میگردم که پول از اون کار از من . من همه چی بلدم . همکاری میکنم باهاتوندوست عزیز؛ لطفا جزئیات رو بفرمایید.
hosein-7
March 28th, 2017, 13:58
منو رفیقم هاست داریم . سایت هم میتونیم بزنیم هم داریم هم یکی دیگه میتونیم بزنیم .تا حالا ازش پول در نیوردیم . رفیقم برنامه نویس و بازی ساز . و کمی هکر. ما یه اهنگساز و رپر هم توی تیممون هست . ما بودجه میخواستیم که شما رو پیدا کردیم
Oscar
March 28th, 2017, 14:49
با سلام به نظر من اگه ایده ای دارید خودتون اجرا کنید شراکت با این مبلغ سود چندانی نداره و امیدوارم پولتون در جای مناسب خرج بشه چون این روزها افرارد زیادی هستند که دنبال چنین فرصتی هستن تا پول شمارو ...
hosein-7
March 28th, 2017, 14:53
اسکار کاملا درست میفرماید . میتونیم به ما اعتماد کنید و برای خودمون کسب در امد کنیم و ماهیانه پول زیادی بگیریم
hosein-7
March 28th, 2017, 17:59
قادر به همکاری هستید؟
Lopez
March 28th, 2017, 18:14
دوست عزیز , بنظر میرسه شما برنامه جامعی ندارید.
موفق باشید.
hosein-7
March 28th, 2017, 21:57
منظورتونو نفهمیدم. شما الان هر چی بخواید ما فراهم میکنیم . از طراحی سایت بگیر تا هر چی بخوای . فقط بودجه نداشتیم . به ایدی تلگرامم پیام بدین .hosein6279@
moslem95
March 29th, 2017, 11:04
با سلام خدمت شما:توضیحاتی که باید بهتون بدم خیلی زیاد هست اگه میشه لطف کنید یک شماره تلفن یا ایدی تلگرام جهت ارتباط اعلام نمایید و یا به ایدی تلگرام من پیام دهید.باتشکر
ارتباط در تلگرام (https://t.me/mo_ah)
9157924984
احمدی
Irfan
March 29th, 2017, 14:14
با سلام و عرض احترام...
یک پلن کسب کار اینترنتی خاص با همراهی یکی از برند های بزرگ وب ایران طراحی شده است! (زمینه معرفی و گسترش پیشاپیش فراهم شده است) جهت سرمایه گذاری و توضیحات بیشتر در تلگرام در ارتباط باشید @irfan_shekari
موفق باشید!
hosein-7
March 29th, 2017, 16:17
اقای لوپز. تلگرامم پیام بدین ببینید کارمون چطوره . اگه خوب نبود برید . با همکاری هم میتونیم کلی کار کنیم . جواب بدید لطفا
Lopez
March 31st, 2017, 01:18
t.me/emami101
alicpk
March 31st, 2017, 06:31
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده کار طراحی سایت ، میزبانی وب ، فروش سرور و برنامه نویسی میکنم اما به هیچ وجه پیشنهادی که میخوام بدم برای این کارها نیست
درسته که همه مواردی که عرض کردم درامد دارن اما زمان سود دهی (جذب مشتری و برند شدن) زیادی لازم دارن مخصوصا در بازار الان که به شدت دستها زیاد شدن و هرکی از مامانش قهر میکنه یا یک خط کد رو میتونه بخونه ادعای برنامه نویسی ، میزبانی وب و ... میکنه
من چند پیشنهاد دارم که زمان سود دهیشون در همان ماه اول هستش و خیلی خیلی سود دارن (بیشتر از انچه فکرش بکنید) و ریسکشون خیلی کمه
شما هر مبلغی سرمایه گذاری کنید منم سرمایه میذارم و لی سود شراکت شما بسته به نوع فعالیت و تجربه شما و بنده در کار داره
اگه شما یا هر یک از دوستان دیکه که مایل بودید در تلگرام پیام بدید در خدمتم . لطفا تماس یا پیامک به هیچ وجه نداشته باشید
Lopez
March 31st, 2017, 07:32
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده کار طراحی سایت ، میزبانی وب ، فروش سرور و برنامه نویسی میکنم اما به هیچ وجه پیشنهادی که میخوام بدم برای این کارها نیست
درسته که همه مواردی که عرض کردم درامد دارن اما زمان سود دهی (جذب مشتری و برند شدن) زیادی لازم دارن مخصوصا در بازار الان که به شدت دستها زیاد شدن و هرکی از مامانش قهر میکنه یا یک خط کد رو میتونه بخونه ادعای برنامه نویسی ، میزبانی وب و ... میکنه
