PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد زرین پال؟

Farid.Agl
March 26th, 2017, 20:32
دوستان کسی از زرین پال خبر داره؟ ۶ ۷ روزه جواب تلفن و تیکتو نمیدن.
درخواست درگاه پرداخت دادم، چند روزه بی جواب مونده، تو ساعت کاریشونم زنگ می‌زنم ( بین ۹ تا ۵ )، میگه ساعت پاسخگویی ۹ تا ۵ است، بعد قطع میشه.

تو بلاگ و جاهای دیگه سایتشون دنبال خبری چیزی راجع به تعطیلات و ... گشتم چیزی پیدا نکردم، کسی چیزی می‌دونه؟ تا کی تعطیلن؟

host-net
March 26th, 2017, 20:33
درود و احترام

یکم باتاخیر کار میکنن طبیعی هست
کنار درگاه ملتم از ارین پال هم استفاده میکنم چند سال هست که راضی هستم _(پارس پال قدیم)

black.p
March 26th, 2017, 20:46
آرین پال بگیر عزیز خودتو راحت کن
چندین بار تیکت دادم فوری جواب دادن، حتی دم عید بود چند روز پیش بازم ۷-۸ ساعت نشد جواب دادن.
درخواست درگاه هم که هیچی دیگه یه ساعت نمیکشه فعال میکنن ، جدیدا هم درگاه اختصاصی میده با اسم و ادرس سایت شما اونم رایگان.
تسویه حساب هم با اینکه ۲ روز مسدوی داره ولی من هر موقع درخواست دادم ۲۴ ساعت بعد تو کارتم بوده !
خلاصه دور زرین پالو خط بکشید ( نظر شخصی و تجربه بنده بود )

nevergotme
March 26th, 2017, 21:00
الان چه ربطی به آرین پال داشت

ali1232
March 26th, 2017, 21:00
درخواست درگاه پرداخت دادم، چند روزه بی جواب مونده، تو ساعت کاریشونم زنگ می‌زنم ( بین ۹ تا ۵ )، میگه ساعت پاسخگویی ۹ تا ۵ است، بعد قطع میشه.

تو بلاگ و جاهای دیگه سایتشون دنبال خبری چیزی راجع به تعطیلات و ... گشتم چیزی پیدا نکردم، کسی چیزی می‌دونه؟ تا کی تعطیلن؟

سلام
بله ما هم درخواست درگاه داشتیم یه چند روزی معطل شدیم اخر سرم جواب درستی حسابی نگرفتیم رفتیم سراغ
pay.ir
و از اونجا درگاه گرفتیم

Farid.Agl
March 26th, 2017, 22:30
مرسی که وقت گذاشتید دوستان، ممنون بابت توضیحات.

nima17701
March 26th, 2017, 23:47

احتمالا امروز به درخواستتان رسیدگی خواهد شد، بنده تیکتی زده بودم چند دقیقه پیش پاسخ دادند.

saeed.mihan
March 27th, 2017, 00:55
آرین پال بگیر عزیز خودتو راحت کن
چندین بار تیکت دادم فوری جواب دادن، حتی دم عید بود چند روز پیش بازم ۷-۸ ساعت نشد جواب دادن.
درخواست درگاه هم که هیچی دیگه یه ساعت نمیکشه فعال میکنن ، جدیدا هم درگاه اختصاصی میده با اسم و ادرس سایت شما اونم رایگان.
تسویه حساب هم با اینکه ۲ روز مسدوی داره ولی من هر موقع درخواست دادم ۲۴ ساعت بعد تو کارتم بوده !
خلاصه دور زرین پالو خط بکشید ( نظر شخصی و تجربه بنده بود )

پیرو نظر دوستمون باید بگم آرین پال انصافا عالی هست، با اینکه ما شرایط کامل گرفتن درگاه مستقیم از بانک داریم ولی اقدام نکردیم، حتی هزینه گزارش پیامک این سایت از همه سایت ها تا چند برابر کمتر هست. مسدودی که ذکر کردید جهت جلوگیری از سو استفاده و برای تازه کار ها قرار دادن، اما ما به دلیل فعالیت و تراکنش بالا قسمت مسدودی 0 روز هست.
از سرویس دهنده های خوب حمایت کنیم ;)

Lopez
March 27th, 2017, 03:01

تو بلاگ و جاهای دیگه سایتشون دنبال خبری چیزی راجع به تعطیلات و ... گشتم چیزی پیدا نکردم، کسی چیزی می‌دونه؟ تا کی تعطیلن؟ سلام.منم مشکل شما رو دارم تقریبا الان یه هفته ست منتظر یه درگاه هستم ولی نگران نباشید به هر حال ایام عید هستش ولی حتما باید اطلاع رسانی میکردند که ممکن است در ایام عید پاسخگویی با تاخیر انجام بشه

Farid.Agl
March 27th, 2017, 06:09
سلام.منم مشکل شما رو دارم تقریبا الان یه هفته ست منتظر یه درگاه هستم ولی نگران نباشید به هر حال ایام عید هستش ولی حتما باید اطلاع رسانی میکردند که ممکن است در ایام عید پاسخگویی با تاخیر انجام بشه

سلام، ممنون.
به نظرم بهتر بود هم اطلاع رسانی میکردن، هم شده حداقل روزی 1 ساعت تایم برای رسیدگی به درخواست ها میذاشتن. الان هم که از شنبه عملا تعطیلات رسمی تموم شده، انتظار میرفت تو این یکی 2 روزی که تعطیلات تموم شده بیشتر وقت بذارن. من اگه اشتباه نکنم 29 یا 30 اسفند درخواست ثبت کردم، تا 4 فروردین عدم رسیدگی قابل توجیه بود (به خاطره تعطیلات رسمی)، ولی شنبه و یکشنبه فکر می کردم دیگه حتما جواب می دن.

جواب تیکت من رو هم امشب دادن، گفتن تو ایام تعطیلات رسیدگی به درخواست ها بیشتر طول میکشه.
از همون چند سال قبل که زرین پال راه اندازی شد مشتریشون بودم، هیچوقت مشکل خاصی نداشتم خدا رو شکر.

TheOnlyMen
March 27th, 2017, 12:24
درود
سال نو مبارک
دوست عزیز این طبیعی است ما در تعطیلات نوروز قرار داریم.
ممکن است با تاخیر به تیک های شما پاسخ دهند.
صبور باشید