من چند پیشنهاد دارم که زمان سود دهیشون در همان ماه اول هستش و خیلی خیلی سود دارن (بیشتر از انچه فکرش بکنید) و ریسکشون خیلی کمه
شما هر مبلغی سرمایه گذاری کنید منم سرمایه میذارم و لی سود شراکت شما بسته به نوع فعالیت و تجربه شما و بنده در کار داره
اگه شما یا هر یک از دوستان دیکه که مایل بودید در تلگرام پیام بدید در خدمتم . لطفا تماس یا پیامک به هیچ وجه نداشته باشیداز ابتدای تاپیک, بدنبال همچین جوابی دادم خوشحالم بلاخره فردی جدی گرفت و حرف جدی زد! یا حداقل تصور بنده بدین شکل است.اجازه بدید از اخر به اول جواب بدم. دوست من کسی که حاضر به مستقیم صحبت کردن نیست فرد مناسبی نیست از منظر من.درصورتی که توان کافی برای سرمایه گذاری دارید پیشنهاد بنده این است بصورت فردی کار کنید که خیرش از شرش بیشتر است.تلگرام بنده حقیر در پست بالا میتوانید پیدا کنید هم صحبتی با شما به هر شکلی باعث افتخار است.مچکر از وقتتون.
Lopez
April 18th, 2017, 12:36
با سلام . اول از همه عذرخواهی میکنم از استارتر عزیز بخاطر درج این پست اما خب گفتم اگر سوال کنم بد نباشه .
جناب Lopez شما همون شخصی هستید که قصد داشتید 10 میلیون تومان سرمایه خودتون رو وارد بازار کاری کنید ؟ الان در سایتی که استارتر معرفی کردن ثبت نام کردید ؟ میخواستم بدونم که برای شروع سایت به صورت Safe فعالیت میکنه و همچنین چقدر برای شروع سرمایه در نظر گرفتید ؟!
موفق باشیدسلام دوست من ؛ جوابتون رو اینجا میدم در محل خودش :) جونم براتون بگه که ما پای حرف همه نشستیم و همچنان هم نشسته ایم منتها چه عرض کنم یا دوستان جدیت لازم در طرح موضوع نداشتند یا قول دادند در زمان مشخصتری ایده شونو بصورت کامل و با جزئیات ارائه دهند که همچنان هم منتظری این دوستانیم :) بهانه ای شد با پست شما من حرف دلمو بزنم.
هیچ کجا امن نیست بخصوص از این قبیل سایت ها :) ولی خب دیگه با یه مبلغی کمی شروع کردیم ببینیم چه میشود.
meysam021
April 18th, 2017, 12:43
پولتون رو دست کسی ندید بگید کار از اون سرمایه از من ، توی این روزگار هیشکی برای سرمایه کسی دل نمیسوزنه جز خودش
اگر اینکارو بخواید انجام بدید پولتون رو از دست خواهید داد مخصوصا توی اینترنت ، صد قرار داد ، صد امضا ، صدتا ثبت هم انجام بشه کاریش نمیشه کرد.
پیشنهاد میکنم سخت افزار مناسب تهیه کنید ، اجازه بدید ، سود خوبی داره اگر یکم کار بلد باشید.
ldda company
April 18th, 2017, 12:44
سلام دوست من ؛ جوابتون رو اینجا میدم در محل خودش :) جونم براتون بگه که ما پای حرف همه نشستیم و همچنان هم نشسته ایم منتها چه عرض کنم یا دوستان جدیت لازم در طرح موضوع نداشتند یا قول دادند در زمان مشخصتری ایده شونو بصورت کامل و با جزئیات ارائه دهند که همچنان هم منتظری این دوستانیم :) بهانه ای شد با پست شما من حرف دلمو بزنم.
هیچ کجا امن نیست بخصوص از این قبیل سایت ها :) ولی خب دیگه با یه مبلغی کمی شروع کردیم ببینیم چه میشود.
بسیار هم خوب . من اگر فرصت کافی + سرمایه شما رو داشتم شخصا سعی میکردم با گرفتن مجوز یه شرکت سرمایه گذاری مثل همین سایت های Hyip اما نمونه داخلیش رو راه اندازی کنم . من شخصا ایده دارم اما به دلیل مشکلاتی از قیبل زمان ، خدمت و ... تا همین الان نتونستم خیلی از ایده هایی که داخل مغزم بود رو اجرایی کنم . در هر صورت نتیجه سرمایه گذاری ( هر چند اندک ) خودتون در سایت مذکور رو در تاپیک مربوط به خودش برای من و دیگر دوستان قرار بدید تا بهتر بتونیم تصمیم گیری کنیم .
موفق باشید ...
Lopez
April 18th, 2017, 12:51
بسیار هم خوب . من اگر فرصت کافی + سرمایه شما رو داشتم شخصا سعی میکردم با گرفتن مجوز یه شرکت سرمایه گذاری مثل همین سایت های Hyip اما نمونه داخلیش رو راه اندازی کنم . من شخصا ایده دارم اما به دلیل مشکلاتی از قیبل زمان ، خدمت و ... تا همین الان نتونستم خیلی از ایده هایی که داخل مغزم بود رو اجرایی کنم . در هر صورت نتیجه سرمایه گذاری ( هر چند اندک ) خودتون در سایت مذکور رو در تاپیک مربوط به خودش برای من و دیگر دوستان قرار بدید تا بهتر بتونیم تصمیم گیری کنیم .
موفق باشید ...سایت های هایپ و از این دست در جوامعی با ساختار پایدار اقتصادی جوابگوست. ایده زمانی قابل اتکاست که بر روی کاغذ و با جزئیات و احتمالات دقیق به صرفه بنظر برسه.
ldda company
April 18th, 2017, 12:58
سایت های هایپ و از این دست در جوامعی با ساختار پایدار اقتصادی جوابگوست. ایده زمانی قابل اتکاست که بر روی کاغذ و با جزئیات و احتمالات دقیق به صرفه بنظر برسه.
بله حرف شما کاملا درست هست ، اما منظور من این بود که شما بیاید یک پروژه هایپ رو طوری بنا گذاری کنید که سودی که به کاربران و سرمایه گذارانتون ارائه میدید ، در ازای سخت افزار ، نیروی کار و یا زمانی باشه که خریداری کردن . اگر شما بتونید طی یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده ، طوری سخت افزار و یا نیروی کار خریداری کنید که ارزش سرمایه گذاری روی اون برای مشتری افزایش پیدا کنه ، بعد از مدتی میتونید به سوددهی قابل توجهی برسید . یه مثالش همین سایت ریچموند که اومدن و در کار املاک و ساختمان سازی هستن . در کشور ما میشه مهندسی مع*** انجام داد و با ورود به یک حیطه مشخص کاری و با فعالیت در قالب یک شرکت ثبت شده ، سود های کلان به دست آورد و کاربران پروژه رو هم از سودی که عایدشون میشه ، خوشحال و راضی نگه داشت ...
فقط برای اینکه مشکلی ایجاد نشه باید قوانین و مقررات جدی برای این کار در نظر بگیرید . اگر کسی بخواد چنین کاری انجام بده میتونه حتی طوری سیستمش رو طراحی کنه به وسیله وب سرویس هایی مبالغ موجود در حساب کاربرانش رو که به منزله همون سودی هست که دست آوردن ، روزانه به حسابشون واریز کنه . کلا سود اینجور سایت ها اگر روزانه واریز بشه ، خیلی جلوه حرفه ای پیدا میکنه و از طرفی یه جور ترفند تبلیغاتی هم به حساب میاد ...
bluehost
April 18th, 2017, 18:51
سلام
ببینید شما که میخواید سرمایه کذاری کنید بهتره خودتون یک ایده ناب یک طرح خوب داشته باشید که بتونید به سرانجام برسونید
چون قطعا هر شخصی که یک ایده ناب داشته باشه نمیاد اون رو در اختیار شما قرار بده به چند جهت مهمترینش اینکه شما میتونید ایده رو بگیرید و باهاش همکاری نکنید!
نباید یک طرفه به موضوع نگاه کرد شما شاید دارید پولتونو میزارید وسط ولی یکی هست اون ایده و کاری که توی ذهنش هست چند برابر هزینه شما قیمتش هست
شما پول داشته باشید اما خلاقیت نداشته باشید فقط خرج کنید و هزینه کنید چشم به هم بزنید تموم شده
از طرفی میتونیم اینطوری مسئله رو بیان کنیم که شما دنبال یک ایده هستید برای کار خودتون نه یک سرمایه گذاری و شراکت با دیگران
این یک نظر و انتقاد شخصی بود امیدوارم به نتیجه برسید.
موفق باشید